15.06.11 – Svinene ‘pumpes’, ‘religion’ i US, lad bare dimsen være tændt, Sky-Watch – Made in Denmark!, fed af luft?


Tendensiøst?

Overskrift i medierne: “Svin pumpes med mindre mængder medicin”.

Historien bag er, at landbruget nu har reduceret medicinforbruget i svinebesætningerne til det af Folketinget krævede. Landbruget overholder således åbenbart regler og lever op til forventninger; men udsangsordet der anvendes, er stadig ‘pumpes’.

De 'behandles' ikke for infektioner og sygdom - nej, de 'pumpes med medicin'
Hmmm, jeg tror jeg skal ned til lægen og pumpes med en influenzavaccine.

Hvis et forholdsvist neutralt medie som nyhedsbureauet Ritzau kan forfalde til at anvende så tendensiøst et ordvalg, så er det i sig selv bevis nok på, at landbruget lægges for had.

Øv…

http://epn.dk/landbrug/article2460519.ece


Endnu større fremtid for Church of FSM i USA

En amerikansk gymnasieelev har vundet retten til at gå med en næsepiercing fordi

kropsforandringer – piercinger, tatoveringer og deslige – »styrker båndet mellem sind, krop og sjæl«

, og derfor er en religion.

Hvis dèt at pløje metalstykker gennem kødet og stolt promovere skamferingen rundt til almindelig beundring og væmmelse, ja – så er der en stor fremtid i vente for Church of FSM.

Og Gud skabte Adam...
Som du måske ved, er troen på Det Flyvende Spaghettimonster en hurtigt voksende religion, hvor vi tror at Gud, som præcis ligner en stor skål pasta med kødboller, hjælper os gennem tilværelsen ved at stikke usynlige pasta-tentakler ned oppe fra himmerige for redde os fra ulykker, vælge det rigtige lotto-nummer osv.

Et meget vigtigt ritual i FSM-kirken er, at sande troende hvert år, den 19’de september, skal iføre sig pirattøj og siger ‘harh, harh’ og ‘splitte mine bramsejl’.

Hvis kropsskamfering er en religion, så må FSM sørme også være en religion der skal tages det fornødne hensyn til på de amerikanske skoler.

Harh, harh!

http://politiken.dk/bagsiden/ECE1305842/skole-taber-retssag-om-piercing—det-er-en-religion/


Lad bare dimsen være tændt

Med odds på ca. 1/1.000.000 kan det ske, at din mobiltelefon påvirker elektronikken i flyet. I hvert fald er der 75 tilfælde på 6 år, hvor ikke alle tilfælde kan afvises blankt. I perioden har der alene i US været ca. 32.000 flyafgange om dagen – deraf den forsvindende lille risiko.

Oven i den infinitesmale risiko, er de indrapporterede fakta så åndsvage og dårligt underbyggede, at det er sikkert at konkludere, at ift. flysikkerhed, så *er* der ikke nogen risiko ved at lade din dims være tændt. Et (åndsvagt) eksempel:

»I 1300 meters højde slog autopiloten selv fra og de tilknyttede alarmer og advarsler gik i gang«, fremgår det af en indberetning.

Piloten fik straks kabinepersonalet til at gå gennem flyet for at se, om nogle af passagererne havde tændt noget elektronik.

»De meddelte, at fire passagerer havde tændt elektroniske apparater (1 mobiltelefon og Ipods)«, fortsætter indberetningen.

Hvis dèt skal forestille at være niveauet af undersøgelse, afvejning af for og imod, andre faktorer, sandsynlighed osv. – så står det ilde til med luftfartmyndighedernes logiske og kritiske sans.

Lad du trygt din dims ligge tændt i lommen.

PS. Hvis der vitterligt *var* en risiko, mon så ikke selskaberne ville installere scannere for at tjekke passagererne for tændte elektroniske devices?

http://politiken.dk/udland/ECE1305761/rapport-advarer-telefoner-kan-forstyrre-fly-elektronik/


Made in Denmark

En kammerat er stifter af, og direktør i et nyt firma med appetit på verden. Firmaet har udviklet en ultralet og lille UAV (Unmanned Aerial Vehicle) der kan bruges i katastrofeområder til eftersøgning, ifm. detektering og eliminering af vejsidebomber, afsøgning af bygninger med gidseltagere/terrorister og mange andre ting.

Munin
UAV’en er en ultralet helikopter på batterier, på størrelse med et bilrat og udstyret med HD video. Fra en konsol, der kan bæres i felten, er der live video og fjernstyring ‘at your fingertips’ – og hele enheden kan pakkes ned i et rør som kan bæres på ryggen – det bliver ikke meget mere mobilt og fleksibelt end dèt!

Firmaet har slet ikke hørt café latte-segmentets instisteren på, at Danmark er et usselt lille land som hele verden ser ned på. UAV’en er et rent dansk produkt, og der står ‘Made in Denmark’ på den. Firmaet bruger det faktisk som et salgsargument – in your face, lefty pussies!

De første ordrer er i hus og den nærmeste fremtid vil vise om Sky-Watch har ramt rigtigt.

Under alle omstændigheder fortjener Sky-Watch cudos og anerkendelse for produktet – coooool!

http://www.sky-watch.dk


Kan man blive fed af luft?

2 år, 35kg; men får ikke for meget mad?
Drengen på billedet, Lucas, er 2 år gammel og vejer 35kg.

Ifølge Lucas’ forældre får han aldrig kage, is, slik, smør eller piskefløde. Han er på en meget skrap diæt på 2.900 kj/dag.

Han er livstruende fed; men får som sagt aldrig for mange kalorier ind gennem munden, og ifølge forældrene har han følgelig en ‘hidtil udiagnosticeret sygdom’.

Det er relativt enkelt at se problemet: enten lider Lucas af en ‘sygdom’ hvor hans krop på magisk vis kan optage næring ud af luften og omsætte den til fedt, deller og livsfare – eller også er hans forældre ikke troværdige. Der *er* kun de to muligheder.

Hvis lægerne virkelig mener Lucas’ fedme er livstruende, så er de nød til at tvangsfjerne ham fra hjemmet. Hvis Lucas dør af sin fedme, hvem skal man så give skylden? Forældrene, der tydeligvis ikke kan styre Lucas’ kalorieindtag, eller en ‘hidtil udiagnosticeret sygdom’ som omsætter luft og ingenting til energi, fedt og deller?

Enten har vi et evidensbaseret sundheds- og socialvæsen, og så skal barnet tvangsfjernes – eller også har vi et overtroisk, sygeligt konfliktsky og dødsdømt sundhedsapparat.

I sidste tilfælde kan vi lige så godt give os i kinesiologernes, numerologernes, astrologernes, homøopaternes, healernes, chakra-bestrygernes, akupunktørernes, kobberarmbåndssælgernes, pyramidekraftbehandlernes og de kloge koners vold. Så betyder viden ingenting; men tro, hokus pokus, go’e tanker og hausfraus med for meget fritid, alting…

Øv…

http://viborg-folkeblad.dk/nyheder/tung-kamp-for-hjaelp


Det perfekte kup

Lesson learned: Hvis de positive anmeldelser kun kommer fra ukendte, eller 2en rangsmedier, så skal du altså ikke forvente for meget!

Masser af stjerner fra:

  • on-z.dk
  • filmnytdvd.dk
  • fyns stifstidende
  • onfilm.dk
  • Gear

;men den her kan du roligt lade ligge i 25-kronerskassen henne i Rema…


Trompe d'euil


Eddie Izzard – The Queen

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s