20.06.11 – ‘mindre bureaukrati’? – yeah right!, statsbankerot – hvad’ så?, tossede jøder, afghanere og en go’ film


Mindre bureaukrati? Yeah, right…

Hvor mange ansøgninger skal der laves for at afholde en byfest? Nogen gæt?12-15 stk!

Blandt andet en byggeanmodning for at sætte et telt op og 2 ens ansøgninger til hhv. Politi og kommunen for at opsætte vejspærringer.

Som der står:

Socialministeren beder ni ministerkolleger om at forenkle regler, der ødelægge glæden ved frivilligt arbejde.

Hellere død end rød; men den såkaldte borgerlige og liberale regerings track record for de sidste 10 år er altså ikke imponerende.

Og ‘indsatsen’ for at gøre reglerne lidt enklere og bureaukratiet mindre?

Glem det…

Øv…

http://www.b.dk/nationalt/minister-vil-hjaelpe-efter-byfest-opraab-0


Kage’vandfald’

Jeg besudlede templet med denne ‘kage’ i fredags. Efter indtagelse kan man næsten mærke hjertet komme på overarbejde med at pumpe den tykke vælling rundt 🙂

Skal spises med ske


Hvis et land går konkurs – hvad så?

Der findes ingen klare regler, så i praksis bestemmer landet sådan set selv hvordan det vil reagere.

Så Grækenland kan nægte overhovedet, at betale noget som helst, eller de kan tvinge kreditorerne til en akkord. Eller de kan gå til Den Internationale Valutafond og bede om et lån; men låne-løsningen er allerede blevet prøvet, og grækerne sejler stadig durkt ned i underskuds-dybet.

I gamle dage invaderede man lande der skyldte mere end de kunne betale (f.eks. Den Dominikanske Replublik som i 1916 blev invaderet af USA forde de ikke kunne betale).

Hmmm, what to do?

http://videnskab.dk/sporg-videnskaben/hvad-sker-der-nar-et-land-gar-bankerot?utm_source=vores+nyhedsbrev&utm_campaign=dae0d851ab-201106146_14_2011


Religion – ikke kun Islam er uden jordforbindelse

Enhver tro der ikke tager bagsædet ift. rationel tankegang, logik, ret og rimelighed, har ikke fortjent andet end disrespekt, latterliggørelse, hån og afsky.

En jødisk ret i Jerusalem har dømt en hund til døden ved stening, fordi den mener hunden er besat af ånden af en advokat, som retten følte sig fornærmet af for 20 år siden.

Nu er ortodoks jødedom ikke lige så ‘udad-reagerende’ som Islam; men de 2 trosretninger kan udarte lige kikset, middelalderligt og ynkværdigt.

Alle meninger, holdninger, overbevisninger og tro er ikke lige gode, respektable og værdige. Nogle meninger, holdninger og implementeringer af tro fortjener ikke respekt og ‘konstruktiv dialog. Du behøver ikke have dårlig samvittighed over ikke at ville indgå i ‘meningsfuld dialog’ med religiøse, viden-, kvinde- og friheds-hadende mørkemænd.

Det meste ortodoks religion har ikke fortjent hverken accept eller respekt.

http://www.bbc.co.uk/go/rss/int/news/-/news/world-middle-east-13819764


Apropos overtro – ’39’!

Afghanerne har et problem med tallet 39. Nummerpladerne i Afghanistan er nu færdige med ’38’ i løbenummeret og turen er kommet til ’39’; men det tal kan de formørkede mennesker ikke li’, så bilsalg og -priser lider nu skade.

Folk skammer sig ved at have ’39’ som husnummer, i telefonnummeret eller, som nævnt, på nummerpladen.

Jeg tror numerologerne håber denne historie går hurtigt i sig selv. For den viser jo, at afghanerne lægger stor vægt på hvilke tal der betegner forskellige dele af deres hverdag og tillægger selve tallet værdi. Altså ‘numerologi’. Og enhver kan se, at afghanernes aversion mod ’39’ er det rene lallende galimatias.

Men hvis afghanernes aversion mod et bestemt tal er noget åndsvagt sludder, er danskere, der mener de får et bedre liv hvis baaaare lige de får ændret talværdien af deres navn, så ikke også nogle håbløst latterlige narrehatte?

http://www.bbc.co.uk/go/rss/int/news/-/news/13815417


Fik du alle nuancerne i sidste uges edder, forgift og galde med?

Mandag 13.06.2011

  • FRI
Tirsdag 14.06.2011

Onsdag 15.06.2011

Torsdag 16.06.2011

Fredag 17.06.2011


W&M: Tilbud


The Next 3 Days

Så den her i weekenden – kan varmt anbefales!

Elementært godt skuespil, og en rigtigt god performance af Brian Dennehy som i en scene formår at sige det hele, uden at sige noget som helst – det er stort! Og Dennehy er bare en bifigur – Liam Neeson er også med 🙂

IMDB: The Next 3 Days
IMDB: Brian Dennehy

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s