06.07.11 – Segway, strudsecreme, Night’s Dawn, type 2-diabetes, overvægt og slankekure, sniperfight? – bring a bigger gun!


Segway

Vi skal ud og køre Segway i formiddag når vi besøger Danfoss Universe. Har ikke prøvet før, nogen af os, så spændingen er stor.

Segway

http://www.danfossuniverse.com


Strudsecreme???

What?
Hm, jeg ved ikke: er det måske til at smøre det særlige kæledyr (strudsen, altså) ind i – eller er det en creme udvundet af struds? I begge tilfælde – næh tak, ellers mange tak 🙂


Bog: Peter F. Hamilton: Night’s Dawn trilogien

Jeg er for nylig blevet færdig med scifi-trilogien Night’s Dawn (The Reality Dysfunction, The Neutronium Alchemist og The Naked God).

The Reality Dysfunction
Snarere end den hardcore scifi jeg er kæmpefan af, er det her ‘space opera’, dvs. science fiction (og faktisk en hel del af det) og så mange ‘human interest’ historier vævet sammen i 3 mammuttykke bøger. Som krydderi har Hamilton så også tilsat lidt horror, rædsel og tortur.

Udmærket underholdende; men kæææææææmpelang – der kunne mageligt have været skåret ned på de alenlange passager og de mange mange gentagelser.

Helt kort: En tilfældigt forbipasserende alien livsform kommer om 600 år til at åbne en rift i tid/rum-kontinuummet og skaber dermed en forbindelse mellem ‘skærsilden’ og vores verden. Resultat? De fortabte sjæle, heriblandt adskillige mordere, krigsforbrydere, gangstere og specielt Al Capone, strømmer tilbage til ‘vores verden’, og civilisationens kamp for overlevelse er en realitet. Historiens hovedperson: Joshua Calvert, en ung self-made rumskibskaptajn, som deler sin tid mellem at tage heroiske beslutninger og så knalde alt med en puls.

Arh – jeg kan godt høre, når jeg sådan ridser plottet op, at det vist er noget hø…

Der er masser af interessante vinkler på mulige samfundsudviklinger, tros-komplekser, bioteknologi osv.; men alt i alt kunne historien have været fortalt på 1/3 af pladsen.

Og slutningen på de 3 kæmpetykke bøger som har ladet op og ladet op og ladet op: klimakset fylder 5-10 sider og består i, at hovedpersonen udstyres med gudelignende kræfter af endnu en alien livsform, hvorefter han løser alle problemer og alle er glade.

Øv…

http://www.amazon.com/Reality-Dysfunction-Nights-Dawn/dp/0316021806/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1309700176&sr=1-1


Type 2-Diabetes, overvægt og det helt indlysende

En otte ugers diæt kan helbrede patienter, der netop har fået konstateret type 2 diabetes.

På samme måde som når svært overvægtige med sukkersyge bliver opereret med afsnøring af mavesækken, og derefter ofte bliver diabetes-fri – har et klinisk forsøg nu eftervist, at den samme gavnlige effekt kan opnås med en meget skrap diæt.

Nå, ja – og ud over at blive fri for sukkersyge, bliver de fede også mindre – og sundere – og kvikkere – og friskere – og mere aktive og…og…og…

Pånær lille Lucas, som jo bliver fed af luft, *er* der ikke mange gode grunde til ikke at bekæmpe galopperende overvægt…

http://www.bbc.co.uk/news/health-13887909


W&M: No TV


‘Bring a bigger gun’

Hvordan man vinder en kamp med en snigskytte 🙂

Sniper fight


Johnny Mnemonic

Vi satte os for at se den her i aftes; men efter ca. 20 minutter, var jeg den eneste supporter af dette enestående stykke filmkunst tilbage i stuen. Resten sad og småblundede, muggede over filmen, eller småsnakkede.

Well, det er rigtigt, at Keanu ikke er nogen stor karakterskuespiller; men jeg synes nu han gør det hæderligt 🙂

Rotten Tomatoes er i øvrigt enige med alle andre end mig…

http://www.rottentomatoes.com/m/johnny_mnemonic/

Reklamer

En kommentar til “06.07.11 – Segway, strudsecreme, Night’s Dawn, type 2-diabetes, overvægt og slankekure, sniperfight? – bring a bigger gun!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s