20.07.11 – Big Stan suuuucks, ‘Krokodil’ – it’ll kill’ya, Hobo w. a shotgun suuucks, 3D-print


Big Stan

Vi så den her i aftes. I traileren var et klip med hovedpersonen, som skal i fængsel, og som derfor får tatoveret ‘noget’ på sin rxx, så risikoen for at blive en eller andens fængsels-bitch bliver mindre. Traileren viste selvfølgelig ikke hvad ‘noget’ var, så vi var *nød* til at se…

…og så er det helt ufatteligt, at jeg ikke havde lugtet lunten – man ser selvfølgelig aldrig hvad der er tatoveret, og resten af filmen er en underlig blanding af ringe karateslagsmål, The Sound of Music goes to jail og good, clean’n wholesome ‘ole American family entertainment – med andre ord CRAP!

Hold dig laaaaangt væk fra Big Stan…

Rotten Tomatoes: 50%

link


Krokodil

Historien er så grum og ækel, at man kommer i tvivl om det kan være rigtigt; men – here goes…

I Rusland skyder desperate junkies sig med et hjemmebrygget stof ‘Krokodil’. Stoffet er mixet af smertestillende piller, jod, lightergas og industri-renseolie. Resultatet, desomorfin, er et syntetisk opiat adskillige gange kraftigere end heroin.

Et skud ‘Krokodil’ er meget meget billigere end ‘rigtige’ stoffer: heroin koster mellem 150 og 500kr for en dosis. Krokodil kan brygges af hovedpinepiller til 20kr og andre billige husholdningsremedier hjemme i privaten – hvad det så også bliver; men under voldsomt uhygieniske forhold.

Hvis så bare det var en historie om endnu stærkere afhængighed og dødelige doser; men Krokodil har, pga. den uhumske fremstilling, en nekrotisk effekt: Skindet bliver tykt og skællet (deraf navnet Krokodil) og der opstår store huller af råddent kød som falder af. Koldbrand, blodforgiftning og amputationer er endestationen for Krokodilbrugerne.

Billeder og video er så afskyelige, at jeg ikke vil vise dem her; men hvis du har maven til det, kan du søge på Youtube med strengen ‘Коаксил‘, eller med Google på ordene ‘‘Dailymotion’ og ‘Koaksil’‘.

Prøv at forestille dig hvor uforståeligt langt ude og desperat man skal være for at injicere et stof i kroppen der gør dèt der. Jeg vidste godt, sådan rent intellektuelt, at stofmisbrugere er syge i hovedet, og skal have hjælp til at komme ud af misbruget; men dèt her, ‘Krokodil’, hamrer budskabet hjem: Idioten der *bliver* stofmisbruger er et kæmpe, uansvarligt fjols – som skulle have været standset, med alle midler, inden det kom dertil. Staklen, som først *er* blevet stofmisbruger, skal have hjælp.

Jeg håber sådan set historien er en and – realiteterne er for uhyggelige at tænke på…

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/krokodil-the-drug-that-eats-junkies-2300787.html


Hobo with a shotgun

Så den her i weekenden (jo, vi så en masse video i weekenden 🙂 ) – it suuuuucks. Rotten Tomatoes, som faktisk giver den pæne karakterer, karakteriserer den sådan her:

…gleefully gory homage to low-budget exploitation thrillers, Hobo with a Shotgun packs plenty of firepower.

; men de har tydeligvis nippet af natpotten i dette tilfælde…

Hvis du har et par timer hvor du ikke hellere kunne pille de små hår i næsen, eller måske pudse teskeer, så kan du da altid tage et kig; men…

Rotten Tomatoes: 68%

link


Cool effekt


Nørd-humor: Divide by zero

Det er eddermam’e sjovt 🙂

Genial humor!


3D printer – woooot?

link
Et firma i USA der kan: http://www.ems-usa.com

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s