21.07.11 – En SF’er med hovedet skruet forkert på, 2 mdr om en banalitet?, HP7.2, atletik på stylter


Ud med MacD?

En bly SF’er har våde drømme om at forbyde MacDonald’s fordi, som hun siger:

”Hvis det stod til mig, smed vi McDonald’s ud af landet. De betaler alligevel ikke skat.”

og

“Det vil være en kæmpe gevinst for folkesundheden og sundhedskassen. Tænk, hvis Danmark havde modet til det,”.

Den visionære socialist hedder Öslem Sara Cekic, en klassisk socialistprofil uden erfaring fra det private erhvervsliv. Med det efternavn er det nærliggende, at spørge til alle kebab- og pizzabarerne og deres notoriske problemer med at finde ud af det der med moms og afgifter. Var det ikke en ide, at lukke dem – aht. Folkesundheden og sundhedskassen, altså?`

Men det er nok noget andet…

Og hvorfor kun MacD? Hvorfor ikke Jensens Bøfhus, Burger King, Domino’s Pizza, Bones’, Sunset, JustEat.dk, bageren, festivalburgeren osv. (svaret er jo selvfølgelig, at MacD er Symbolet for Den Store Satan for socialisterne – så skidt med logikken)

Forslaget ligger i nydelig forlængelse af socialisternes øvrige våde drømme om tvungne mærkningsordninger, forbud, afgiftsforhøjelser og andre ’adfærdsregulerende’ tiltag; men SF’s gruppeledelse har trods alt taget klart afstand til tossens udtalelser.

Socialist? Nej, så hellere i jorden…

http://epn.dk/brancher/turisme/hotel/article2493504.ece


2 måneder?

Det har taget militærets auditører 2 måneder at regne ud, at besætningen på Esbern Snare ikke gjorde noget galt, da 4 somaliske pirater døde under ildkamp i maj (den aktion hvor 16 gidsler blev befriet).

Altså:

  1. Krigsskib anråber piratskib fyldt med våbensvingende pirater og gidsler
  2. Piratskib vil ikke lægge bi og overgive sig
  3. Krigsskib skyder pirater
  4. End of story

Konklusion: Alles ist in ordnung…

Det var da let, og det tog ca. 30 sekunder at vurdere sagligt for og imod, under hensyntagen til alle tænkelige diplomatiske, etiske og politiske forhold.

2 måneder???

http://jp.dk/indland/article2493716.ece


Stylteløber

Ham her:

Jeg synes det er snyd
har fået lov til at løbe med ved atletik-VM til august. Han løber godt nok på to kunststof-stylter (han fik underbenene amputeret som spæd); men *det* er sør’me ikke nogen fordel, næh nej.

Det er flot og imponerende, at han har overvundet sit handicap; men han konkurrerer ikke på lige vilkår med de andre atleter. For fuck’s sake da – han har stylter på!

Det er lige så lidt forståeligt som Semenaya, der må få lov at dyrke atletik hos kvinderne, selv om hun er tvekønnet og producerer mandligt kønshormon så det vælter ud af ørerne.

Jagten på politisk korrekthed og angsten for at sige tingene lige ud er overvældende…

Øv.

Almindelige gennemsnits- og statistikbetragtninger alene burde dømme ham ude. Det er forsvindende få af en befolkning der har de fysiske forudsætninger for at kunne gøre sig i toppen af atletikken. Andelen af befolkningen der har fået amputeret underbenene *og* også fysisk hører til helt deroppe i eliten, er infinitesmalt lille. Sandsynligheden, og de store tals lov, taler for, at hans fremmeste ’kvalifikation’ er det par kulfiberstylter han løber på.

http://spn.dk/andensport/atletik/article2493546.ece


HP7.2

By the way – vi så den sidste Harry Potter-film i aftes. OK flic – selvom Overkommandoen *aaaldrig* bliver enige med bagmændene om hvad der skal med, og hvad der ikke er med, i filmene – ; men vurderingen er, at det er nødvendigt at have set alle de andre Potterfilm for at få det hele med. (Det har store dele af befolkningen så også, så ingen problemer dèr 🙂 )

OK film; men heller ikke mere. Den bliver kun god, fordi den er kulminationen på hele HP-universet.


US MC at Fallujah


If you say so...

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s