22.07.11 – 600 insektkadavere om dagen, Stewart om Fox, Irland vs. Vatikanet, reklameoverflod


Irland vs. katolikkerne og Vatikanet

En rapport har dokumenteret hvordan den katolske kirke i Irland, i samarbejde med Vatikanet, har modarbejdet og forsinket opklaringen af katolske præsters misbrug af børn. Det har fået den irske premierminister op i det røde felt, og han har i Parlamentet bla. brugt ordene

  • elitisme
  • dysfunktionel
  • usammenhængende
  • narcisistisk

om den katolske kirke og Vatikanet.

Dette kunne risikere, at være et afgørende brud mellem Irland og den katolske kirke. Man kan kun samarbejde med en organisation (kirken, altså), der sætter egne interesser over opklaringen af et systematisk pædofilt årelangt misbrug af børn, i så lang tid. På et eller andet tidspunkt bliver den samlede vægt af fortielser, løgne, forhalelser, skinhellighed og amoral for meget – selv i Irland.

Den linkede artikel indeholder et videoklip med en snut af PM’erens tale – det er alvorlige sager; men efter min smag åbner han for meget for en ‘angrende kirke’, i stedet for at gå lige efter struben og undsige hele overtro-halløjet…

http://www.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-14224199


612 om dagen

En hollandsk undersøgelse har talt hvor mange insekter der mister livet mod bilerne i trafikken.

612 om dagen?
Svaret er ca. 600 insekter pr. bil pr. dag i gennemsnit. For Holland alene, bliver det ca. 1.600.000.000.000 splattede insektkadavre på et år.

Jeg har læst den linkede artikel et par gange; men der er så mange nuller i de her tal, at jeg mageligt kan have begået en faktorfejl eller flere – anyhows – der splattes heeeelt vildt mange insekter på bilerne!

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/8630835/Two-trillion-insects-killed-on-Dutch-cars-every-year.html


Et rigt samfund

Vi er altså et rigt samfund – vi fik 3 næsten ens ugeaviser onsdag. Fællestræk er et utal af reklamer, bittesmå historier om lokale serie 27-fodboldhold og måske lidt om havedyrkning.

Vi er et forbrugersamfund hvor det kan betale sig at udgive og distribuere 3 næsten ens ugeaviser for marginalt forskellige lokalområder – we be rich!

3 ugeaviser på èn gang


San Diego by night


En anelse smagløs; men skønhedskonkurrencer for småbørn er en uskik


John Stewart om Fox News og alle de andre

Ja, jeg ved godt, at det er let at gøre grin med Fox News og resten af de selvhellige, religiøse højrefløjstosser i USA; men John Stewart har altså gjort det til en kunst.

Hvis du ku’ tænke dig et billigt grin på Fox & friends’ bekostning, så kig med 🙂

John Stewart på slap line...

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s