26.07.11 – gør-det-selv omskæring, ‘en ladeport med små arme’, 8 glas vand = god reklame, metodearbejde er sjovt, Priest suuucks!


“…en ordentlig ladeport og har små arme…”

Jeanette Ottesen kommenterer på en af sine konkurrenter, Dana Vollmer, og jeg så for mig noget i retningen af en slags tumling med mega-rxx og småbitte arme; men…

Jeanette Ottesen

Dana Vollmer, 'en ladeport' ???

‘marginalerne’ i svømning er åbenbart ret små, hvis hende til højre har en ‘ladeport’…

🙂

…en ordentlig ladeport…


8 glas vand om dagen – hvem har egentlig sagt det?

Det har Danone, som bla. ejer Evian og Volvic.

Jamen; er der ikke videnskabelige undersøgelser der viser, at det er sundt for kroppen, hud, hår og negle, at drikke meget vand?

– spørger du så måske…

Næh – det er der ikke…

‘Drik masser af vand’ og ‘8 glas om dagen’ – det er *genial* markedsføring af flaske-vandsproducenterne. For man kan jo ikke drikke det der kommer ud af hanen, næææh nej – det skal være det der piv-dyre vand på flaske til mange-mange-mange-mange gange prisen for postevand, *det* skal det.

Flaskevand - meeeeget bedre end det fra hanen...
Jeg lærer aldrig at forstå kvinder…

Artiklen fra Videnskab.dk

Originalartiklen på British Medical Journal


Gør-det-selv omskæring

Som led i bekæmpelsen af HIV har Rwanda påbegyndt et program for at udbrede en billig (og smertefri, siger de) metode til omskæring af mænd. Man påmonterer blot nedenstående aggregat og venter en uge, hvorefter aggregat og overskuds-hud kan bortfjernes med minimale gener og ulempe.

Gør-det-selv omskærings toolkit
Arh, jeg ved ikke – det lyder ærlig talt lidt træls, så der skulle vægtige argumenter til, før jeg ville overveje påmontering af ‘dimsen’ (men; jeg bor jo så heller ikke i Rwanda – gjorde jeg det, kunne det mageligt være jeg ville tænke anderledes).

http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-14111847


Apropos Apple's sidste opdatering


TMMi

Jeg arbejder til daglig med kvalitetssikring indenfor IT-udvikling, og i den verden opererer man med forskellige modeller for hvordan man generelt arbejder fornuftigt og kvalitetsbevidst – såkaldte ‘modenhedsmodeller’.

De her modeller er ikke altid skrevet lige let-tilgængeligt, prøv bare den her fra TMMi-modellen:

Test measurement is the continuous process of identifying, collecting, and analyzing data on both the test process and the products being developed in order to understand and provide information to improve the effectiveness and efficiency of the test processes and possible also the development processes.

Btw, ‘kvalitetssikring’ for èn udvikler – det er nemt. Det er let at vise og demonstrere for èn modtager hvordan risikoen for fejl minimeres og hvordan kvaliteten i det færdige produkt gøres så god så muligt.

Udfordringen består i, at få mange udviklere (og analytikere og forvaltere og projektledere og arkitekter) til at arbejde smart sammen. Mennesker med allehånde forskellige erfaringer, uddannelser og opgaver – og organisatorisk placeret i mange forskellige afdelinger, på forskellige niveauer.

Så dèrfor kan Metodearbejde, i mit tilfælde Test&Kvalitetssikring, faktisk godt være rigtigt spændende!

🙂

(og ‘TMMi’ står for ‘Test Maturity Model integrated’, uhhhh – kan du mærke du bliver helt varm og venlig indeni?)


London at sunset


Film: Priest

Da vi så 3 film den anden dag, så vi som nævnt 1 god og 2 sutte-ringe. Det her var en af de ringe… Clicheer, dårlige effekter og piv-ringe ‘skuespil’ – og så slutter filmen oven i købet med et lamslående ringe oplæg til en 2’er – det kan de altså ikke være bekendt…

Den er RINGE!

Rotten Tomatoes: 17% (~ it suuuuucks!)

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s