05.08.11 – en film, en død skuespiller, tortur og talende hunde


Film: Red Planet

Jeg har gen-set den her scifi-ting for nylig. Rigtig god underholdning og flere gode detaljer, f.eks. ‘papir-skærmen’, AMEE-robotten og så en af mine helt store kæpheste (der skal nogen gange ikke så meget til): ude i rummet er der ingen lyd – det siger ikke wuuuuusshhhhhhh, når rumskibet flyver forbi 🙂

Jeg er helt uenig med Rotten Tomatoes som synes filmen er kedelig – de fatter hat…

Rotten Tomatoes: 13%

link


Hightower is no more

Hightower
Det vidste jeg ikke – Hightower fra Police Academy-serien var tidligere (amerikansk) professionel fodboldspiller med kælenavnet ‘Bubba’.
3 mod 1
Well, anyhows – han er just død 😦

http://fifthdown.blogs.nytimes.com/2011/08/04/remembering-bubba-smith-the-football-player/


Tortur eller ej?

En tysk barnemorder er blevet tilkendt erstatning (godt nok ikke så meget: ca. 25.000kr.; men never the less: erstatning) for trusler han modtog fra politiet under deres undersøgelser for at finde en 11-årig dreng, han havde bortført for løsepenge.

Politiet truede ham med ‘utrolig smerte’ hvis ikke han afslørede hvor drengen var. På det tidspunkt truslerne faldt, troede politiet stadig drengen var i live.

Manden har fået erstatning for ‘inhuman behandling’.

På den ene side må politiet ikke begå tortur – det er den holdning man nødvendigvis må have, hvis man bakker op om retssamfundet, retfærdighed og ens regler for alle.

På den anden side er det meget svært ikke at føle en vis sympati med formålet: at redde et barn fra døden ved at true den mand man helt sikkert vidste havde bortført drengen og som vidste hvor han var.

Jeg tror den meget lille erstatning er systemets svar på det spørgsmål: “Ja, det var forkert at du blev truet; men nej, morder – du skal ikke have mere end allerhøjst nødvendigt.”

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-14408657


Apropos: Hvis 'teorien' om Intelligent Design er ok at tale om, er den her vel også?


Han er ikke speciel…

Vi troede rotten var speciel; men det viser sig, at dèt at han ‘snakker’ (dvs. grynter, piber, knurrer, smågør, ‘øffer’), ikke kun er noget specielt ved ham. Corgi’er er åbenbart kendt for at ‘snakke’, f.eks. som den herunder…

Hvad siger den?

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s