15.08.11 – ‘regnbueselvets vej’ – WTF?, hvem skal regere?, ‘Alle for en’


WTF?

Prøv lige at læse det her:

Tiden er kommet til at forlade fortidens dualisme med opsplitning i “højere” og “lavere”, “transcendens” og “ego” – og i stedet gå os selv i møde på en ny inkluderende måde, for at blive et forenet selv, der rummer det højere, det dybere og det bevidste jeg i harmonisk samspil.

Denne fuldstændigt ublu usammenhængende hippieinspirerede gang ævl fortsætter ufortrødent i en uforståelig uendelighed.

WTF?

Hvis ikke man har fået fyldt bullshit-kontoen op fra aftenskoletilbudet ‘Regnbueselvets vej’, som ovenstående stammer fra, kan man også forlyste sit manglende intellekt med åndrige foredrag om f.eks.

  • Det progressive horoskop – videnskaben om skæbne
  • En åndelig rejse mod fredens åbenbaring og dynamik
  • Det intelligente hjerte
  • Den hemmelige ilds kosmiske love 1-10

Jeg kan næsten mærke hjernen løbe ud af ørerne, mens ethvert spor af dannelse, uddannelse, viden, skepsis og tillid til naturlovene tærskes til intet i jagten på det næste nye ‘jeg-fix’, hvor forvirrede klimakteriefruer og frustrerede manddomsberøvede kameluldsfutter-mænd samles om en sund kop urte-te, mens de lytter andægtigt på den næste bullshit-ekvilibrist…

Vi er et rigt, rigt samfund, når den type overtroiske, fordummende, virkelighedsforfjernende, ubegavede gang ævl kan finde villige betalere…

Pløk-åndede, no-good-for-nu’tin, ‘alternative’ måder at spilde tiden på


Hvis dèt er borgerlig/liberal politik…

…så har Regeringen ikke fortjent at overleve.

Helt kort: Virksomheder der lægger sag an mod SKAT – skal selv betale alle sagsomkostninger, også når retssagen falder ud til virksomhedens fordel. Altså hvor SKAT uretmæssigt (læs ‘ulovligt’) har rettet krav mod virksomheden.

Hvis en virksomhed er så uheldig at komme under mistanke – måske pga. en halvstuderet dilletant inde på SKAT, så kommer det under alle omstændigheder til at koste virksomheden penge – mange penge: Enten fordi virksomheden på forhånd opgiver at bekoste en dyr retssag og betaler den uretmæssige regning fra SKAT – eller også fordi virksomheden måske kan vinde en retssag; men under alle omstændigheder får en høj regning for det.

Og Skatteministerens svar, da Politiken forelægger ham problemet:

»Jeg kan godt forstå, at virksomheder og rådgivere ønsker sig tilbage til tiden før ændringen af ordningen. Men ændringen af ordningen var med til at finansiere lavere skat på arbejdsindkomst i forbindelse med Skattereform 2.0, og vi mener fortsat, at ændringen ikke går ud over retssikkerheden«.

Svaret er så himmelråbende arrogant, at jeg var nødt til at læse efter et par gange, for helt at forstå det.

Det går ikke ‘ud over retssikkerheden’, at det er så dyrt at få sin ret i kamp mod staten, at mange virksomheder slet ikke forsøger – det er ikke et problem for retssikkerheden, mener Venstre-manden?

WTF?

Læg så dertil sagen vedrørende skat af fiktive kursgevinster

SKAT
(altså, at borgere bliver afkrævet skat af kursgevinster på værdipapirer de ikke har solgt eller på anden måde realiseret; men ikke kan trække tilsvarende fra når papirerne falder i værdi), og hvor Skatteministerens (både nuværende og den tidligere) svar var nedladende og arrogant – ja, man fristes næsten til at sige ‘socialdemokratisk’…

…SÅ er min personlige konklusion, at hvis vi alligevel skal have en magtfuldkommen, arrogant, retfærdigheds-blind og uretfærdig ledelse af landet, så vil jeg ærlig talt hellere have en socialdemokratisk regering, end en såkaldt borgerlig/liberal regering.

What to choose: En ‘borgerlig/liberal’ regering der fører socialdemokratisk politik – eller en socialdemokratisk regering der fører samme politik?

(Jeg skrev engang til den forrige skatteminister; men uden at få svar).

http://politiken.dk/erhverv/ECE1360533/skat-bruger-formue-paa-advokater/


Film: Alle for én

Vi så ‘Alle for èn’ i weekenden – ok tømmermandsunderholdning af Mick Øgendahl og med bla. Kurt Ravn, Rutger Hauer, Gordon Kennedy og Jonatan Spang på rollelisten.

Typisk dansk ‘comedy-humor’ 🙂

link


Hvor doven kan man blive?


Det er ikke helt forkert. Iøvrigt samme princip hvad angår iPhone vs. Android
Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s