22.08.11 – Kina og sporten, Dios – en el que se?, ‘tonen’ til venstre?, Yes man


Kina, sporten og principperne

Stop træneren; han slår og nedværdiger os! Mvh, Juniorlandsholdet, basketball

“Coach Fan Bin has repeatedly insulted our team over the past three years by beating and verbally abusing us, and we can no longer bear his treatment,… We submit this protest to the central officials and request that he be replaced.”

Kina kører sine sportsfolk hårdt, stort set uden udvikling i trænings- og ledelsesprincipper siden revolutionen. Jovist, der anvendes de nyeste teknologiske landvindinger og statssanktioneret doping; men de ledelsesmæssige discipliner er stadig kæft, trit og retning.

Disciplinen indenfor de statsstyrede idrætter er benhård med kollektive afstraffelser, ydmygelser og fysisk vold blandt værktøjerne.

Når en idrætsstjerne har toppet, dumpes han eller hun med en minimal pension, ingen uddannelse og intet job. Det er normalt, at sportsstjerner i Kina afleverer ca. 65% af deres præmier i skat til staten, som jo er ansvarlig for deres uddannelse og succes.

Protesterne, som brevet øverst, begynder at boble op, og der er tegn på, at Kinas sportsorganisationer (der jo er det samme som Partiet) er begyndt at indse behovet for at modernisere sine ledelsesformer.

Det lyder præcis som hvordan ØstTyskland (mis-)behandlede sine atleter tilbage før Murens Fald.

Le Jingyi, Kina - megadopet og bortdømt fra sporten
http://www.nytimes.com/2011/08/19/sports/chinese-athletes-begin-to-challenge-governments-tight-grip.html


Gud? Guuuuuud? Hallooooo?

Paven har lige været i Spanien til vækkelsesmøder (i øvrigt betalt af den spanske stat til mange ikke-troende spaniolers udtalte misbilligelse).

Guds udsending?
En planlagt Pave-tale mod Spaniens pro-abort politik og nylige tilladelse til homoseksuelle ægteskaber måtte desværre aflyses pga. kraftig regn.

Ahem – når Herrens udsending på jord gør klar til at tale, så var det mindste viceværten kunne gøre, da at sørge for tåleligt vejr?

“Guds veje er uransagelige…” – Ja – eller også er der en meget mere simpel forklaring…

http://www.nytimes.com/reuters/2011/08/20/world/europe/life-us-spain-pope.html


Hvis skyld er så det her?

5 venstreradikale er blevet anholdt for adskillige brandattentater. Sigtelsen mod dem er for nylig blevet forhøjet til èn for terror. Tosserne har – såvidt det ser ud nu – ikke forbindelse til andre grupperinger derude på det lallende overdrev; men de er altså tiltalt efter terrorparagraffen. (Dog er den ene af dem tidligere medlem af Socialistisk UngdomsFront som samarbejder tæt med Enhedslisten).

Efter at de sidste-dages-hellige er blevet enige om, at DF bør revurdere sin retorik for ikke at inspirere tosser, psykopater og andre grænseeksistenser til vold, er der et spørgsmål der trænger sig på…

Anita Bay Bundegaard har, i anledning af terrorsagen i Norge skrevet:

»Der er selve voldshandlingen til forskel på Breivik og DF. Og det er naturligvis helt afgørende. Det andet helt afgørende er, at de på en række områder deler ideologi«

Jeg venter spændt på, at cafè latte-damen udtaler noget i retning af:

»Der er selve voldshandlingen til forskel på dem og Enhedslisten. Og det er naturligvis helt afgørende. Det andet helt afgørende er, at de på en række områder deler ideologi«

Det kan vel ikke kun være ude til højre, at ‘tonen’ kan påvirke tosserne?


FILM: Yes man

Så Yes Man i weekenden (i stedet for Liar, Liar som gik i fjernsynet) med Jim Carrey som et negativt nul, der beslutter at sige ‘JA’ til alle muligheder og udfordringer.

Vanlig Carrey-komik og ok skuespil af support-castet. Meget underholdende og Rotten Tomatoes er en smule hård ved den, synes jeg.

Rotten Tomatoes: 44%

link


W&M: GPS
Reklamer

2 kommentarer til “22.08.11 – Kina og sporten, Dios – en el que se?, ‘tonen’ til venstre?, Yes man

  1. 65% – det giver vi da også i skat herhjemme. Måske ikke direkte synligt på lønsedlen, men hvis du regner moms og andre afgifter med, er vi da langt foran Kina på dette punkt. 😦

    1. Jeg ved det; men både synes jeg, at Danmark er i en slags ‘uden for kategori’-klasse, og så giver det også en lille eftertanke, når man læser hvordan et udenlandsk medie skriver om skatten i Kina og så vide, at skatten i lille ‘liberale’ Denmark er som den er…

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s