26.08.11 – Hockeykongen vs. Jægerkorpset, at fjærte i Afghanistan, a ‘pumper’?, Old time war planning – insanity, BMW-flic


Spread the word!

Hvis du føler dig bare moderat underholdt når du læser mine udgydelser – hvorfor så ikke bidrage til smittekæden?

Med andre ord: Hvis du falder over noget sjovt, informativt, nyt, provokerende, arrogant eller bare let underholdende – så send et blog-link videre 🙂


Hockeykongen vs. Jægerkorpset

Den ugentlige gang voldbold løb af stablen i går. Da vi ankom, var hallen fyldt op med spændstige unge mænd, så efter lidt parlamenteren blev vi enige om, at vi kunne spille alle sammen i en miniturnering med flydende udskiftninger: 3 hold à 4 spillere og hvert hold på banen i 2×5 minutter.

Vi kom med reglerne:

 • ingen bid
 • ikke score med fødderne

Jægerne kom med

 • En mand over midten altid
 • Ikke røre bolden med hænderne

  De militante unge mænd kaldte deres version af floorball noget i retning af ‘mande-hockey’ eller ‘mili-hockey’ – noget i den retning; men i hvert fald noget der skulle illustrere, at hèr spiller rigtige mænd som går til stålet.

  No worries – reglerne var på plads og så bragede det løs. Det viste sig imidlertid henover kampene, da tøsebørnene blev lidt pressede, at der liiige var et par regler mere:

  • Ingen høje stokke
  • man må ikke slå på den andens stok
  • målmanden må ikke ligge/kaste sig

  …og lige lidt hjalp det. Vi tabte en enkelt minikamp (5min) klart; men spillede lige op eller vandt de andre – og til sidst spillede vi en kamp til 10 mod den sidste sjat jægere.

  …og vandt klart.

  Så hvis jægernes tøse-floorball er målestokken for ‘rigtige mænd spiller floorball’, synes jeg sådan set ‘vold-bold’ er udmærket passende for dèt vi spiller 🙂

  Hockeykongen er nu på sin 6te kamp uden nederlag – som sagt tidligere, er det begyndt at blive trivielt.


 • At prutte i Afghanistan

  Ifølge det linkede blogindlæg på Military Times, er der udstedt flere lokale forbud til US Marines mod at prutte – aht. sensible Afghanske samarbejdspartnere/soldater.

  Jeg har flere bekendte der har gjort tjeneste i Afghanistan, og det de har kunnet fortælle om afghanske sociale omgangsformer og personlig hygiejne, gør at man må sætte spørgsmålstegn ved den amerikanske historie.

  I hvert fald kender jeg til flere uafhængige kilder der beskriver hvordan afghanske soldater helt ugenert skider (ja, undskyld sproget) midt på vejen og onanerer uhæmmet ude på observations- og vagtposter hvor der også er danske soldater.

  Kan hænde amerikanerne har en anden type/rang samarbejdspartnere (og jo, det *er* lidt plat at fjærte så gennemtrængende, at lyden ligefrem forplanter sig gennem geledderne); men ud fra de danske eksempler jeg kender til, lyder det som om nogen er blevet grebet af akut PC.

  Ja, undskyld; men den tegning var simpelt hen for oplagt
  http://militarytimes.com/blogs/battle-rattle/2011/08/23/for-marines-in-afghanistan-be-careful-where-you-fart/


  A ‘pumper’?

  Ved du hvad en ‘pumper’ (engelsk) er? Nej, vel…

  Det er en uautoriseret person der for små penge tilbyder at pumpe din krop fuld af silikone dèr hvor du synes du trænger.

  I USA, hvor man enten har en health insurance, og så kan få hjælp, eller ikke har og må gå uden, er det blevet et kæmpe problem for transkønnede mænd (dvs. biologiske mænd der føler sig som kvinder). En del af dem uden sundhedsforsikring tyr til disse ‘pumpers’ for at få de former, de så desperat savner.

  Og praktikken: Ikke silikone i puder (som til boob jobs); men flydende silikone – den slags der kan flyde rundt i kroppen. Silikone i ‘sygehus-kvalitet’ er svært at få fat i, så nogle pumpers anvender madlavningsolie eller industri-silikone beregnet til biler og flyvemaskiner.

  De fleste pumpers har ikke nogen form for medicinsk uddannelse, de ‘opererer’ i dagligstuen eller køkkenet, og ofte uden bedøvelse.

  Og resultatet: Stor risiko for sår, misdannelser, infektioner, klumper og knuder under huden og dødsfald. (F.eks. kan silikone sprøjtet ind i hoften/ballerne vandre helt ned til anklerne).

  Hvad en pumper, ‘S’ siger til artiklen, siger næsten alt om etikken hos pumperne:

  “You don’t have to go to school to be a doctor…”

  (Forsikring: Den ‘offentlige sygesikring’ Medicaid (lav-indkomst og handicappede) dækker ikke kønsskifteoperationer osv., så de transkønnede der er så heldige at have Medicaid, har altså stadig ikke mulighed for at få hjælp til deres problem).

  Forestil dig, at være så fremmed i din egen krop, at du er villig til at lade en komplet fremmed, u-uddannet kvaksalver injicere dig med op til litervis af noget der måske/måske ikke er silikone; men som under alle omstændigheder frarådes af rigtige læger. Alt sammen uden bedøvelse, viden, overvågning, opfølgning, forsikring eller mulighed for at afhjælpe, hvis det går galt.

  Som statistikken også siger, transkønnede har det af rø… til – det er trist.

  http://www.nytimes.com/2011/08/21/nyregion/some-transgender-women-pay-a-high-price-to-look-more-feminine.html


  En troende hund?


  W&M: GPS


  Old time war planning – Insanity

  link


  BMW: Powder keg

  Clive Owen og Stellan Skarsgard i endnu en BMW-film, denne gang instrueret af Alejandro Gonzales Inarritu. Den er trist ad h.t.; men absolut seværdig – enjoy…

  link

  .
  .
  .


  .

  .

  Have an effin’ nice weekend! 🙂

  .
  .
  .

  .

  .

  Advertisements

  Skriv et svar

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

  Twitter picture

  Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

  Facebook photo

  Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

  Google+ photo

  Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

  Connecting to %s