29.08.11 – den lille mand (kvinde) mod systemet, terroristen er stadig ikke død, gammelt snavs, Rambo5?

En kort post i dag – jeg er helt smadret efter et bryllup i lørdags…


Det kræver sin kvinde

Tilbage i marts skrev jeg om kommunernes forøgede indsats for at afsløre social svindel, specielt ift. enlige mødre. Som du måske husker, er det et område med meget dårlig beskyttelse af den enlige mor: lovgivningen er meget uklar og kommunerne har en tendens til at tolke den meget firkantet.

Hvis man kombinerer kommuner med dybe lommer og mange ressourcer med modparten, som er enlige mødre med en ofte presset hverdag og økonomi – så har man opskriften på justitsmord på stribe.

Som det også fremgik af artiklerne i marts, kræver det et stort overskud hos den enlige mor der anklages for socialt bedrageri, at kæmpe for sin sag. De fleste giver op, og lader kommunen vinde – de orker ikke kampen.

Men det kan altså lade sig gøre, som du også kan læse om via vedlagte 🙂

Men analysen af den sag kommunen kørte mod Sascha Nyhus er deprimerende læsning: Først og fremmest overtrådte kommunen bevidst loven ved flere lejligheder ifm. egentlig overvågning af den private borger. Dernæst, da sagen var i gang, valgte kommunen helt at se bort fra den anklagedes forklaringer (som i øvrigt gav gode svar på de observationer kommunen mente viste, at der nu var en mand i familien igen).

Det Sociale Nævn har bortdømt kommunen på alle anklagepunkter og henviser direkte til kvindens forklaringer (som kommunen altså så helt bort fra).

Alt i alt en god historie om den lille mands (kvindes) kamp mod Systemet 🙂

Men også en træls historie om offentlige myndigheder der helt åbenbart føler sig hævet over loven, og som også ser ud til at udnytte, at deres modpart har få ressourcer at stå imod med.

Øv…

http://www.information.dk/276597


Send snavset videre!

Har du en kollega eller en kammerat med dårlig smag, så send ham/hende et link til bloggen her!


Terroristen der stadig lever pt. III

Lockerbieterroristen fra Libyen er stadig ikke død og nu vil de skotske myndigheder forsøge at kontakte ham (han hedder Abdelbaset al-Megrahi) for at ‘fastslå hans (helbreds-)tilstand’.

...burde være død
Hvorfor i alverden det?

De skotske myndigheder har forlængst tabt al troværdighed i sagen (de løslod terroristen med 270 menneskeliv på samvittigheden af humanitære årsager i 2009 fordi han havde max 3 måneder tilbage at leve pga. kræft; men han lever altså stadigvæk).

I forhold til PR-håndtering og spin, burde den skotske regering lade denne sag ligge helt helt stille. Hvad kan de på nogen måde forvente at opnå ved at undersøge terroristens helbred – når hele præmissen var, at han skulle være død for 2 år siden – andet end igen at udstille den helt håbløse håndtering af sagen?

(Igen – ikke alle liv er lige meget værd: John Lennons morder sidder stadig i fængsel, mens massemorderen og terroristen er blevet løsladt ‘af humanitære årsager’).

http://www.bbc.co.uk/go/rss/int/news/-/news/uk-scotland-south-scotland-14628103

PS. Han ligger for døden.


Gammelt snavs…


Gammelt snavs…


Gammelt snavs…


W&M: Forelskelse


Arh, det kan han ikke være bekendt…

Sly er tilsyneladende ikke afvisende overfor en Rambo5.

En 5'er?

http://politiken.dk/kultur/film/ECE1368682/alder-er-ingen-hindring-for-rambo/

PS. Undskyld for ‘traileren’ nedenfor 🙂

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s