31.08.11 – Gagacensur i Kina, hvilken kiste er du?, Sharia i DK pt. III, Plejehjem i DK – ikke for mig, trist


Gaga-censur i Kina – vejen mod enden

Kinas kulturministerium har forbudt 100 sange fra Vesten, Taiwan og Hong Kong på internettet (det kinesiske internet bag Den Store Mur). Blandt de forbudte sange (som jo faktisk aldrig er blevet ‘godkendt af censuren’, så det er helt i orden med præciseringen), er 6 af Lady Gaga.

Lady Gaga er for skrap kost for kineserne - wonder why?
Selv med Den Store Mur som Kina bruger enorme ressourcer på at vedligeholde, må det her – altså at censurere og forbyde populær og udbredt pop, være et fejlskridt.

Censuren kan aldrig blive helt effektiv; men udstiller for mange mange mennesker systemets altomfattende appetit på kontrol, censur og forbud. Det eneste myndighederne får ud af denne type aktioner, er modstand og afstandtagen.

Så egentlig er det måske ikke så slemt?

http://kpn.dk/article2524415.ece


Hvilken kiste er du?

Er du en ussel billigkiste?

Billig, billig: 1.500kr.
eller er du til Rolls Royce:
Massiv kirsebær: 37.995kr.
Bemærk, før du vælger, at billigkisten (det hedder den faktisk: ‘Billigkisten’) kommer uden polstring, så du kommer altså til at ligge lidt ubekvemt.

Jeg er nok allermest til en sort affaldssæk; men det ser nok lidt rodet ud?

Nej, på et eller andet tidspunkt vil jeg ta’ mig sammen og testamentere mit ynkelige kadaver til videnskaben – så gør jeg en go’ gerning (så får de noget at grine af inde på læge-uni) og familien får ikke dèt bøvl.

http://www.begravelsesservice.dk/index.php?DA


Sharia i Danmark, pt 3

Jeg har skrevet om uhyrligt hårde domme for ‘mindre forseelser før’; men Østre Landsret har lige slået rekorden.

Et fjols har kørt 2 (to!) gange i en luksusbil påmonteret prøveplader; men bilen var allerede indregistreret i Tyskland – altså en klar no-no.

Hvad kan straffen være for at have kørt 2 gange i en bil der ikke er betalt afgift af?

  • Efterbetaling af registreringsafgift: 6.4mio
  • Bøde: 3.4mio
  • Fængsel: 6mdr.

Ligesom de andre tilfælde (se linkene nedenfor) mener jeg, der er tale om en helt uhyrlig straf for en ganske lille forseelse. For 2 (to) køreture skal manden betale +10mio kr *og* han skal et halvt år i fængsel.

På nogle punkter er det danske retssystem åbenbart skruet sådan sammen, at omstændighederne kan medføre en uforholdsmæssigt stor straf for noget almindelige borgere ikke opfatter som voldsomt store overtrædelser af reglerne.

Østre Landsret har stadfæstet byrettens dom, så juridisk er der ikke noget at komme efter; men med dèt argument kan vi lige så godt gå hele Shariavejen og indføre afhugning af speederfoden for overtrædelser i køretøj. Der er intet galt med straffen, det står jo i loven og du vidste det godt – så frem med kniven!

Jeg kan se på EBs læseres elskelige DF-agtige kommentarer til artiklen, at det var han da selv ude om og ‘ha-ha, så kan han lære det’. Det er præcis de samme mennesker der vil ææælske Sharia – ‘det var han selv ude om, han vidste det jo…’.

Øv…

Sharia i Danmark, pt 2: link
Sharia i Danmark, pt 1: link

http://ekstrabladet.dk/biler/bil_nyheder/article1608081.ece


Plejehjem – not for me

Jeg sad til bords med en fyr der arbejder på et plejehjem – en deprimerende oplevelse. Jeg har nok haft et lidt rosenrødt billede af plejehjem som det sted man kommer hen for at nyde sin allersidste tid; men med en vis værdighed i behold.

Jeg vil ikke underholde med alle detaljerne; men blot genfortælle hans personlige konklusion:

At han i hvert fald, under ingen som helst omstændigheder, selv ønskede at komme på plejehjem. Så hellere tage billetten selv.

Og at hans mor, som var sine fulde fem og kunne lide Savage Rose, ikke ville kunne finde nogen som helst formildende omstændigheder, skulle hun være tvunget på alderdomshjem.

Det var ærlig talt lidt træls; men nu hvor jeg tænker efter, kan jeg da egentlig godt huske, at hende der fra Liberal Alliance, Thyra Frank lige præcis har gjort netop plejehjemmene og retten til en værdig alderdom, til sin politiske platform.

Jeg har jo nok ikke hørt efter (politikere og deres løfter); men ovennævnte samtale med en ‘inside source’ var en øjenåbner.

Øv…


W&M: Silikone


Trist

Begravelsen af en af SEAL-soldaterne der døde da Chinook’en blev skudt ned 6te august. Det er hans hund der ligger foran kisten…

Sørgeligt...
PS. Det amerikanske forsvar overvejer om man måske skulle undlade at sætte kæmpestore helikoptere ned midt i store slag fremover. Det lyder da som en meget fornuftig ide…

http://www.military.com/news/article/fallen-seals-dog-stays-by-casket.html

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s