02.09.11 – Hestekræfter galore!, lektier, en epoke er slut, er Skynet her allerede?, old school musik

…ikke så meget på hjerte i dag – jeg er hverken sur, bitter eller noget som helst – så det bliver lidt gelinde og touchy-feely-feel-good-agtigt, næsten positivt – sorry…


Hestekræfter galore!

Ungerne og jeg tager til Mosten Raceday i morgen. Vi skal ned og bløde ud af ørerne, spise monsterburgere, se på billige mc-tøjter og slikke sol.

Mosten Raceday - øjebliksbillede fra 2010
Det foregår nede på Djursland og kan varmt anbefales 🙂 Har du bare den allermindste hang til hestekræfter, brændt gummi, flydere, motorcykler, dragstere, top fuel-raketter, ræs, markedsliv, solskin osv., så lad Konen blive hjemme og kom ned og få en fed oplevelse!

Og hvis du er mere interesseret i at undersøge kønsforskelle, så kig ikke på bilerne når de bliver fyret af på striben; men kig på publikum – du vil se storgrinende drengerøve over hele linjen.

‘Der er så meget kvinder ikke forstår’.

PS. Vi var også dernede sidste år (og året før det og året før det og…). Læs et kort referat her.

http://www.mosten-mc.dk/most/raceday/racedayindex.asp


Har du lavet dine lektier?

Hvad så, pomfrit – har du fået sendt et link til bloggen her videre til en med for meget fritid og dårlig smag?


En epoke er slut

Hockeykongen gik ned med flaget i aftes – super kamp og vi døde med støvlerne på; men altså – de 6 sejre i streg er nu blevet afbrudt af et nederlag.


Er SkyNet her allerede?

Computere styrer mere og mere af vores hverdag. Lige fra søgealgoritmer på internettet, f.eks. Google, som gør, at vores måde at huske ting på ændres (vi husker mindre og mindre den eksakte viden og mere og mere hvor viden kan findes) til prissætningsalgoritmer og børshandel.

2 eksempler:

  • 23.6mio USD på Amazon
    En af de dyreste bøger i verden efter at Amazons prissætningsalgoritme gik i selvsving tidligere i år.
  • 70% af al aktiehandel på Wall Street sker via automatiske systemer (‘black box’ eller ‘algo-trading’). I 2010 faldt Dow Jones-indexet 10% på 5 minutter efter at en algoritme solgte 75.000 aktier til 21mia kr på kun 20 minutter. Dèt fik andre automatiske systemer til at gå amok i handler; men heldigvis rettede markedet sig kort efter.

Men hvad hvis ikke markedet havde rettet sig: hvad hvis ‘aktie-systemet’ i natur er ustabilt, så en lille påvirkning, f.eks. et fejlsalg fra et automatisk system får andre automatiske systemer til at gå i selvsving og krig mod hinanden?

(Børserne har siden indført en slags ‘dødemandsknap’: hvis handlen eksploderer i mere end xx minutter, suspenderes al handel indtil der er overblik og ro igen).

http://www.bbc.co.uk/go/rss/int/news/-/news/technology-14306146


W&M: Bilferie


Rich bastard 🙂


Old school pt I

Dette er 2 af mine all time favoritter: Eurythmics og Bronski Beat video-mikset sammen.

Jimmy Somerville
Hovedkraften bag Bronski Beat, Jimmy Somerville, var jeg svineheldig at se live tilbaaaaage i -90 i Paris – at der kan være så meget stemme og energi i sådan en pjevset lille mand er imponerende!

link


Old school pt II

Til gengæld missede jeg ham her, også tilbage i -90, ved at være et stort fjols. Jeg havde ikke fået købt billet da Billy Idol spillede i Paris så jeg sad bare hjemme og var fornærmet.

Da jeg senere kom til koncert med INXS samme sted *væltede* det med billethajer – det havde jeg aldrig overvejet; og øj, hvor var det surt.

link

.

.

.
Nyd weekenden – det er måske den sidste chance for godt vejr i år!

Have fun!

.

.

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s