19.09.11 – Sosser look-alike, TIME fusker, Segway-konkurrent, en rolig uge, ny Aliens FPS, fitness?

Lidt letbenet spredehagl i dag…


Sosser look-alike

Hvis man tager min buddy J og får ham til at smile, giver ham venlige øjne og pæne briller, så ligner han *på en prik* sosseren Rasmus Prehn. Nu er det uendeligt sjældent han smiler; men når engang øjnene skal have forstærkning, så ligner han altså levebrødspolitikeren ret meget.

Realitetseskapisten Rasmus Prehn
Nederen…


TIME fuskede med prisen

Julian Assange (ham med Wikileaks) vandt læsernes afstemning i TIME Magazine’s ‘Person of the year 2010’-konkurrence.

Men Assange er jo kontroversiel, så TIME besluttede, at Assange ikke egnede sig til prisen – den gik i stedet til Mark Zuckerberg.

Zuckerberg har utvivlsomt også haft stor indflydelse på mange mange mennesker i 2010; men for det første er det direkte løgnagtigt, når TIME siger at Wikileaks ikke vil have en fremtid i historiebøgerne – og for det andet, er det fusk hvis præmissen for konkurrencen er en afstemning som så bliver underkendt uden at det bliver forklaret hvorfor.

TIME fusker.

Øv…

http://www.business.dk/medier-reklamer/skandale-time-fuskede-zuckerberg-til-prisvinder


Uden sammenhæng med…

…privatlivet i øvrigt, faldt jeg over denne gamle historie om, at kvinderne lyver om kvaliteten af deres sexliv 🙂


Old news: Segway-konkurrent

En ethjulet køre-ting er ved at gøre klar til at udfordre Segway’en med længere batterilevetid, flere kræfter, højere tophastighed, bedre kørestilling (man sidder ned) og lavere pris.

Lidt priskrig på det marked var nok ikke at foragte…

Egne erfaringer med Segway
DIY Segway for 2k kr.

http://rynomotors2.wordpress.com/


En stille og rolig uge

De sidste 3 uger har jeg været i Kbh man/tir, inkl. overnatning i embeds medfør. Jeg kan huske i starten, for maaange år siden, når man blev sendt til hovedstaden – det var lidt spændende.

Nu er det bare trættende…

Men den her uge byder kun på en enkelt dag i Kbh – til gengæld går flyveren 0705 så jeg skal op før en vis mand får sko på – fåårg!

Apropos flyselskaber: På ruten AAL-KBH står valget mellem Norwegian, Cimber og SAS. SAS er kommet efter det med priserne; men jeg synes normalt Norwegian er billigst. Så det er så også dem jeg normalt flyver med, på trods…

På trods af en jernhård ’30-minutter-før, eller du kommer ikke med’-politik. Men når jeg *skal* være til et møde, et seminar eller selv skal stå for et kursus osv., så vælger jeg SAS.

Servicen er lidt mere stabil, fleksibilitet større og på en eller anden mærkelig måde, føles det faktisk lidt som at ‘komme hjem’, ligesom i reklamen med Uffe Ellemann/Johnny Reimer 🙂


Aliens: Colonial Marines

Der et halvt år eller mere til; men til foråret kommer næste Alien-shooter. Jeg har spillet næsten alle de andre, og har næsten nydt hvert et sekund. Når man i forvejen er helt pjattet med Alien-universet, og spillene er propfyldte med referencer og scenarier fra filmene, what’s not to like?

Jeg har hverken hjerne eller tålmodighed til at spille strategi- eller rollespil; men en gang bevidstløs FPS shoot’em’up, hvor alt der rører sig, skal pløkkes – det er noget jeg kan forstå 🙂

Bring it!

link


Hvad er meningen?

Med denne ‘frilufts-fitnessting’ her?

kredsløbstræning?


W&M: Fitness


I.S.W.T – Turn The Tiger On (MASH UP)

Gammelt gammelt hit fra Rocky mikset sammen med Infernals nyeste – det går faktisk rigtigt fint!

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s