21.09.11 – Træt tudefjæs, Politistatsmetoder i Norge, Selvskabt kolesterolforgiftning og en ok film

Meget lidt indhold i dag – jeg er træææææt


Søvn – det virker!

Jeg kom sent i seng mandag (så en masse fjernsyn, se nederst), og sov lidt kortere end normalt. Resultatet: let grumpy, mindre snaksalig, en smule smådum og energi-forladt.

Til forskel fra når jeg kommer fornuftig tid i seng og får de 8 timers skønhedssøvn: Så er jeg selve inkarnationen af vittig, energisk, overskuds-agtig og inkluderende.

Søvn virker!

(Men i dag er nok ikke den bedste – havde jo gæster i aftes og skal med flyveren til Kbh kl. 0705 – og hele dagen skal gå med metodearbejde ift. vores Test&QA modenhedsmodel hvor en ekstern konsulent skal forsøge at pille mine opgraderingsfantasterier fra hinanden – det skal nok blive sjovt………)


Alle han har talt med?

Norsk politi har bedt om at få udleveret lister over alle personer som Anders Breivik har kommunikeret med i WoW. Politiet siger:

“Vi ønsker at snakke med disse personer. Befinder de sig i udlandet, så finder vi dem”

Er det ikke på kanten af det rimelige? Hvem som helst kan jo have spillet et slag WoW hvor Breivik også var med i raidet (hedder det ikke det?). Og den mindste kommunikation mellem spillerne skal så afføde et besøg af politiet og en afhøring?

Jeg mener det er at gå meget for langt og vil, ud fra en principiel holdning til personlig frihed, anbefale at personer som antastes af politiet på denne baggrund, nægter at udtale sig og forlanger at al kommunikation sker via advokat.

Sønnike spiller jo også WoW, og jeg vil i hvert fald på ingen som helst måde medvirke i nogen form for politiudredning ift. hvem han har, eller ikke har talt med, mens han har leget WoW.

Og i øvrigt: ’…så finder vi dem…’ – uhhhhh, hvor er politiet blevet handlekraftige og dygtige her after the fact. Måske hvis de havde været lidt dygtigere til egentligt politiarbejde da tossen gik rundt i timevis og skød løs?

Det er lidt sent nu og det virker lidt patetisk…

http://jp.dk/udland/europa/article2551955.ece


Kolesterolforgiftning og en møgfilm

Jeg stod for menuen i aftes. Burgeren gik meget meget fint:

Burger - Rothlisberger style
; mens ostelagkagen smagte rigtigt godt; men lignede et eller andet der var faldet ud af munden på en rabiesbefængt angrebsko.
Ostelagkage - som kun jeg kan lave den
Jeg bliver nok nød til at konsultere Oraklet (aka Mor) og høre hvordan man får det usle l… til at blive stiv.

Men så var der da heldigvis…
…havregrynssnitter med tommetyk glasur, engelsk vingummi, bedstefarkarameller (Werther’s) og mazarinkage. (Der var i virkeligheden også Skittles; men dem gemte jeg til mig selv – heeeh, heeh, heeeehhhhh………)

Og filmen? Unskyld Casper! Undskyld, undskyld, undskyld… Vi endte med at se Setup med 50 Cents i hovedrollen. Jeg *havde* fortalt at en troværdig kilde mente filmen suttede max popo; men nææææh nej, traileren så da fin ud (det gjorde den faktisk), så *den* sku’ det da være – det sku’ det da! Og kujonerne stemte om, at det i givet fald var min skyld hvis den ikke var ok.

Det var den ikke…

God start, heftig action, ok humor – og så skifter de instruktør, blev trætte, dansemelet slap op, eller det var amateur night at the movies – i hvert fald skifter filmen tempo og får nogen ret lange stille passager med nogle underlige plot-fejl og en træt, træt performance af Mr. Bruce Willis (jo, ham!).

Og 50 Cents kan altså ikke bære en rolle med rigtigt spil i, om så det skulle koste ham livet… Der var nogle underlige kirke-/tro-scener med både en præst og en troende servitrice som faldt helt til jorden, fordi en eftertænksom, dyb, filosofisk 50 Cents er omtrent så troværdig som Osama bin Laden i drag.

Rotten tomatoes: ingen anmelderreviews endnu; men publikum *hader* den: 14%

link


W&M: Sushi ver. 1


Film: Wonderland

Vi sumpede mandag aften foran husalteret og så bla. denne film med en super præstation af Val Kilmer (en af mine all time favourites). En film om John Holmes liv efter hans karriere som pornoskuespiller var forbi.

Et deprimerende og trøstesløst indblik i et miljø af stofmisbrug og småkriminalitet som eskalerer helt ud af kontrol og ender i de berygtede ’Wonderland murders’ (som i øvrigt aldrig blev opklaret).

Rotten Tomatoes er meget uenige med publikum (34% vs. 66%) – jeg hælder mere til publikum.

Rotten Tomatoes: 34

link


Der er så meget…

…kvinder ikke forstår.

Hørte radioavisen – et eller andet med noget krig og erobring af panserværnsvåben (sikkert i Libyen) – og så siger journalisten (kvinde, selvfølgelig), om disse panserværnsvåben, noget i retning af: “…farlige for tankbiler”.

Jeeeeez – så vil jeg gerne have en hot dogs til min drinks før jeg kører hjem i min tanks.

Apropos:

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s