18.11.11 – Bagte Tenabind, Grøntsager=Pizza???, Ebola, Media-bias i DK, Lotto=skat, Kvinder og hemmeligheder, Afghanernes overtro

I’m back! Musen indfandt sig og ku’ fortælle lidt om hvordan kroppen ødelægges af Ebola, hvordan bagt svedigt træningstøj lugter, at grøntsager kan være = pizza, at kvinder sladrer, at medierne er enøjede og at Lottospillere har for mange penge.

Plus mere!

Enjoy!


Bagte Tena-bind

Sådan lugter ens cykeltøj om eftermiddagen, når det har hængt i tørreskabet i kælderen på pinden hele dagen – uhmmmm.

Overkommandoen har lært at sige ‘NEJ!’, når jeg siger “..prøv lige at lukke øjnene” ude i bryggerset, hvis der ligger trænings- eller cykeltøj til vask i nærheden 🙂


Husk dine grøntsager

I USA skal der 2 spiseskefulde tomatsovs til at omklassificere et stykke pizza til grøntsager.

Uhmmm, grøntsager...
You could not make this s… up! 🙂

De er blevet så fede over there, at den største enkelt-årsag til at unge mænd kasseres fra forsvaret er fedme. En organisation af pensionerede top-militærfolk, ‘Mission: Readiness’, udtaler:

“We are outraged that Congress is seriously considering language that would effectively categorize pizza as a vegetable in the school lunch program. It doesn’t take an advanced degree in nutrition to call this a national disgrace,”

Jeg er meget begejstret for USA; men nogen gange gør de det altså lidt svært…

Dumbasses…

Øv…

http://www.missionreadiness.org/2011/retired-generals-and-admirals-tell-congress-just-say-no-to-pizza-as-a-vegetable-in-school-lunches/

Dansk artikel (Politiken) der forklarer…


Ebolavirus – hvad sker der med kroppen?

Læste en roman om Ebola den anden dag, og var lige nød til at slå op, om den hårrejsende beskrivelse af virkningen virkelig kunne passe. Det kunne det…

Ebolaviruset angriber hele kroppen, alle vævstyper og organer, undtagen knogler og ‘knogle-muskler’ (muskler forbundet direkte til knoglerne via sener). ‘Alle vævstyper og organer’ betyder e-v-e-r-y-t-h-i-n-g – også bindevævet som holder organer og muskler på plads.

Virusset forårsager så blodpropper overalt i kroppen på patienten, blodet bliver tykkere og flyder langsommere. Blodpropperne sætter sig fast og bliver til røde pletter på skindet – og de hæmmer blodtilførslen til organerne, bla. lever, hjerne, lunger, nyrer, indvolde, brystvæv, testikler osv.

Røde pletter og dødt væv
I hjernen dør de kognitive dele af hjernen først (bevidstheden, “jeg’et”) og lillehjernen først til sidst. I praksis er patienten hen mod afslutningen reduceret til en slags zombie uden aktiv bevidsthed.

Efterhånden som patientens organer og bindevæv dør og går i opløsning, begynder patienten at bløde fra alle kropsåbninger og rifter, og dør til sidst af blodtab, forgiftning (nyrerne er jo døde) eller shock.

Kur? Nix…

Hvad Ebola før ved kroppen


Samme historie, 2 udlægninger

Det er ikke nogen overraskelse, at Politiken og DR fokuserer på afsnittet om højreekstreme voldstosser i PETs årsrapport.

Det er heller ikke en overraskelse af JP fokuserer på afsnittet om de venstreekstreme tosser i samme rapport.

Det mest tankevækkende er nok egentlig, at vi er blevet så vant til de autonomes vold, demo’er og selvtægtsmentalitet – at det egentlig ikke rigtigt er en historie mere.

Politiken: Det er dem fra højre der er farlige
JP: Venstreekstremisterne er klar til angreb


“Lotto er skat på folk der ikke kan regne”

Chancen for at vinde i Lotto med en enkelt række: 1:73.629.072.

Så – hvis du spiller for det lille gys hver lørdag (eller er det onsdag?), så kan jeg forstå investeringen i lidt spænding.

Hvis du spiller via en klub hvor du betaler et fast beløb; men ikke engang tjekker dine tal – så forstår jeg det altså ikke – det er bare penge ud af vinduet, og uden underholdningen/spændingen.

http://politiken.dk/indland/ECE1452334/matematik-docent-lotto-er-noget-af-det-vaerste-man-kan-spille


Fortæl aldrig en hemmelighed…

…til en kvinde.

Et engelsk studie har vist, at kvinder ikke kan holde på en hemmelighed.

No shit?

(I gennemsnit kan lamsebenet holde på hemmeligheden i 32 minutter, og det er 85% af dem der ikke kan holde kaje).

Dèr ku’ de ha’ brugt forskermidlerne på noget smartere 🙂

http://www.fri.dk/personlig-udvikling/fortael-aldrig-sladder-til-en-kvinde


Afghanerne er stadig nogle overtroiske tosser

Jeg skrev tilbage i juni om tallet 39 som afghanerne ikke kan li’ (vist noget med, at en alfons engang havde en nummerplade med det nummer), og hvorfor husnumre derfor springer ’39’ over, og man nødig vil have ’39’ i nummerpladen, mobilnummeret osv.)

Nu er de så i gang med fredsforhandlinger (arh, ikke så meget ‘fred’ som et stormøde; men måske de kan lære at holde fred?) i Kabul, og der er 40 arbejdsgrupper. 40! Så hvad gør man så med arbejdsgruppe nr. 39? Man omdøber den bare til ’41’, problem solved 🙂

Enkel løsning på et latterligt problem…

http://www.b.dk/globalt/stormoede-i-kabul-er-ramt-af-talforbandelse


W&M: Aliens


Fascinerende!

Prøv lige at loade videoklippet herunder (eller hvad nu man kalder den mystiske interaktive video’oplevelse’ det er).

Det er video fra en flyvende helikopter; men billedet rækker hele horisonten rundt, så mens videoen afvikles, kan du flytte kameraet rundt, fra side til side og frem og tilbage – præcis som hvis du faktisk sad i heli’en og kiggede ned.

http://northstudio360.yb.nl/nimmobay/embed/YBPlayerLite.swf?c=config_embed


Rammstein – Ich will

Jeg kan ærlig talt ikke huske om jeg har vist denne video tidligere; men jeg har for nylig købt ny subwoofer, og den her lille sag rykker for vildt når man skruer UP, UP, UP!

Og så er videoen dejligt voldsfikseret og chauvanistisk (sådan lidt a la ‘…her er kvinden nede på alle fire…’ af TV2) – hvis nu man tilfældigvis kan li’ sådan no’ed 🙂

link

 

 

 

Hav en gooooo WEEKEND!!!!!
Vi skal til venne-komsammen hele lørdag og ud og spise med andre venner søndag, så mandag på pinden bliver nok lidt blodfattig 🙂

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s