25.11.11 – Aeroflot er OK igen, Blod – gi’r du?, Skosmag som mig?, Left4Dead groupslaughter, Hvad laver din far?, Initiativ – iz cheap-cheap!

Er i et ukarakteristisk godt humør todayz, så det bliver ikke så slemt; men hvis du holder ud, er der lidt bart kød til dig længere nede:-)

Skal til julefrokost på pinden i aften, så lørdag bliver lidt mat (indtil vi skal til føs’da om aftenen) og søndag står på køre-til-håndbold-og-fragte-familie-i-biografen-og-fra-Herodes-til-Pilatus; men *på mandag* er det tilbage på pinden og vegetere 🙂

PS. Og eftersom ‘socialist’ *er* et skældsord, har jeg ikke de mindste moralske kvababbelser ved vitsen længere nede…


Du kan godt rejse med Aeroflot igen

I ‘gamle dage’ skulle man tænke sig om, hvis man skulle rejse langt og havde fået tilbud fra et russisk (eller albansk) flyselskab; men de dage er over.

 
Den årlige ‘hadeliste’ fra EU-Kommisionen over flyselskaber, som er så livsfarlige, at de ikke må flyve i Europe, har nu ikke længere nogle selskaber fra Rusland eller Albanien med mere.

http://jp.dk/rejser/article2616793.ece


Blod – gi’r du?

Var nede og blive tappet i går.

Jeg bliver tappet ca. 1-2 gange om året (kunne være tiere; men en tur til Thailand medfører automatisk 6 mdrs karantæne), og har gjort det nogle år efterhånden.

Lidt ligesom med fagforening – da først jeg blev spurgt, og ikke havde et tilfredsstillende svar på ‘hvorfor ikke’ – ja, så var der ligesom ikke nogen vej udenom.

Så: med mindre du er en tøs med panisk nåle-angst, hvorfor er du så ikke blod-donor?(Men hvis de kommer og spø’r om jeg vil være marv-donor, bliver svaret et ‘nej, desværre – liiige den dag skal jeg pille de små hår i næsen, eller klippe negle og rydde op. For det skulle efter sigende gøre VANVITTIGT ONDT – og *så* er jeg en tøsedreng – helt ligesom dig!)

http://bloddonor.dk/


Den eneste med sko som mig

Jeg har en del (nuff’ said!) fodtøj, og noget af det er måske en smule outreret:

I de amerikanske farver!

Favoritterne!

Jo, det *er* blå pels!

 
Jeg sad og surfede Youtube den anden dag, og pludselig så jeg, for første gang, en anden dansker med sko a la mine. Det var ham her:
Yup, jeg deler (til en vis grad) skosmag m. Sidney – er ikke helt sikker på, om det er godt…

Og nej – før du kommer for godt i gang – det var ikke dèt billede jeg surfede frem; men et eller andet inteview. Det afklædte væsen ovenfor er udelukkende fundet frem aht. underholdningsværdien – NÅ!


Left4Dead2

3 kammerater og Yours Truly spillede Left4Dead2 den anden aften. I absolut top-geek-tilstand sad vi hjemme foran hver sin pc, med Skype slået til, og råbte og skreg mens vi æltede rundt i afrevne lemmer, eksploderende indvolde, dræberklovne (med knirkende sko) fra helvede, zombies og what-not.

Super underholdende – Overkommandoen, som sad nedenunder og forsøgte at se TV fik også lidt ud af det, da det var forholdsvis let at følge med ‘fra sidelinjen’.

Helt klart noget vi skal prøve igen – det bidrager o-v-e-r-h-o-v-e-d-e-t ikke til den almene dannelse eller intellektet; men boy, hvor er’ed sjovt!


Hvad laver din far?

Brian skal i skole og de skal alle fortælle hvad deres far laver.

Alle de andre fædre er brandmænd, politimænd, osv.

“Min far er eksotisk danser i en bøsseklub, hvor han tager tøjet af foran mænd”, svarer Brian,

… Og hvis tilbuddet er godt, så tager han dem med ind på
et billigt hotel og fjoller rundt med dem hele natten.

Lærerinden tager Brian med udenfor døren og spørger: “Er det sandt!” Og Brian svarer:

Nej, men det er flovt at sige min far sidder i den nye regering….


Ini’tiv – det er så lidt…

…der skal til, og tit bliver det ikke til noget; men nu er jeg 2 gange indenfor de allerseneste dage blevet overhalet på social-ini’tiv-siden: Først planlagde og eksekverede den ene kammerat fælleskomsammen for præsentation af nye kærester og gensyn i gammelt lag – super initiativ og rigtigt hyggeligt. Og så arrangerede den anden kammerat skyde-i-smadder-aften med Left4Dead2 (se ovenfor).

Overkommandoen og jeg har tidligere været ret ‘initiativ-rige’ mht. arrangementer, koordinering og så’n; men var nok gået lidt kolde i det – måske også lidt øv over, at vi følte det tit var os der var de udfarende. (Well, det er ikke ‘os’ der gik lidt kolde i det – det var nok mig – jeg har et væsentligt bedre gen for GrumpyOldBastard end Overkommandoen, hun er nærmest tosse-god af sig, hvis man skal sammenligne).

Men de sidste dages glorværdige indsatser fra buddies har bidraget til eftertanken:

  • Det ‘koster’ ikke noget at arrangere – det ‘koster’ en beslutning, et kalendertjek og en invitation – cheap-cheap!
  • Det er super-hyggeligt at blive inviteret ‘udenfor normalprogrammet’ til lidt hygge, så alle der deltager er helt vildt glade for initiativet – du kan ikke tabe!
  • og man kan ikke ‘spare op’ på initiv-kontoen og forventer andre har det på præcis samme manèr som en selv – så hvis du føler – så inviter!

 

Nå; men – de sidste dage har sgis’me været hyggelige, både selve arrangementerne; men også bare det enkle faktum, at nogen har kastet sig ud i lidt hygge-ini’tiv 🙂

linkAlice.Deejay – Better Off Alone

Lidt mere vellyd i samme stil som Lasgo fra den anden dag – enjoy 🙂

link

 

 

Ha’ en GOD WEEKEND !

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s