02.12.11 – Fødselsdag i eget selskab, Euroen: Et elitært drømmesyn, Små arme?, Only in USA, Når uvidenhed bliver til kunst


Fødselsdag i godt selskab

Mit eget nemlig!

Det er en skelsættende dag todays- jeg går fra at være ‘midt i fyrrerne’ til ‘på vej mod 50’. Og hvordan skal det så fejres, spørger du så? Hvilke hyggelige ting og sager har Overkommandoen forberedt? Og middagen – dèt bliver da en hidtil uset fantastisk kulinarisk eksplosion, yes? Og måske lidt ‘nuggi’ senere – det skulle vel ikke være umuligt på den store dag?

NÆH!

Overkommandoen tager til julefrokost – og hun tager bilen med, så jeg må cykle på arbejde i mørket og blæsten og regnen.

Fødselsdagskage for èn

Har overvejet at spørge nede v. slagteren om jeg kan bestille en fødselsdagsbuffet til èn…


Euroen – et elitært, romantisk drømmesyn

Nobelprismodtager i Økonomi Paul Krugman har ikke meget til overs for Euroen – eller de politikere og meningsdannere der opfandt den:

»De er romantikere, og det de vil have på baggrund af deres romantiske visioner kræver enorme ofre fra almindelige arbejdere og familier. Men faktum er, at deres visioner er drevet af drømme om, hvordan verden burde være, i stedet for af en kølig vurdering af, hvordan virkeligheden er. Hvis vi vil redde verdensøkonomien, må vi fjerne disse farlige romantikere fra deres piedestaler,«

 
Det er ikke helt ved siden af…

http://videnskab.dk/kultur-samfund/professor-euroen-er-romantisk-makvaerk


Only in USA…

…kan en gidseltager anlægge sag mod sine gidsler for ikke at have gjort som han sagde de skulle.

Jeeeeeez…….

Hvilken blødning af en dommer har overhovedet, i sin febervildelse, tilladt, at sagen kom for retten? Dumbass!

http://jp.dk/udland/usa/article2623756.ece


Når uvidenhed ophøjes til en kunst

Jeg forestod et QA-review den anden dag, og fik bagefter ros for min præstation – blandt andet (og vist mest) fordi jeg ingen som helst forstand havde på det tekniske område der blev kørt review på.

Jeg betragter det som en personlig sejr, at det nu betragtes som en egentlig kvalifikation, at jeg fatter hat af hvad de kloge hoveder, jeg er mødeleder for, taler om!

OK, ok – jeg har faktisk en del forstand på mødeledelse, facilitering og styring – og det var nok egentlig dèt jeg fik kredit for; men dèn der med ‘ingen forstand på’ – den var altså ret sjov 🙂


Google Earth - opløsningen er helt uhyrlig 🙂


Fødselsdag i godt selskab, pt2

…og her følger forklaringen:

Først havde jeg planlagt julefrokost i dag med hockey-holdet (åh, ja, Hockeykongen vandt jo i går) – og så kunne Overkommandoen jo også tage til julefrokost – no problemas.

Men så blev min julefrokost flyttet, og så har vi balladen 🙂

Well – ikke rigtig ballade: jeg glæder mig som et lille barn til at spise bunker af kød m. ris&bernaise, drikke PepsiMax og se films med surrounden skruet HEEEELT op; men Overkommandoen har jo fået megadårlig samvittighed.

Og det *er* altså helt ubeskriveligt underholdende at tage hundeøjnene på og spille trist:

Nej, da – skat. Du skal da tage afsted og hygge dig. Jeg skal nok klare mig, jeg har jo Rotten, og der kommer sikkert noget spændende på DK4.

Dèt skal du ikke tænke på!

LOOOOOL!


Små arme?

Tilbage i juli gjorde elitesvømmeren Jeanette Ottesen sig bemærket med en bemærkning om en af sine konkurrenter som havde:

…en ordentlig ladeport og har små arme…

Ottesen er lige blevet kåret til Årets Svømmer i Danmark (hun er i øvrigt også verdensmester på 100 fri), og til artiklen følger det her billede:

Ud fra billedet forstår jeg nu meget bedre, hvorfor Ottesen kunne kommentere på konkurrentens arme.

You do *not* want to mess with Ottesen – she’ll Fxxx You UP!

I øvrigt: Respekt til Ottesen og de andre landsholdssvømmere. Ikke mange forstår hvilken træningsindsats der skal lægges i, at være i svømme-verdenseliten. Jeg svømmede selv en masse engang; men det blev aldrig hurtigt-hurtigt – det var herregod træning; men tiderne var rent til grin.

Pointen er, at jeg har en vis ide om træningen der skal til – og det er heeelt vildt!

http://politiken.dk/sport/ECE1462331/ottesen-fejrer-kaaring-med-uventet-supertid/


Film: “Kolde fisk”Den hidtil korteste, meget positive, anmeldelse:

»Kold fisk« er et akvarieklamt studium i ydmygelse og dominans, der bringer mindelser om Georg Büchners »Woyceck«, tilsprøjtet med blodet fra en snittet halspulsåre.«

Rotten Tomatoes er helt oppe at ringe: 79%.

Jeg bliver nok nød til at se den her 🙂

http://www.b.dk/film/kolde-fisk

link

 

 

 

Ha’ en go’ weekend!

 

 

 

Reklamer

2 kommentarer til “02.12.11 – Fødselsdag i eget selskab, Euroen: Et elitært drømmesyn, Små arme?, Only in USA, Når uvidenhed bliver til kunst

  1. Lidt sen tilbagemelding, men jeg undres over at ingen af de andre læsere har summet over alle de års træning, du har givet dig selv i at være hvor folk snakker om ting du ikke forstår!


    Eller også er det bare timerne foran TV4 og den slags, for dér er mange ting, normalt tænkenede ikke kan forstå!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s