09.12.11 – Død over cafè latte-segmentet

Jeg sprang helt i luften i aftes over noget så relativt åndsvagt som computerspil; men du kan jo selv læse nedenfor. Og mens jeg var sur, gik det også lige ud over humaniora og Kina…

Nå; men – lyt på advarslen herunder og hvis du læser videre alligevel, er det din egen skyld – jeg gider ikke høre noget brok!


PC ind i FPS’erne?

Var du klar over, at du bryder Genevekonventionen om behandling af krigsfanger, når du dobbelt-tapper sårede i MW3 eller et af de andre populære FPS’er?

Mmm, det var heller ikke noget jeg havde skænket mange tanker – “Kill the fuckers!”

Krigsforbryder?

Men men men – nu har Internationalt Røde Kors fået øje på spillene, og organisationen overvejer at “forlange”, at spillene kodes om, så det koster, at skyde sårede modstandere osv.

WOOOOT???

De hellige overvejer at ‘forlange’, at spillene bliver politisk korrekte. Det er absolut så åndsvagt som ham den norske fantast, der ville have et generelt forbud mod voldelige spil.

Drenge (og mænd) har alle tider leget krigsleje, røver og soldater, cowboys og indianere, pirater osv. Hvad i FRIGGIN’ FUCK er der galt oppe i hovedet på alle de fra (jo, jo, nu kommer det:) Cafè Latte-segmentet, der så gerne så gerne vil fortælle os andre hvordan vi skal leve vores liv, hvad vi må sige, hvem vi må sige det til, hvordan vi skal sige det, hvad vi må se, hvad vi må skrive og nu åbenbart også hvad og hvordan vi må spille computerspil???????

Det er ligesom når pædagogerne henne i institutionen bliver bekymrede, hvis drengene leger lidt vildt – kastrerende, kønsforskrækket, (kvindeligt) politisk korrekt, stille og ordentligt.

Lidt lommefilosofi: Hvis ikke man anerkender, at mænd (og drenge) har et vist behov for at ‘stikke ud’, være lidt vilde, køre lidt for hurtigt, bande in public osv.; men forbyder alle udskejelser i tolerancens og hensynets tegn – så ender ‘de’ (altså cafè latte-segmentet) med at sætte ild til en krudttønde.

Hvad i FUCK bilder de sig ind?

Hvis du for længe prøver at rive køllen ud af næverne på en hulemand, får du før eller siden HØVL!

http://politiken.dk/tjek/digitalt/computer/ECE1472525/computerspillere-bryder-genevekonventionen/


Et oplagt svar

De 4 mest populære studieretninger på de amerikanske universiteter er ‘performing arts, communication, psychology and journalism’ – alle retninger karakteriseret af dårlige jobmuligheder og dårlige lønmuligheder.

De 4 studieretninger i USA med de bedste udsigter for job og indtjening er (og har været det i mange år): engineering, technology, science and math.

Jeg har et oplagt bud på en helt indlysende årsag: de 4 førstnævnte uddannelser er alle karakteriseret ved en udpræget mangel på stringens, kvalitative krav og arbejdsindsats (måske lidt ligesom humaniora herhjemme?).

De 4 efterspurgte typer kandidater med de gode lønninger er alle ‘videns-fag’ med krav til indsats, viden, vilje, overblik, målbare resultater – og det *er* jo ikke så sjovt…

Jeg besøgte en veninde i USA for mange år siden. Hendes far var afdelingschef i General Electric og Meg (det hed hun) skulle starte på uni – og ikke bare et hvilket som helst uni; men Cornell: tårnhøj prestige og tååårnhøjt studiegebyr.

Mens jeg boede et par dage hos familien, hørte jeg et par gange far og datter støde sammen – for Meg ville nemlig læse et eller andet fesent (jeg kan ikke huske det længere; men selv dengang syntes jeg det var decideret åndsvagt), og hendes far, med en teknisk universitetsgrad og ansat i en forskningstung ingeniørvirksomhed, havde *STORE* problemer med at acceptere datterens valg.

Han var ikke imponeret af hendes udsyn eller realitetssans; men det gav nogle underholdende diskussioner 🙂

http://www.brighthub.com/education/college/articles/127079.aspx


“Sorte fængsler”

…er privat drevne fangelejre i Kina (også i Beijing, med politiets vidende) som lokalregeringer rundt om i Kina betaler private firmaer for.

Og de indsatte? Det er kinesere fra de forskellige lokalområder i Kina der er taget til hovedstaden for at klage over den lokale regering, nepotisme, korruption, bestikkelse, svindel osv.

Når de lokale myndigheder får nys om, at en borger vil klage i Beijing, sender de enten et ‘sikkerheds’firma efter klageren, eller de kontakter allerede etablerede firmaer i hovedstaden, som så ‘arresterer’ og ‘fængsler’ den formastelige.

I en specifik sag blev 6 ‘funktionærer’ i et sådan sikkerhedsfirma straffet ved retten i september, fordi de antog en reel turist for at være en klager og efterfølgende bankede ham og smed ham ud i grøften. Ifm. sagen bortførte de i alt 4 personer: 3 ‘rigtige’ klagere og så turisten.

Hvad de blev straffet for: For at have antaget turisten for at være en klager. Der blev ikke tale om straf for bortførelse…

Det er et flot system de har fået skruet sammen, derude i Kina…

http://www.bbc.co.uk/go/rss/int/news/-/news/world-asia-china-15998076


“Kun”????????????

Læste lige i ‘Hus Forbi’ i artiklen “Mænd tænker mest – også på sex”:

“En gennemsnitlig mand har nemlig ifølge undersøgelsen kun sex 104 gange om året”

Hvad i FUCK mener de med ‘kun’?

Fuxxxxx kaniner…


Solen under en solformørkelse. Læg mærke til solpletten ned kl. 5 og læg mærke til ISS op kl. 11!


W&M: Improvisation


Stonemeisteren – play it LOUD!

Lidt fesent at lægge denne video på en blog der sandsynligvis læses fra en kontorstol. Den gør sig bedre på anlægget med lyden skruet heeeelt op!

link

 

 

 


Ha’ en effin’ go’ weekend!

…men ikke hvis du tilhører cafè lattesegmentet. Så kan du sætte dig over i hjørnet og verbalmasturbere dit næste politisk korrekte tiltag – fuckøre!

 

 

 

Reklamer

2 kommentarer til “09.12.11 – Død over cafè latte-segmentet

 1. Enig med Jacob! – Det var (desværre) også min første tanke! :o)

  Iøvrigt ModernWarfare 3 er lige blevet released i Irak og Afghanistan … Som: “The Sims”

  Hvorfor kræver blegkaffe-drikkerne iøvrigt ikke at skurke i film, spil og tegneserier ikke må være sammenkædet med farven sort?
  Hvorfor kræver de ikke konkurrencestyrelsen indlejret i Matador?
  Skal alle kortspil ikke udvides med et nyt billedkort: Tillidsmanden?
  Kræver de ikke at al ondskab skal behandles fornuftigt i Triers film?
  – De har vist nok at forberede i juleferien

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s