20.12.11 – TV fredag aften i DK, No scars – no proof!, ‘jeg vil dele ud af min kærlighed’?, Prioritering i gymnasiet?

Hmmm, blev igen overmandet af noget andet end de planlagte brok over Israel, betragtninger om Uni-priser i US, henrettelser i SaudiArabien og dyremishandling – det må blive en anden dag…


TV fredag aften i Danmark

  • The Core …genudsendelse…
  • Sidste chance (Running Man)…genudsendelse…
  • Scorpion King 2…genudsendelse…
  • House…genudsendelse…
  • CSI…genudsendelse…
  • Sherlock Holmes…genudsendelse…

Blandt de andre ‘tilbud’ var også

  • mega-nedern-møgfilmen ‘The Code’ (muligvis dèn film hvor Morgan Freeman endeligt indså, at hans dage som skuespiller var talte, og at han nu skulle speake Discovery i stedet for)
  • den danske ‘satire’-serie ‘Skråplan
  • splattervulgær-softpornserien ‘Spartacus

Vi endte med at se Skråplan (så har vi også mænget os lidt i folkedybet), en dokumentar på DR2 om Queen Victoria og lidt musikvideoer fra internettet.

Flot gået af Dansk TV.

Øv…


No scars, No Scrapes, No Proof!

Har haft rimelig succes med at indprente ungerne, at raske børn har skrammer, sår og ar.

Og kvinder (specielt bedstemødre; men også kvinder generelt) er meget slemme til, når lillepus falder eller støder ind i et hjørne, at falde helt i svime og NEEEEEJ, LILLE LUUUUKAS! Gjorde det ikke ondt? Det gjorde da helt vildt ondt, gjorde det ikke også? Såååååh, nu skal jeg hjælpe dig – det var GODT jeg var her for at kunne hjælpe dig!

Og så undrer nogen sig over, at mange unger er nogle bangebukse og skræmte morspiger og -drenge?


‘dele ud af min kærlighed’?????

Jamen; det sagde han!

Et indslag i Mads&Monopolet i lørdags: en mand kan ikke finde ud af, om han skal tilbringe juleaften med familien, eller holde fast i aftalen om at hjælpe til i et hjælpeprogram for hjemløse.

Mads et co. ringer til ‘manden’ og han forklarer bla. at

“…jeg vil gerne dele ud af min kærlighed her i julen!”

Jamen – det *siger* man bare ikke! Måske Jesus – eller Ghandi – kunne være sluppet afsted med så klistret en formulering; men en mand anno dagens Danmark?

Jeg har ikke helt forvundet myrekrybet…


“…hvad man prioriterer”???

Nåede også at høre radio i weekenden, bla. om hvor stressede de unge mennesker er i skolen og gymnasiet (ja, uha da – der er både lektier og alt muligt (godt nok ikke på Mathias’ gymnasium – dèr lyder det som om de har fritimer hele tiden)).

I indslaget indgik et interview med en gymnasiast – Michael (tror jeg nok han hed) har et højt fravær fordi han har svært ved at komme op om morgenen. Journalisten spørger om ikke han mener det er et problem med alt det fravær – og taberkandidaten svarer:

“det handler ikke om at være ‘slap’ – det handler om, hvad man prioriterer og bruger sin tid på”

WTGDFF?????

Den unge mands forældre er falliterklæringer – uansvarlige nuller og uegnede som forældre – faktisk skulle de have kindheste til skuldrene smertede – for at have opfostret en så øretæveindbydende, arrogant, virkelighedsfjern, ubegavet i-d-i-o-t!

Nåh jo – 40% af underviserne på Uni siger, at de unge år for år bliver dårligere til at studere og dårligere til at lære.

Det er flot SkoleDanmark.

Øv…

PS. Såvidt vides har Mathias endnu ikke nogen ‘fraværstimer’ på sin konto ovre på Gym – før han får det, må han hellere lære en hulens bunke selvforsvar………W&M: Julemanden


666 Paradox

Rasende lidt udfordrende for intellektet; men voldsomt godt at træne hårdt (well, ikke ‘hårdt’ per se; men så ‘hårdt’ som Old Chubby blabberbutt nu kan holde til) til 🙂

link


Casper Breum er en nar

Overkommandoen spiller Scrabble på iPhonen – internetscrabble mod andre iPhoneusers. En af dem hedder Casper Breum, og den unge mand (han må være ung) beskyldte i aftes Overkommandoen for at snyde. Han var håbløst bagud på points, og afbrød så med den forklaring, at Supreme Command brugte en snydeapp.

Casper Breum, du er en dårlig tabernar!

Og kære læser – hvis du støder på Casper, så hils ham lige fra mig 🙂

(De eneste spil jeg spiller med Uberkommando er Trivial Pursuit (det er jeg nemlig ret go’ til) og lignende – jeg spiller *aldrig* kort/scrabble/stratego/tænkespil – det kan simpelt hen ikke betale sig. Jeg mener: hvorfor ligefrem opsøge ydmygelserne?)

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s