21.12.11 – ‘declawing’ = dyremishandling i US, Halshugning og Inkvisition i SaudiA, Newspeak i Folkeskolen, En folkehelt?

Dyremishandling, Halshugning, syge værdier og Børnemishandling+Newspeak i Folkeskolen – hvis ikke du kan tåle mosten, så spring hellere dagens smøre over…


‘Declawing’?

 

Hvis man kan tro artiklen (og det er svært!), bliver ca. 25% af alle katte i USA ‘declawed’ – dvs. de får klippet det yderste led af hver tå af, for ikke at kunne kratte i ejerens møbler forstås.

‘Declawing’ er lige blevet forbudt i Israel, og det er i den forbindelse, den afskyelige praksis i USA nævnes – hvor den altså ikke er ulovlig.

WOT?

Det var en ‘fuck, for nogen klamme værdier de har i det land’ om USA.

(Wiki om ‘declawing’ – den er tilsyneladende god nok, desværre…)

http://blogs.discovermagazine.com/80beats/2011/12/07/israel-bans-cat-declawing-punishment-one-year-in-prison-20k/

Underlig verden vi lever i – på den ene side klipper vi lemmerne af dyrene for at tilpasse dem til vores behov – på den anden side ødelægger vi os selv for at komme til at ligne dem (se videoen nederst).


Inkvisitionen i SaudiArabien

Og i SA har myndighederne just halshugget en kvinde for heksekunster. Jo – det er sandt! De religiøse tosser har henrettet et menneske på anklagen om at være ‘heks’.

Og det var så et ‘fuck, for nogen klamme værdier de har i det land’ om islamismens hovedsponsor, SaudiA.

http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2011/12/2011121302059182183.html


Newspeak og løgn i Folkeskolen

“…skolen er et trygt sted for alle elever”

siger Skolelederen på en skole i Esbjerg. Godt nok har 4 forældrepar meldt voldelige overfald på deres børn til politiet – overfald der fandt sted på skolen og blev udført af andre elever.

Hvad er det der gør, at skolelederen kan få sig selv til at sige noget, der så helt indlysende ikke er rigtigt – det er ikke engang ‘ikke præcist’ – det er regulært løgn? Han *er* jo bekendt med 4 politianmeldelser for vold; han ved, at det alle er etnisk danske børn som er blevet overfaldet og han ved, at der er en overvægt af børn af anden etnisk herkomst på skolen.

Alligevel siger han: “skolen er et trygt sted for alle elever”.

Graden af kujonagtig kryben for Tolerancen, arrogance, inkompetence eller regulær løgnagtighed er forstemmende…

Minder mig om en episode i en af ungernes klasse: En far har lige fortalt den samlede forældrekreds hvorfor han trækker sin søn ud af klassen og ud af skolen: fordi sønnen bliver mobbet ubarmhjertigt og uden ophold af de andre børn i klassen. Skolen kan/vil ikke hjælpe og flugt er den eneste udvej.

Bagefter, da faren er gået, går skolelederen på talerstolen og fortæller os, at “det er en rigtigt god klasse med nogen gode børn”.

Der var jeg nød til at række hånden op, og fortælle damen, at det jo ikke var rigtigt. Det kan ikke være en god klasse der mobber en klassekammerat ud af skolen.

Og pointen: samme slags virkelighedsforflygtigende Newspeak i begge situationer – konfliktsky, impotent, inkonsekvent, patetisk, inderligt ligegyldigt og generelt ødelæggende for tilliden til Folkeskolen.

Hvis Folkeskolen har de ledere den (vi) fortjener, så er vi godt nok nogle sølle eksistenser…

http://jp.dk/indland/article2642336.ece


En folkehelt?

En serie-indbrydstyv med over 100 indbrud og flere tyverier af biler, både og fly fik langt om længe sin (ikke ret høje) straf den anden dag: 7 år i skyggen i US.

Men ‘Den Barfodede Bandit’ som han kaldes, har gu’hjælpemig fået en fanklub som synes han er alle tiders og en rigtig sej fyr.

WOT?

FOX har købt rettighederne til at lave en film om serieforbryderen – ifølge amerikansk ret må en kriminel ikke tjene på sine forbrydelser – han får således ikke nogen af de op til 1.3mio USD som handlen kan være værd. Så er der da nogen retfærdighed til…

Dansk: Barfodet bandit fik syv års fængsel http://jp.dk/udland/usa/article2640195.ece

US-artikel med videoindslag: http://mashable.com/2009/10/08/colton-harris-moore-facebook/Golf Ball 70,000fps 150mph

link


Vampire Mother

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s