09.01.12 – Slap så af! Hvepse med ansigtsgenkendelse? Slut med det personlige ansvar? DOOM! Hvad Far ikke kan. Fede mænd uden muskler

Dagens udladning: spænding, biologi, personligt ansvar i DK, alle FPS’eres moder, en modig matematiklærer og fede mænd – enjoy 🙂


Fridykker-workshop

Det er i aften jeg skal til foredrag/workshop 🙂 Muy spændende om han (Jesper Stechmann, verdensmester i fridykning) kan omsætte noget af al det teori jeg har læst om at ‘løsne op’, ‘føle åndedraget’ osv., til praktik. Jeg har prøvet at mærke efter når jeg svømmer, og jeg er ret sikker på, at min vejrtrækning er alt for anstrengt, og dermed ikke effektiv (jeg kan i hvert fald ikke holde vejret worth a s…).

Du kender det måske selv – kan du, bevidst og planlagt, tage en dyb indånding lige så effektiv som når du gi’r et ordentligt gab?

Det kan jeg ikke – og der er stor forskel i det volumen luft man kan trække ned i lungerne. Så hvis nu man kunne lære at trække dybt ned *hver* gang?


Forskel?

Sig hej til: Jens, Sigurd, Lone, SumsALot, Peter, Ahmad, Piu, Abelone og Lars

Forskere har fundet en hvepseart der bruger ansigtsgenkendelse til at kende forskel på ven, bekendt og fjende. Hvem sku’ ha’ troet…

Ikke alle hvepse er klon-kopier af hinanden – den art, forskningen har set på, er “Polistes fuscatus” som faktisk har ret forskellige ‘ansigter’:

Der *er* forskel!

http://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/hvepse-genkender-hinandens-ansigter


Det er *aldrig* dit eget ansvar!

Et fuldt svin, som i en brandert og et sandsynligt selvmordsforsøg, havde lagt sig på skinnerne foran toget, har fået erstatning af DSB.

For det var jo DSB’s ansvar, at idioten mistede begge underben, da toget kørte ham over.

WTF???

Hvordan kan det nogensinde blive andre end fjolsets egen skyld, at han blev antruffet fuld, med korslagte arme, liggende på skinnelegemet – og derefter helt planmæssigt kørt over af toget?

Der er noget helt galt i det her land.

Øv…

http://www.b.dk/nationalt/fulderik-vinder-erstatningssag-over-dsb


DOOM!

Kan du huske det her:

Det første rigtige skydespil med en 3D-‘følelse’ og alle FPS’eres moder. Dengang, tilbage i -93 – jo, det er snart 20 år siden! – var det her Hot Stuff!

Den linkede artikel har link videre til en Doom-simulator der, såvidt jeg husker, er helt tro mod originalen – enjoy 🙂

http://www.b.dk/tech/et-gensyn-med-et-legendarisk-spil


Hvor slemt står det til hjemme hos Mor&Far?

Kirstine kom hjem fra skole den anden dag – hun havde fået en udfordring af sin mat.lærer: en opgave ‘som man nok skulle gå i gymnasiet for at kunne løse’, og en opgave som ‘jeg ikke tror din mor eller far kan finde ud af’.

WOT?????

Opgaven var en simpel ligning m. èn ubekendt på formen: (x-20)/40 = x+120

“ikke… kan finde ud af”!

Jeg vil gerne ha’ lov at sige, at: En ligning som ovenstående burde alle voksne kunne finde ud af – specielt hvis de får lov til at gruble over den i fred og ro – der er ingen undskyldning (jo, måske tal-blindhed, akut traume, hjerneskade eller død) for ikke at kunne noget så banalt – jeg mener: man kan ikke lave en simplere ligning end det her.

Og – ift. at jeg var mat.fys i gymnasiet og derefter havde 5 års matematik (studiet hedder godt nok Civilingeniør; men er bare en alenlang række forskelligt kamouflerede matematikdiscipliner) på uni – så sved den godt nok, den bemærkning fra læreren.

Jeg ved fra Mathias, at denne type ligninger hører til i Folkeskolepensum, så det bekymrer mig faktisk en del, at Kirstines lærer (7de klasse) åbenbart mener, det hører til i Gym?

Nå; men – det er i hvert fald *helt sikkert*, at jeg skal med til næste skole/hjem-samtale – så skal jeg se, om jeg kan gøre Kirstine Flov Over Far igen…

PS. Jeg slog lige op på AUs hjemmeside om civ.ing-uddannelsen og kunne umiddelbart nikke genkendende til følgende ‘rene’ matematik-varianter:

 • Matematik
 • Statistik
 • Sandsynlighedsregning
 • Stokastiske processer
 • Matriceregning (lineær algebra)
 • Algebra

og følgende kurser der stort set bare var kamoufleret matematik:

 • Reguleringsteknik
 • Signalanalyse
 • Kredsløbsteori
 • Feltteori / Transmissionsledningsteori
 • Dynamiske systemer
 • Lineære elektriske kredsløb
 • Simulering af analoge kredsløb

‘ikke finde ud af…..’ – Hrmph!


“Mænd er kede af ølmaven”

Engelsk undersøgelse: Mænd er kede af ølmaven og vil gerne have flere muskler.

Hmmmm, det var godt nok en af de svære – what to do…. what to do….

Hvis du er en mand med ølmave og uden muskler, der er ked af begge dele – så er du en idiot! Hvis du er en mand med ølmave og uden muskler; men har anerkendt, at det er prisen for en åndsvag livsførelse – og at kuren er indlysende, alment kendt og at det ikke nytter at tude som en tøs – så er der dog håb endnu…

Get off your fat ass, drop øllerne og få noget effin’ MOTION – dumbass!

Lægen til den fede mand: “De lider af en bygningsfejl: for stor mund og for lille anus…”

http://politiken.dk/tjek/ECE1500759/maend-er-kede-af-oelmaven/

Advertisements

En kommentar til “09.01.12 – Slap så af! Hvepse med ansigtsgenkendelse? Slut med det personlige ansvar? DOOM! Hvad Far ikke kan. Fede mænd uden muskler

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s