10.01.12 – USA og DK – lige tandløse ift. piraterne. ‘goofnugget’? ‘næsten komisk’ rød skatteplan. Limitless


USA er også tandløs – ligesom Danmark

Den amerikanske flåde har forhindret et piratangreb på et handelsskib i Aden-bugten, og helt ligesom andre flådestyrker i området, blev piraterne løsladt til at sejle ind til land igen – godt nok uden våben og med kun en motor; men altså: løsladt.

I den her sag må jeg for en sjælden gangs skyld erklære mig enig med Rusland og Kina: Flådekommandører fra begge lande har talt varmt for at smadre/invadere/bombe piraternes baser på land, inde i Somalia.

Kill’em all…

PS. USA har lige ladet en anden bande pirater gå, deriblandt lederen bag bortførelsen af den danske lystsejlerfamilie sidste år. Suk….

http://www.military.com/news/article/2011/us-navy-stops-somali-pirate-attack.html


Tatovøren er et “F*cking As*hole” siger “goofnugget”???

En fan af rapperen Drake har fået tatoveret ‘DRAKE’ i panden. Drake synes tatoveringen/fanen er ‘utrolig’; men vil “I’m a f*ck you up” tatovøren hvis han møder ham.

Tatovøren er også blevet interviewet, og han står for disse to Tenabind-vædende geniale udtalelser:

(om pigen) “She acted as if she had planned it out for a while, but I’m not really sure how much extended coherent thought could actually go into getting such a stupid tattoo on your forehead.”

(om Drake) “The funny thing is, I didn’t know who Drake was,” … “I figured it was her hood or some shit, not some goofnugget R&B dude.”

http://www.huffingtonpost.com/2011/12/24/drake-responds-to-forehead-tattoo_n_1169081.html


“næsten komisk”?

To embedsmænd i Finansministeriet beskrev tilbage i 2009, i et internt arbejdspapir, venstrefløjens skatteudspil som “næsten komisk”.

Nu er ‘de rette meningers brigade’ redet i felten med kritik af embedsmændende der ikke har været ‘partipolitisk neutrale’ – men…

Men… – hvis nu socialistfantasternes regnestykker faktisk overhovedet ikke hænger sammen, ikke *kan* komme til at hænge sammen og baserer sig på luftkasteller og ønsketænkning, er det så ikke meget moderat, at beskrive det som “næsten komisk”?

Behøver der ligge noget partipolitisk i den simple konstatering, at socialister, planlægning, økonomisk mådehold og fornuft bare ikke går sammen?

Claus Hjorth synes heller ikke hans embedsmænd gjorde noget forkert. Han kalder den samme socialistplan “plat og svindel” 🙂

Nåh jo – og nu har socialisterne jo forresten skrottet hele deres skatteutopi fordi de har fået ansvar – der er ikke noget som ansvar og forpligtigelser der kan få de røde ind på dydens smalle sti…

Jeg synes allerede at både Helle og Willy ser ganske overordentligt slidte ud – hvad kan det ikke blive til i løbet af 4 år?

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2647305.ece


Uhmmm, det liflige farvespil af giftig-grøn i en skål guacamole...


Film: Limitless

Jeg er helt enig med Rotten Tomatoes – den her film er go’!

Rotten Tomatoes: 70%

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s