27.01.12 – Ex-MF’ere kan ikke få job. Hvorfor ‘NEJ’ til Euroen er det rigtige. Snakke m. præsten???

En smule politikerlede i dag – luvly…

Og *så* er det weekend!


Politikerlede pt. 1: Hvorfor mon?

Mangeårige folketingsmedlemmer der mister taburetten har svært ved at finde job. ‘Politiske eksperter’ mener det skyldes en generel ‘negativ stempling’ af tidligere politikere som folk der ‘ikke laver noget’ og ‘arbejder langsomt’. Artiklen er bundet op på SF’eren Pernille Frahm som ikke kan finde job.

Mercuri Urval mener det er fordi de ikke kan noget, ikke har nogen erhvervserfaring og oven i købet har mange af dem ikke en (færdig) uddannelse.

Monstro det er en kombination – vi har helt generelt ikke så stor respekt for en stor del af politikerne fordi de er a) levebrødspolitikere uden kontakt med det rigtige liv b) elfenbenstårnstrateger, også uden kontakt med virkeligheden og c) uden respektable erfaringer (dvs. uddannelse, erfaring eller resultater fra det private arbejdsmarked).

Og så lige præcis Frahm og ex-SF’ere, hvis fremmeste resultater gennem et langt liv har været, at institutionalisere Carina-parkeringen hvor det er søøøøøn for hængerøvene, nasseprinserne, de arbejdssky og luskefisene – det er søøøøn og de skal da ha’ – dèt skal de…

Politikere der har været medskyldige i dén model, har ikke fortjent nogen særlig bonus når de bliver stemt ud…

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/01/21/013451.htm?app


Snakke med præsten? Don’t think so

Ex’en ringede i går og ville lige have min email. ‘Til hvad?’ – “jo, til præsten – Kirstine skal jo konfirmeres, så…”.

Vi blev enige om, at det nok var smartest, at hun håndterede præsten helt selv.

Jeg kan lige akkurat holde kaje hvis jeg er i kirke til barnedåb, bryllup osv. og deltager i de arkaiske ritualer; men hvis præsten ligefrem vil kontakte mig direkte for at tale om Tro – så tror jeg ærlig talt, det kunne risikere at blive grimt…


Politikerlede pt. 2: Hvorfor NEJ til Euroen?

Var til et foredrag den anden dag med en cheføkonom fra en af bankerne. Emnet var krisen, muligheder og farer i den økonomiske og politiske verden lige nu.

Han blev spurgt om sin holdning til Euroen.

Han svarede, at han havde stemt JA de gange den har været til afstemning – principielt er Euroen en god ide som kunne give Europa styrke ift. de andre store (USA, Kina osv.).

Men nu har de europæiske politikere gennem ca. 10 år demonstreret, at de aftaler Euroen er bundet op på – de gælder ikke, kan ikke håndhæves og virker følgelig ikke (regler om budgetoverskud, sanktioner osv.) – så nu ville han stemme NEJ.

Præcis lissom mig – og af samme grund. EU-politikerne og fortalerne for EU har endnu til gode at komme med et eksempel på effektive, tvær-statslige aftaler, sanktioner, implementerede sanktioner og resultater. Euroen er eksempel på præcis det modsatte.

Politikere…


Måske man så kan få deres opmærksomhed?


Billedet er ikke fake - det er kometen Lovejoy i bunden og jo, det *er* en laserstråle


Nej, det er ikke en model, en stump plastic eller noget - det er the real thing...

 

 

 

Have en effin’ nice weekend!

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s