30.01.12 – Gummitøj til hulbrystede skvat, Alderen trækker i bagen, ‘mere sex!’, Fridykning – det foregår oppe i hovedet, Film: Klassefesten

Dagsformen i bar’ kasse med rynket gammelmands-bag – våddragter til muselmænd – et sjældent pænt pic af mig (se ‘Om’ herover!) – det er mig-mig-mig i dag…

Enter at your own risk!

(Tak til Scott Sigler for intro’en)


Våddragter – kun til hulbrystede skvat?

Fridykning kunne godt gå hen og blive en besættelse – og for at det ikke skal være løgn, kan man gå helt overbord i grej: dykkerbriller, snorkel, finner (mono eller dobbelt) og våddragt. Der er uendelige variationsmuligheder på alle poster, så det er en fornøjelse – og selvfølgelig kan man få noget der er DYRTLÆKKERT!

Eftersom man *aldrig* må gå ned på grej (og fordi det jo også ser totalt porno ud, at være skruet ned i et sthrrrramt gummihylster) har jeg været ved at kigge på våddragter; men de er tilsyneladende lavet til hulbrystede og tyndarmede skvat eller brede, tunge og tykke mænd.

Det er lykkedes, at finde en dragt der (næsten) kunne passe – nu resterer blot nogle hårde realitetsforhandlinger med Overkommandoen:


Censureret: Alderen sætter ind

Jeg træner en hel del (en masse faktisk; men ‘en hel del’ lyder mindre OCD-agtigt); men forfaldet melder sig alligevel så småt. Herunder sku’ ha’ været 2 pics, hvis jeg ville være tro mod overskrift og indhold; men synet af min rynkede gammelmands-hængerxx ville alligevel være for meget – det her er jo en Ordentlig Blog!

Men nu – efter ikke at have løftet tunge vægte i 1.5 måned; men i stedet at have kredsløbstrænet og svømmet, ser den gamle så’n her ud:

Men bagfra: hængerøv, rynker og forfald – go figure…


Hvad hjertet er fuld af…

Var til et foredrag med en stressekspert den anden dag. Meget meget underholdende og tankevækkende – der er *så* mange, helt banale, ting du kan gøre for at forstærke overblik og overskud i dit liv.

Nå; men – konsulenten havde noget at have sit budskab i – hun driver et behandlingssted for de stressramte der er blevet langtidssygemeldte – altså trinet umiddelbart før fyring, arbejdsløshed og ulykke. Statistikken for hendes klienter: den gennemsnitlige klient er tilbage på arbejdet efter 1 uge! Selvfølgelig ikke på fuld kraft fra dag 1 (eller bare måned 1); men tilbage på arbejde – til gavn for sig selv, pinden, kollegerne, familien, vennerne, samfundet og os alle sammen!

Til sidst skulle vi, hver især, reflektere over hvad vi ville tage med hjem og gøre noget ved (stress er jo aldrig kun arbejdsbetinget – det har noget med ‘ondt i livet’ generelt at gøre, så hjemmefronten hører også med i billedet).

Så spurgte hun hver enkelt: “Hvad vil du gøre anderledes fra i morgen” – og alle svarede noget med ‘Jeg vil rose mere’, ‘jeg vil slappe mere af’, ‘jeg vil kontrollere mine opgaver og ikke omvendt’, ‘jeg vil være mere nærværende’, ‘jeg vil give min kone mad på sengen’.

Jeg sagde

Jeg vil have mere sex!

og det vakte stor moro – men *monstro’ ikke at mange af de mandlige kolleger, der ville være mere bløde, indfølende, inkluderende og hensynsfulde i virkeligheden også mente noget hen i retning af ovenstående???

Hvis du har kolleger eller venner der kunne trænge til et pusterum for lige at stoppe op og få ‘ro på’ – så overvej, at be’ chefen om at kontakte LGP Consult for et foredrag – det vil være en sund investering: det er muy muy underholdende, det er vigtigt, det er tankevækkende, det virker og alle vinder!

http://www.lgp-consult.dk/


Fridykning – det er mentalt, næsten alt sammen

Var i svømmehallen i går og træne ‘langt-under-vand’ – som du måske kan huske, nåede jeg i december op på 47m under vandet; men havde en ringe afslutning med lidt panik og ikke en positiv oplevelse.

Nå; men – når først jeg mentalt er slappet helt af *og* kan få dykkerrefleksen til at kicke in (dvs. at pulsen falder og kroppen falder til ro), så går det pludselig strygende.

Svømmede en hel bane (altså 50m) under vandet, og nu hvor jeg havde demonstreret for kroppen, at det dør man altså ikke af – så var det jo pludselig ikke svært mere – så jeg gjorde det lige 4 gange mere.

En fysisk krævende sport hvor ‘konditionen’ på øverste etage er så afgørende, også på rent begynderniveau – det er fascinerende!Film: Klassefesten

Disclaimer: Jeg kan naturligvis overhovedet ikke, ikke-engang den allermindste lillebitte smule, genkende mig selv i noget som helst af hvad de 3 midt-40-panikalder-hovedpersoner gør – slet ikke…)

Den er sjov – hvis du kan grine af dig selv, eller hvis bare du vil grine af nogen andre, så se den 🙂 Der er en grund til, at den har gået i biograferne siden oktober – den er sjov!

Og pinlig – sehr sehr pinlig…

Good times!

link

Advertisements

En kommentar til “30.01.12 – Gummitøj til hulbrystede skvat, Alderen trækker i bagen, ‘mere sex!’, Fridykning – det foregår oppe i hovedet, Film: Klassefesten

  1. Du kan jo sige til hende at våddragter koster ~400,- i Aldi, og hvem kan have checket ro på overetagen, hvis hans slipsede selv bliver spottet i en Aldi-dragt.
    (Og når jeg kan passe dem, så er der nok ikke plads til din hængerøv i den… – Selvom mit “hængebryst” godt kan være der!)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s