03.02.12 – been busy, Kender du dem her?, Herreløse hunde. ‘All these moments…’

Havde lidt småtravlt i aftes (en opgradering ude på pinden af Systemet til styring af QA- og testprocessen gik galt, og vi var nødt til at lave fall-back) – så det bliver småt i dag.

Var også til fagforeningsmøde (opdatering ifm. overenskomstforhandlingerne). Hvis ikke du er medlem, begik jeg sidste år et lille skriv for at fortælle hvorfor *jeg* er blevet medlem – ku’ hænde det måske også kunne gælde dig?


Apropos ungdommens sørgelige forfatning

Stephen Hawking, Albert Einstein, Ayaan Hirsi Ali, Carl Sagan, Marie Curie (tror jeg nok), Nikola Tesla (var nødt til at slå ham op), Sigmund Freud (var nødt til at slå ham op), Thomas Paine (var nødt til at slå ham op), Christopher Hitchens, Charles Darwin.

Sutten til højre – aner det ikke…


Apropos de religiøse


Dansk Dyreværn hundeinternat i Aalborg

Rotten var i pension en uge på Dansk Dyreværns Hundeinternat i Aalborg mens vi andre var på ski. Man kan få passet sin hund der, og man kan købe herreløse hunde.

Man skal have et hjerte af sten for ikke at blive lidt fristet til at tage en ekstra firbenet med hjem. Den her kæmpehund var blevet indleveret af en dame der ikke kunne passe den, og den havde nu et par uger til at få nye ejere, ellers var det Sprøjten og en tur i containeren.

Kæmpehunden var præcis så sød, indladende, rolig og totalt ‘tag-mig, jeg er fliiiiink!’-agtig, at det var svært at gå forbi… Det er Kirstine der sidder og nusser megadyret og også er meget meget betaget.

Vi tog hjem med kun èn hund…


Rutger Hauer’s, uden sammenligning, bedste scene

I’ve seen things you people wouldn’t believe.
Attack ships on fire off the shoulder of Orion.
I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate.
All those moments will be lost in time, like tears in rain

En af alletiders største filmscener – fra Blade Runner. Overleveringen lyder, at Rugher Hauer faktisk ad lib’ede hele dynen (dvs. fandt på det selv on set)!
The Beloved – Sweet Harmony

En totalt i orden gammel gammel sag fra start-90’erne. Uden at det skal lyde helt kvindagtigt, så ser ham her nærmest overmenneskeligt godt ud 🙂 (Overkommandoen synes bare han ‘ser godt ud’, så det er nok bare mig…)

link

 

 

 

Hav en god weekend!

 

 

 

Advertisements

3 kommentarer til “03.02.12 – been busy, Kender du dem her?, Herreløse hunde. ‘All these moments…’

  1. Ham den overmenneskeligt smukke fyr har lige så meget make-up på som tøserne i videoen. Hvorfor lægger du mærke til ham istedet for de 10-20 flotte kvinder? Er du lidt “fabulous” i dag? 😉

  2. Jeg kunne ikke kende dem allesammen ud fra billedet, men alle sammen på nær ham der Christopher Hitchens. Hende den klamme dåse er fra Jersey Shore – er en af disse frygtelige reality stjerne som kun er kendt for at være hysterisk. Frygteligt…

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s