13.02.12 – Lars Møller for President! Fede børn – det *er* dit ansvar! ‘adfærdskorrigerende samtale’?


Lars Møller for President

I forbindelse med den nylige heksejagt på forsvarschefen (hvor mange irakiske tilbageholdelser blev der foretaget?), har Lars Møller bla. udtalt:

  • Hvis man skal tale om råddenskab i forsvarets øverste ledelse, kan man starte i Folketinget, for hvad fanden havde man tænkt sig?
  • Det er jo vanvittigt og fuldstændig tåbeligt at beskylde Poul Kiærskou for at være politisk tonedøv
  • Jeg synes, at det er dybt unfair, at man bare høvler nogle yderst loyale mennesker over, som ikke kan forsvare sig, fordi de ikke vil blande sig i en politisk diskussion
  • Jeg tror ikke, at det er i nogens interesse, at vi i forsvaret bare høvler alle politikernes tåbeligheder ud til offentlig beskuelse. Gud fader bevares.

Oberst Møller har et befriende direkte sprog 🙂

‘politikernes tåbeligheder’ – LOL!

PS. Jeg læste lige, at danskerne er et af de folk der er mest for en militær intervention i Iran, også med ‘boots on the ground’, for at stoppe Irans atomvåbenplaner.

Med erfaringerne fra indsatsen i den del af verden in mente, vil jeg gerne reklamere for min strategi en gang mere: Ingen boots on the ground; men massive luftbombardementer hver eneste gang en fundamentalist, terrorist, vanvittig mellemøstlig regeringsleder, klanleder, stammeleder, militsleder, mufti, imam, talsmand eller – andre udtaler noget, der på nogen som helst måde kan udlægges som trusler mod Vesten.

http://jp.dk/indland/article2690486.ece


Havde vennekomsammen lørdag og der var arrangeret besøg hos barberen - luvly!


Jamen; det *er* dit ansvar, at dine børn er fede

Ballade i USA hvor Georgia har startet en stor kampagne for at bekæmpe den galopperende fedmeepidemi (Flere end to tredjedele af amerikanske voksne er i dag enten overvægtige eller fede. Det samme gælder for næsten en tredjedel af børnene.).

Debatten går ikke på, at det er et kæmpe problem med alle de fede børn og deres handlings- og ansvarslammede forældre, nej den går selvfølgelig på, at det er søøøøøn, sådan at fremstille de fede som et problem. Det er ligefrem ‘stigmatiserende’.

Ahem – budskabet er sådan set reelt nok:

Din søn eller din datter er FED, kommer til at leve kortere, få flere sygdomme og generelt et mindre godt liv, end det kunne være tilfældet hvis DU tog DIT ansvar som forælder alvorligt!

Men også i US er sandheden ofte ilde hørt, og også over there er det lettere, at skyde budbringeren end face the music…

http://jp.dk/udland/usa/article2690750.ece


“en adfærdskorrigerende samtale”

Et stykke ny-dansk som beskriver en kammeratlig samtale mellem en borger og politiet, når der ikke foreligger noget direkte kriminelt; men alligevel kritisabelt, f.eks.:Right Said Fred – I`m Too Sexy

Udmærket selvbillede og provokerende selv-fedt fremført…

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s