20.02.12 – ‘Matrix-opdræt’ af kyllinger, hvorfor ikke? En realistisk fitnessmodel. Mere skæv atletik.

Dav! Det der Yoga – hmmmm. Det var som nævnt megahårdt at være med til; men så var det jo heller ikke værre – før lørdag morgen da jeg skulle ud af sengen. Lægge, baglår, baller, lænd, mørbrad og ryg fuldstændigt smadret og ØM – jeeeezus christ. Og jeg var i rimeligt god form i forvejen.

Nå; men – læs en historie om klamt dyreopdræt, et af nytårsforsætterne nede fra centret og en pige som tilsyneladende har et kompleks ift. at konkurrere.


Hvorfor egentlig ikke?

Når nu vi de facto har en produktionsform og industrialisering af hønseopdræt som er aldeles afskyelig og uetisk – mest fordi dyrene har det så aldeles rædselsfuldt under deres accelererede opvækst, ekstreme trængsel, uro og bortætsede fødder – hvorfor så ikke det her?

Hvad med at bortoperere hønsenes storhjerner så sanseapparatet fjernes? De føler ingen varme, kulde, smerte, frygt eller sult – og de kan så stables og proppes meget mere effektivt end i dag.

Hvorfor egentlig ikke? Der er jo ikke noget ‘væsen’ tilbage, bare et par kilo kød der vokser i en Matrix-lignende kødfarm.

Hvorfor ikke?

http://www.wired.com/underwire/2012/02/headless-chicken-solution/


For en gang skyld, en realistisk model

Politiken har en ’10 stærke til fitness-centret’-artikel med en fotoserie der forklarer alt det nye. Til en forandring har de ikke valgt et eller andet vaskebræt eller hardbody; men en aldeles sandsynlig Hr. Gennemsnit med kikset tøj, manboobs og svedskjolder på trøjen. Han mangler kun et par hvide tennissokker i sine sandaler…

http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/sundhedsp/ECE1541733/her-er-klarlunds-10-staerke-til-fitness-centret


Stadigvæk ikke helt rigtigt; men…

Kan du huske hende 300-meter hækkeløberen der havde sat verdensrekord?

Nu har hun så forsøgt sig på den ‘rigtige’ distance, 400 meter – godtnok indendørs; men alligevel – og hun var tæt på verdensrekorden.

Kan hænde hun får mod på at løbe en disciplin på det officielle OL-program en af dagene? (Hun er allerede udtaget til 400m hæk til OL!)

http://politiken.dk/sport/ECE1544262/ol-loeber-saetter-endnu-en-usaedvanlig-rekord


Uhmmm, pølser!


Film: Immortals

Hmmm, den er altså ikke ret go’… Masser af bar kasse, vold og blodsprøjt – tydeligt inspireret af ‘300’; men helt uden nogen sammenhæng eller historie – og så en fuldstændigt umulig skuespiller i hovedrollen…

Og totalt latterlige huller og uoverensstemmelser i handling og action – f.eks. har guder nogen gange gudekræfter når de kæmper, det næste øjeblik har de ikke.

Rotten Tomatoes:36%, og det passer såmænd meget godt – du behøver ikke holde vejret i spænding på den her…

Link


Sander van Doorn – Drink To Get Drunk

Herligt hypnotiserende vokal…

Nåh jo, og så trommemaskiner – hvad ku’ man ønske sig mere?

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s