05.03.12 – Thorning: Sort snak og kompetencer. Tats – hvor får de det fra?


Sort snak og kompetencer


Vores statsminister skulle den anden dag svare på, hvad der ville ske hvis ikke Danmark overholder den nye finanspagt – prøv lige at læse herunder, hvad hun svarede:

“Vi er jo et land, som overholder de love, som vi har. Vi har også en finanslov, som vi vedtager en gang om året. Men det er jo sådan, at vi er et land, som overholder love. Og vi gør det jo netop for at signalere til os selv i Danmark men også til resten af verden, at vi nu har en ny måde at føre økonomisk politik på.

Vi har en økonomisk politik, hvor der er langt mere disciplin end der har været nogensinde i dansk økonomi. Og jeg er helt sikker på, at det bliver ikke alene godt for dansk økonomi. Det bliver godt for at vi også kan skabe vækst igen, fordi der bliver større tillid til dansk økonomi”

Jeg har prøvet at læse det et par gange – det giver simpelt hen ikke mening…

Debatten var i øvrigt aktuel fordi Statsministeren ikke var i stand til at svare på, hvilke midler der skulle bruges overfor de lande der ikke overholdt finanspagten – er ret vigtigt spørgsmål fordi det jo præcis er hvad der startede balladen i sin tid (dengang bla. Frankrig fik lov at overskride rammerne for statsbudgetterne og dengang Grækenland fik lov til at svindle sig ind).

Og lidt mere Statsminister: Ovenpå den sidste meningsmåling der giver S den dårligste tilslutning n-o-g-e-n-s-i-n-d-e, har en professor udtrykt partiets problem sådan her:

“Socialdemokraterne har et kompetenceproblem for øjeblikket…”

Det er meget venligt sagt…

Det virker sandsynligt, at Statsministeren simpelt hen bare ikke er kompetent; men hendes helt utilstrækkelige præstation må ikke tage opmærksomheden væk fra det større og mere alvorlige faktum, at landets tidligere største parti tilbragte +10 år i opposition uden, at gøre sig sin politik klar, uden at forberede sig på magten og ansvaret – og, i det hele taget, som politisk parti har spillet fallit.

Sort snak: http://www.b.dk/globalt/statsminister-paa-glatis-om-finanspagt

‘Kompetenceproblem’: http://www.b.dk/nationalt/ekspert-thorning-har-et-kompetenceproblem


Hvor får de de fra?

Jeg har ikke selv nogen tatoveringer – har aldrig rigtigt synes det var noget for mig – forstår ikke helt konceptet. Men – det skal bestemt ikke afholde mig fra, at have en holdning 🙂

Prøv lige at se det her:

Det ligner 2 HelloKitty og et dødningehoved.

WTF????

http://ekstrabladet.dk/side9/article1714716.ece


Endnu bedre hjemmebagte boller

Jeg bagte boller til morgenmaden på pinden fredag; men løb tør for hvedemel så jeg var nødt til at ta’ hvad jeg ku’ finde – det blev til groft rugmel.

Så: hvis du tager opskriften herunder og udskifter halvdelen af melet med groft rugmel, får du ros og glade miner – bollerne får lidt mere kant og smager af mere end ‘bare’ hvidt brød med fænomenal krumme og skorpe.

Og resultatet!

https://dagensfix.dk/2011/11/22/22-11-11/#Boller


W&M: Hockey


Marky Mark – Good vibrations

Good vibes fra -91, før Wahlberg gik skuespillervejen

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s