06.03.12 – Fridykning: ‘en grå følelse i kroppen’? ‘Cowboyvagter’? ‘A sexual predator’?


Fridykning – træning i aftes

Var i svømmehallen i går – og det gik faktisk meget godt.Efter 8-9-10 tilløb, mønstrede jeg et par testikler og vendte ved 50m og satte afsted. Fik 2 fulde tag og så-var-det-op: 65m under vandet!

(Det var 50m for en måned siden).

Men nok også lige til grænsen – havde til sidst en underlig ‘grå’ følelse i kroppen, og da jeg kom op, var der 2 ‘sorte blink’, hvor jeg kunne høre min vejrtrækning i stacatto-stød mens det rykkede i kroppen.

Men trods alt et sikkert sted (svømmehallen altså), at lære lidt mere om fysikkens grænser og hvordan kroppen ter sig, når det er snært…


‘Cowboyvagter’? – hvad med en ny forretningsmodel?

En historie fra medierne i går om ‘lovløse’ vagtselskaber der har kontrakter på skibene der skal forbi Afrikas vestkyst og Sudan.

For det første – det er svært helt at se problemet. Jeg mener: hvor seriøs er det nødvendigt at være for at beskyde og sænke alle både med bevæbnede afrikanere antruffet mere end 50 meter fra kysten?

For det andet: Var det her ikke noget for skibsrederne at tjene en ny skilling på? En variant af Somali Cruises (klik på billedet – det er stor humor!): Sælg billetter til vagtposterne på fragtskibene!

Pirates - waste'm all...

Man køber en fast plads på vagten, en køje at sove i og samme mad som besætningen. For prisen må man medbringe skydevåben og ammunition efter eget valg plus assorterede granater, raketstyr og what-not.

Man kunne evt. overveje, at udbyde pladserne på en online-auktion? Det kunne blive en ny, stor indtægtskilde for rederierne!

Der er ikke noget problem nogen steder – det foregår i internationalt farvand, der er næsten ingen regler og i alle ønsker jo alligevel piraterne ned på 50 favne vand med cementsko…

Kill’em all…

http://www.business.dk/transport/lovloese-vagtselskaber-i-kamp-mod-pirater


“SPAM: You’ll become a real sexual predator with these meds”

Jeg må indrømme, at jeg først tænkte på Roofies og GHB; men det er vist bare noget til potensen:

http://www.medicinenet.com/date_rape_drugs/article.htmReklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s