15.03.12 – Yoga til OL? Skod-TV tirsdag aften. Women driving og March 8th

Småmuggen – jeg indrømmer det gerne; men I’m BACK!

Jeg prøvede forresten min nye våddragt i mandags – den er så sthrrrrram, at livredderen skal lægge kræfterne i for at få lynlåsen til at nå – mens jeg står i en fesen overstrukket stilling for at han kan komme til – men ØJ, hvor man glider som et lyn med gummitøjet på!


Yoga på det olympiske program – aaarhhhh

En amerikansk (hvor ellers) Yogaorganisation vil have yoga på det olympiske program.

Hmmm…

Måske med lidt mere af det her:

http://www.usayoga.org/


Skod-TV tirsdag aften

I tirsdags bestemte Overkommandoen (ja, over fjernbetjeningen altså), så vi så først Luksusfælden, episode 217, og derefter Singleliv.

Luksusfælden udmærkede sig ved, for en gangs skyld, at vise et rigtigt, ansvarligt og konsekvent menneske. Taberen, som havde rekvireret Luksusfældens hjælp, var en ussel, uorganiseret, kvindagtig, konfliktsky tøsedreng – og da kæresten (som også var gravid med hans barn) så dette udstillet med budgetter, krydsforhør osv. – ja, så dumpede hun ham. Ingen søforklaringer – hun kunne ikke stole på ham, så han var yt!

Og vi så Singleliv: med

  • cougar’en (dvs. en 44-årig kvinde med PeterPan-syndrom, sygeligt meget makeup, over-blonderet hår, affekteret tale, overfladiske værdier og venner og en aldeles kvalm taktik for at komme i lag med de unge fyre på diskotekerne)
  • player’en (en professionel pokerspiller med punch-drunk talegaver og hvis eneste ambition med en date var at få sex)
  • tøsedrengen (en kvabset voksen mand som arrangerer en date inkl. forhindringsbane, selv om han har en højdefobi – og derfor udstiller sig selv som verdens største tøsedreng og vatarm for sin date (som bagefter også siger, at det ikke skulle være de to, fordi hun trængte til En Mand))
  • Den lesbiske (som var rigtigt sød; men hvis primære ønske til en ny kæreste var pæne tænder og et bestemt pænt ansigt – så FUCK med charme, selvtillid og lækkert hår)
  • Stripperen (som var date til playeren) og gik fra at se ud som om hun havde charme og overskud til at lyde som en ussel ho, da hun udbrød ‘Det smager jo værre end SPERM’, da hun smagte champagne mens de var i hans boblebad)

SkodTV med usle usle mennesker – det er jo næsten ikke engang underholdning, fordi det er så patetisk og usselt, hvordan de mennesker ter og opfører sig. Man kunne måske forsvare programtypen med, at den giver seeren en dejlig følelse af overlegenhed og selvværd, for på *den* baggrund, er vi alle sammen vindere!


Apropos Kvindernes Internationale Kampdag


W&M: Religion


New Order – True Faith

Det her er old school feel-good remember-when-you-were-young kræs 🙂

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s