23.03.12 – ‘Det Arabiske Forår’ eller? Libyen og ‘retsopgør’? Infidel Strong. Babser og bøffer. PC i S

Det går mest ud over mellemøsten, Det Arabiske Forår og kulturberigelsen i Sverige i dag – hvis det er for stærk kost, ved du hvor døren er…

Der er dog også lidt hud til husarerne; men igen – hvis du bliver stødt…

Nåh jo, Go’ weekend 🙂


Det Arabiske Forår – suk…

Det ægyptiske parlament har for nylig vedtaget en resolution om, at:

“Revolutionary Egypt will never be a friend, partner or ally of the Zionist entity (Israel), which we consider to be the number one enemy of Egypt and the Arab nation,” … “It will deal with that entity as an enemy, and the Egyptian government is hereby called upon to review all its relations and accords with that enemy.”

Godt nok har de religiøse tosser i parlamentet endnu ingen magt (den ligger i den militære ledelse, helt som under Mubharak); men hvis de får held til at ændre forfatningen, så det ikke er præsidenten; men parlamentet der bestemmer, er det klart hvad vej det går.

USA satser tydeligvis på, at militæret bliver ved magten i Ægypten. USA er i hvert fald på nippet til at genoptage sin militærhjælp til bananstaten.

‘Det Arabiske Forår’? Næh – snarere starten på mellemøstens totale sammenbrud i religiøs formørkelse, vold og undertrykkelse – sådan som kristne i Ægypten, Irak og Pakistan allerede bliver forfulgt, forbudt, fængslet, undertrykt og myrdet.

Islam dur’ ikke!

Ægypten: Israel er fjenden

USA genoptager våbenhjælpen til Ægypten


‘Infidel’

Mange amerikanske soldater påhæfter uniformen badges med teksten ‘Infidel’. Det startede som en intern joke; men forklares også som en trækken på skuldrene af de formørkede lokale: “De betragter os jo altså som vantro – og så kan vi ligeså godt få det ud i det åbne”.

Køligere militære hjerner kan godt se problemet i, at disse mærkater og badges skaber afstand mellem de amerikanske styrker og lokalbefolkningen; men det er foreløbig ikke lykkedes, at stoppe anvendelsen af udsmykningen.

Hvorfor ikke bare (som FNs tidligere næstkommanderende den anden dag) erkende, at Afghanistan er for tilbagestående til at kunne hjælpes, og at vi bør trække alle styrker ud og lade dem sejle sin egen sø?

http://www.military.com/news/article/troops-still-embrace-infidel-label.html


‘Retsopgør venter i Libyen’?

Det er jo helt til grin – Gadaffis spionchef er blevet anholdt i Mauritanien og bliver nu udleveret til Libyen.

Uanset hvad man måtte mene om manden (og han er sandsynligvis en ond satan med medansvar i undertrykkelsen under Gadaffi; (men det var jo deres system)), så er det naragtigt overhovedet, at tale om ‘ret’, ‘jura’ og ‘retsopgør’ i samme åndedrag som ‘Libyen’. Ikke engang landets egen vicejustitsminister kan få sig til at lyve 100%, han siger:

“»Sikkerheden er god, domstolene virker fint i næsten hele landet. Selvom der er et brud på sikkerheden en gang i mellem, kan vi håndtere det«”

Mit gæt er, at Libyen i øjeblikket er et af de lande vi fra Danmark ikke kunne drømme om, at sende afviste flygtningen tilbage til.

Det Arabiske Forår? My xss!

http://politiken.dk/udland/ECE1575492/gadaffis-spionchef-skal-udleveres-til-libyen/


‘Hvilken mand elsker ikke…’

Hvilken mand elsker ikke at få serveret kolde fadøl af smukke kvinder uden alt for meget tøj på?

Well, jeg har ikke fået mange rosende ord for synspunktet; men jeg synes faktisk det er lidt plat og lummert, at navngive en restaurantkæde ‘Babser’. Og jeg *synes* også, det har en snert af usmagelig udnyttelse.

Så, nej – jeg ville nok ikke elske, at få min bøf serveret af en lækker bimbo med kæmpe titties på vej ud af t-shirten, fordi det skal hun altså, hvis hun vil arbejde dèr…

Og børnene spø’r: Faaaaar, faaaar – du lytter slet ikke! Hvorfor har damen ikke noget tøj på?

Og det ærlige svar: “Det er fordi køddukken skal give Far noget lækkert at drømme om, mens han slikker sovs af fingrene”

http://www.b.dk/nationalt/hooters-kommer-til-koebenhavn


Apropos ‘hooters’
WTF?


Kommentar til svenskernes PC og manglende vilje til at se ‘elefanten’ i øjnene

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s