29.03.12 – Nasty pics i medierne i Thailand. Finansvolapyk. Gynækologparkering

Kort indlæg i dag – jeg har travlt med at drikke cocktails, shoppe og slikke sol 🙂

Var helt metroseksuel i går: vi var inde og få en ansigtsbehandling (det er jo næsten fesent nok i sig selv), og så tilbød nipset lige at rette øjenbrynene. Jeg lignede åbenbart en buskmand i krydderen, så why not? Ohhh, the pain, that sxxx HURTS! Så jeg lå med tårerne piblende, mens jeg blev smukkeseret med vådservietter, cremer, blid massage og pincet – meget lidt butch 🙂


Medier her og hjemme i DK

De thailandske medier har ikke nogen betænkeligheder ved at vise billeder fra f.eks. trafikulykker, mord og selvmord. Til forskel fra ‘vores’ medier, hvor de blodige detaljer normalt ikke vises – eller er dækket til, er der ingen hæmninger hernede.

Jeg skrev for et par år siden om en selvmorder, og i går bragte en af de store aviser billeder på forsiden af en 10-måneder gammel baby der var faldet af en knallert, og var blevet viklet ind i egerne (jo, præcis hvad du måske kan forestille dig).

Et helt normalt billede i trafikken, så det kan ikke undre, at det går helt galt en gang imellem

Deres cigaretpakker er også udstyret med advarsler og billeder; men til forskel fra vores ret afdæmpede pics, bruger thaierne billeder af afrådnede lemmer, obduktionsbilleder, vævsdød osv. – absolut afskyeligt, at se på.

Som sagt – der er forskel…


Volapyk

Firmaers krav på retssikkerhed betyder, at det ikke kan være forbrugerens specifikke interesse at nå et bedre resultat end tilsidesættelse af en aftales ulovlige del, som afgør hele aftalens skæbne.

Jeg forstår det simpelt hen ikke…


Ret go’ parkering


Film: Tower heist

OK flic de viste på flyveren – sådan lidt old school amatørrøverbande gennemfører det store kup og The Little Man vinder.

Medproduceret af Eddie Murphy, og det kan man godt mærke. Han har haft sin tid.

Hold da op hvor er Ben Stiller, Eddie og specielt Matthew Broderick (Ferris Bueller’s day off) blevet gamle og rynkede – ikke lissom vi andre sthrrramme handyr…

Rotten Tomatoes: 67%, ok bedømmelse.

Se filmen for lidt safe family feel-good entertainment.

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s