05.04.12 – En grov generalisering og 3 filmanmeldelser

Todayz iz all’bout reviews – jeg har næsten ikke været i stand til at tænke en selvstændig tanke (feriedum, you know); så du må nøjes med et par grove generaliseringer og 3 anmeldelser…


Russiske turister

Mht. manerer, væremåde og påklædning er russiske turister i Thailand nok det tætteste på ‘poor white trash’, pånær pengene, man kan komme.

Ucharmerende, mig-først-agtig, overdrevent generøs makeup og helt kikset påklædning der enten viser alt, alt for meget – eller er gravet ud af bedstemors slagkiste fra slaget om Stalingrad.

Der er ikke mange formildende omstændigheder…

(Det er der heller ikke ift. briterne; men lige nu er det russerne der stikker ud).

Russians are World’s Worst Tourists


Film: John Carter

Jeg læste et eller andet sted, at ‘John Carter’ tegner til at blive det dyreste flop for Disney nogensinde. Hvis man kun går ud fra foromtalen (som har været ubarmhjertig) og f.eks. kigger på antal klik på Youtube på traileren (ca. 1.5mio), er det klart, at noget er galt ift. ‘normal’ Disney-kvalitet.

Og så er det oven i købet lidt uretfærdigt. Hvis du går ind for at se en gang ramasjang med old fashioned galantry, lækre babes (well, ‘babe’ i ental), ok humor og flotte effekter – så bliver du særdeles godt underholdt.

Rotten Tomatoes: 51% – synes jeg er lidt uretfærdigt. Det ville være ligesom at anmelde den nyeste Bond-flic op mod ‘rigtige’ film – og så sutter den jo butt, så det er helt vildt; men set i sin egen kontekst (kan man sige det?), er det jo god underholdning.

Har du en sløv søndag i sofaen, så se John Carter 🙂

link


Film: Sanctum

Udmærket, solidt gennemført thriller hvor uhyggen leveres af snææææævre undervandspassager og iltmangel mange kilometer under jordens overflade.

Plot og handling er set mange gange før; men det er godt udført og med en fint høj dødsrate pga. ‘being stupid’ – og for at markere den højere grad af realisme end normalt – også kønne piger der fucker op, dør…

Rotten Tomatoes: 30% – synes jeg også er lidt uretfærdigt. Jeg var særdeles godt underholdt.

Ikke bio-materiale; men har du en sløv eftermiddag, så…

link


Film: I am number 4

Verden er uretfærdig. Den her har fået ca. 10 mio hits på Youtube; men når ikke John Carter til sokkeholderne. Helt standard teeny-helteflic med onde, onde kræfter (der gudhjælpemig skyder med røde laserstråler (som ikke kan ramme)) og gode, gode beskyttere (jo, du gættede det: blå laserstråler).

Og den forventelige helt klassiske løsrivelsesproces fra farmand/beskytter, da helten opdager sine alien’ kræfter.

Suk og gab…

Rotten Tomatoes: 32% – til gengæld er jeg helt på linje med RT på den her.

Du behøver mao ikke holde vejret i spænding…

link


Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s