11.05.12 – Det eneste *helt* hvide parti. 0,5kg/dag? Hvad skreg hun for? Race 2012 – we’ll see…

Der er en slags poetisk retfærdighed i, at de helt squeaky clean – helt helt PC-rigtige, missionerende og fuuuldstændigt realitetsforskrækkede fjolser i EL har glemt, at berige sig selv med andre kulturer. ELs folketingsgruppe er åbenbart *helt* renset for pigment, og er så arisk, at det gør helt ondt.

Heeeh, heh, heeeh…

Har haft thraaavlt denne uge, så jeg er ikke helt up to date on current affairs; men jeg syn’s da, at Obamas seneste udmelding mht. homovielser er OK, og at det er supersejt med den dobbeltagent USA havde i Al Queda og at S er på spanden og fører Løkkes politik. Lars Løkke overvejer sandsynligvis om ikke han får gennemført mest af sin politik ved at blive i hængekøjen – good times.


Et halvt kilo om dagen?

Krydstogtturister kan åbenbart tage et halvt kilo på *om dagen*. Så meget faktisk, at flere krydstogtselskaber ny har faste skræddere ombord – ikke for, at gæsterne kan få nye rober; men for at de kan få lagt tøjet ud.

Just say ‘no’, shut your pie-hole or exercise that flabby ruin – and don’t whine!

Den type ferie ville ikke gå for hverken Overkommandoen eller moi. Ikke fordi dage ved poolen med fri bar og buffet ikke lyder fristende; men ingen exercise? Dag 1 og 2 – måske; men så ville fnidderet og ansigtstrækningerne begynde…

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2012/05/03/130738.htm


Uden ansvar?
“Din cykel? Den smed jeg i affaldscontaineren som de lige er kørt med – det er jo ‘uden ansvar’, ikke sandt?” Det er jo åndsvagt – sådan virker verden ikke. Så ville det også virke, at sige: “Jeg kører nu en tur rundt på det indre Nørrebro, og den første etnisk udfordrede møgabe der ser skævt til mig, SKYDER jeg – ‘uden ansvar’.PS. Det er et rent tilfælde at butikken vist sælger beklædning til kvinder – det er jo princippet…


Apropos ‘Skriget’

Hvad skriger tossen for?


W&M: Security (jeg har været i Kbh 3 gange denne uge – det *er* ikke al security der er lige smart. En af sikkerhedsfacisterne i AAL lagde faktisk hånd på mig en morgen, og jeg glemte helt at blive røv-muggen – jeg er en wuzz…


Spring 🙂
Udsigten fra førerbunkeren i Kbh


Weekend med udfordringer – måske

I morgen skal jeg være med til noget ‘Race 2012’ arrangeret via fagforeningen – det er solgt som udfordrende og spændende; men jeg er spændt. Start kl. 09 og slut senest kl. 21. Man skal medbringe badetøj og ude-sportstøj og løbesko. Men hvor udfordrende kan det blive?

Uden at give Jacob alt for meget ret, er jeg lidt tvivlende overfor hvor adrætte og sporty andre fagforeningsmedlemmer monstro er – kan de noget?

Vi får se…Hav en go’ weekend!

Advertisements

En kommentar til “11.05.12 – Det eneste *helt* hvide parti. 0,5kg/dag? Hvad skreg hun for? Race 2012 – we’ll see…

  1. Jacob har altid ret! Jeg tror, det er noget med teamwork, løbe med æg på en ske, løse gåder og holde i hånd. 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s