22.05.12 – Florida: Hvad med et CPR-nummer? USA på vej mod solbrændt. Omerta for jøder og censur for muslimer

Lidt om USA, masser af kritik af Islam og Jødedom – og masser af kød – enjoy!

Enter at your own risk!

(Tak til Scott Sigler for intro’en)


Hvad med et personnummer?

Myndighederne i Florida prøver desperat at få styr på vælgerlisterne – hvem bor i staten, hvem er lige flyttet til, hvem har for nylig fået fornyet kørekortet, hvem er illegale osv. osv. osv.

Man kan udmærket kalde DK et kontrolsamfund hvor staten har *ret* godt styr på hver enkelt borger (bortset fra hvis vedkommende er professionel konkursrytter eller professionel bestyrelsesmisforvalter i finansverdenen (for så er der nemlig ikke nogen konsekvenser)); men det *er* altså en smart ide, det der CPR-nummer.

Bare en tanke…

http://www.nytimes.com/2012/05/18/us/florida-attempts-to-scrub-illegal-voters.html


USA – på vej mod solbrændt

Andelen af nyfødte hvide er nu under 50%. Det helt overvejende flertal er stadig hvide; men demografien går mod det multietniske, med overvægt til ikke-hvide.

…og før du får ondt i tenabindet over ‘hvide’ osv. – det er altså hvad de kalder det selv. Man kunne måske overveje ‘pigment-udfordret’ for ligesom også, at gøre hvide til en politisk korrekt, udsat og forfulgt minoritet; men her er det heldigvis mig der bestemmer, så vi holder os til ‘hvide’ og ‘ikke-hvide’ – nå!

http://www.nytimes.com/2012/05/17/us/whites-account-for-under-half-of-births-in-us.html


Omerta for ortodokse jøder

I New York mener flere ultraortodokse jøder, at sager om børnemishandling og -misbrug skal holdes internt og ikke meldes til politiet. I flere tilfælde er familier til mishandlede børn blevet udstødt af fællesskabet.

Ortodoks religion DUR IKKE – hvis du sætter dine selv-opfundne regler og dekreter fra en ‘gud’ over det verdslige samfunds regler – så er du ikke en snus bedre end anarkister, selvtægtsgrupper og voldsfantaster!

http://www.nytimes.com/2012/05/10/nyregion/ultra-orthodox-jews-shun-their-own-for-reporting-child-sexual-abuse.html


‘Ekstremt overvægtig’ i USA: 36%

Hvor der er et behov, er der også en leverandør der kan tjene på det: Man kan købe stålforstærkede kister der kan klare +200kg.

Fat slobs…

http://politiken.dk/udland/ECE1631651/amerikanerne-bliver-federe-og-federe/


Censur for almindelige muslimer

Pakistan har haft blokeret Twitter fordi tjenesten efter regeringens mening var ‘blasfemisk’ (der blev refereret en tegnekonkurrence på Facebook om at afbilde Muhammad).

Man behøver ikke være så ortodoks udi Islam som man åbenbart gør i jødedom for at være en lallende, intolerant, formørket, rethaverisk og formynderisk *tosse*.

(her ville jeg normalt have vist et billede af bissende muslimske demonstranter fra Pakistan – vanvid, fråde og sprængfarlig voldsforherligelse; men jeg ikke finde pic’et. Til gengæld viser jeg i morgen en snut film med en stenkastende muslimsk bosætter der bliver skudt for sin ulejlighed).

Jøderne i NY lægger udmærket grund til argumentet om at ortodoks tro er noget hø – de almindelige muslimer i Pakistan søger så for resten af de troende – hvis Islam skal tages som udtryk for ‘en gennemsnitlig religion’ – dur religion ikke!

http://politiken.dk/kultur/film/ECE1631484/pakistan-ophaever-twitter-blokade/En skam at man har været så sjusket med osten, og så samtidig har valgt at bruge en billig bolle – når nu det ser ud til at man har brugt lidt ekstra på at forme kødet
Advertisements

En kommentar til “22.05.12 – Florida: Hvad med et CPR-nummer? USA på vej mod solbrændt. Omerta for jøder og censur for muslimer

  1. når man tager din tidligere bemærkning vedrørende hooters, så kan man vel være sikker på at det afbillede burger etablissement IKKE er et sted man finder dig 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s