06.06.12 – ‘hulbrystet’??? Skrivebordsgeneraler i US Army. ‘Hvid’. ToCope. Ronald?


‘Hulbryst’ ???

Overkommandoen, det kære væsen, kiggede på mig den anden dag og øffede så et eller andet der inkluderede ‘hulbrystet’.

WTF?

Effin’ Judas!


Uforståeligt bureaukrati i US Army

Altså – de har standard-issue magasinet til deres M4-karabin – dèt man får udleveret sammen med sit våben. Et magasin der er notorisk kendt for dårlig performance og funktionsfejl.

Og så har de PMAG, et andet; men ikke government-contracted magasin til M4’eren. Et magasin som mange soldater køber for egne penge, fordi det er bedre. Et magasin som bruges som standard af adskillige enheder, bla. Marines og Army Rangers.

Men PMAG’en er just blevet sortlistet – uden nogen særlig grund – til fordel for en forbedret udgave af standardmagasinet; men stadig et magasin med fejl og et magasin som er dårligere end PMAG.

Følgende citat lyder meget fornuftigt…

“This just follows a long line of the Army, and military in general, not listening to the troops about equipment and weaponry,” said one Army infantryman serving in Southwest Afghanistan…

http://www.military.com/daily-news/2012/05/25/in-reversal-army-bans-high-performance-rifle-mags.html


‘Hvid’ og ‘hvid’

Vi er ved at få malet huset. Det var ‘hvidt’ før; men trængte… Nu bliver det Hvidt!


ToCope – Klatring

Jeg er blevet lidt senil og kan ikke huske om jeg har reklameret for ToCope tidligere; men så gør jeg det i så fald igen…

Cope leverer oplevelser i højden på det gamle B&W-værft – typisk ifm. gruppearrangementer. Nedenfor kan du se en video af den af deres udfordringer jeg synes er sjovest, klatrevæggen.

Husk, at du er bundet ind som en pølse, så man kan faktisk ikke falde ned – det er kroppen bare helt ligeglad med, og det er en kamp at klatre op og ud 🙂

http://www.tocope.dk/ – tag et kig på deres side. Der er bla. videoer af deres andre udfordringer. Hvis din chef øffer noget om et kommende afdelingsarrangement og spørger efter ideer – så overvej ToCope 🙂

link


Halsvægt

Jeg skrev om halsvægt sidste uge – her kan du se et billede af den jeg selv har fået flikket sammen. 3kg bly i en cykelslange, viklet om med gaffatape.

Og effekten (jeg kiggede lige i træningsdagbogen)? Fra 8 tag på en 50-meter til 4!

Der er stadig noget not-quite-right på øverste etage, for jeg kan stadig kun dykke ca. 50m, uanset, at jeg kan reducere antal tag ganske dramatisk. Så jeg bruger mindre ilt på turen; men vil stadig gerne op samme sted – pxx!WTF?

link

Advertisements

3 kommentarer til “06.06.12 – ‘hulbrystet’??? Skrivebordsgeneraler i US Army. ‘Hvid’. ToCope. Ronald?

  1. Tror ikke du mener M14. Det er et gammelt gevær i kaliber 7,62, som mest bruges til ceremonier og enkelte steder i fronten. Det kom i 1959, så det er måske fordi du husker det som supermoderne, da du var barn, at det ligger dig så tæt på hjertet.

    Du mener nok M4. 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s