08.06.12 – ‘Faste lærere’? ‘Lavkultur’? Mor&Barn – det kan godt blive icky. MIB3. Husarvideo

Lidt af hvert i dag…

Den sidste videosnut er fyldt med damer i minimal beklædning; men eftersom det er Miami Dolphins cheerleaders, er det alt sammen Good Clean Family Entertainment – enjoy!

Nåh ja – husk lige at have en fornøjelig weekend!

Enter at your own risk!

(Tak til Scott Sigler for intro’en)


‘Faste lærere’?

Jeg læste overskriften “Unge indsatte skal have faste lærere” og var helt enig. Jeg troede der mentes en anelse gammeldags håndfast pædagogik med forpligtigelser og sanktioner osv.

Men ‘faste lærere’ betyder, at de indsatte ikke må have for mange forskellige lærere, hvis de skal have noget ud af undervisningen. Lyder fair nok – det samme gælder vel for ‘almindelige’ unge?

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/05/28/130339.htm


‘Lavkultur’?

‘Novelization’ er når populære film bliver omsat til bogform. En ph.d-dame fra Århus udtaler i den forbindelse, at

‘der primært kommer lavkulturelle værker ud af “novelization”‘

Nu skal man bestemt ikke kimse ad ‘lavkultur’. F.eks. har jeg da læst bogen der blev skrevet ud fra manuskriptet til “Alien, den 8’de passager” – og det var store sager. Fuldt så underholdende og spændende som filmen – måske en anelse mere endda, fordi man kunne kombinere filmens effekter og visuelle indtryk med fantasien under læsningen.

Kan hænde det ikke er ‘high brow’-littherathur; men det er al’så go’ underholdning none the same 🙂

Det modsatte af lavkultur er cirka ligesom når Nobelprisen gives til en selvhøjtidelig, meget meget ord-rig, komplet ukendt og, for det enorme flertal, helt uinteressant andalusisk fårehyrde-forfatter. Så stemmer jeg hellere for en solid gang ‘lavkultur’ – nå…

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2012/05/15/154234.htm


Hvornår holder det op med at være naturligt?

Apropos den kørende debat om hvordan man er en Rigtig Mor

Der har kørt en hidsig debat, specielt i USA om amning og hvor længe man skal blive ved med at amme sit barn.

Proponenterne for at amme selv ret store børn (se bare billedet) taler for, at den meget nære mor/barn-kontakt er gavnlig og sund; mens modstanderne bla. taler om risikoen for mor-omklamring og overbeskyttelse – plus, at ‘supermødrene’ der ammer sine større børn er med til at give en masse kvinder selvværdsproblemer fordi de enten ikke kan amme så længe, ikke har lyst, eller ikke kan pga. job/forpligtigelser.

Egentlig synes jeg nok det, til en grænse, bør være den enkelte mors valg – og jeg ved ikke helt hvor grænsen går. Jeg tror jeg vil sige ‘baby – så er det OK’, ‘barn – så er det for meget’.

Jeg får i hvert fald ikke en dejlig rar fornemmelse i maven ved billedet ovenfor – snarere en let kvalme.


75 meter på langs

Var i svømmehallen i går og klarede 3 baner under vandet uden finner (hedder ‘DNF’ på fridykkersk) 🙂 Meget fint. Jeg chattede med en fridykkerbuddy i går, og hendes træningspas inkluderer altid mindst eet langt dyk – så det lod jeg mig inspirere af.

Det er en overvindelse at vende ved de 50 meter – kroppen skriger på LUUUUUFT; men når man så tør vende alligevel, så *er* der faktisk mere ilt på tanken. Fridykning er at lytte til kroppens signaler og forstå dem. Ikke for at vold-overskride dem; men for at blive fortrolig med dem og så kontinuert tweake dem lidt videre.


Film: MIB3

Vi var i biffen i aftes og se 3’eren. Vellykket efterfølger med udmærket humor, en nasty mastervillan og en 5-dimensionel alien der kan se simultane virkeligheder. Det er tydeligt, at det er en 3’er og Tommy Lee Jones *er* altså blevet noget gammel; men det holder alligevel.

Boris the Animal – sidste overlevende Boglodite og Mr. Bad Guy
Den let kiksede; men meget indtagende ‘person’ i midten er den 5-dimensionelle alien Griffin som kan se alting til alle tider, samtidigt

Rotten Tomatoes: 69% – lidt i den høje ende; men filmen er absolut seværdig!

link


Lidt husarvideo: Miami Dolphins Cheerleaders “Call Me Maybe”

God weekend 🙂

link

Advertisements

En kommentar til “08.06.12 – ‘Faste lærere’? ‘Lavkultur’? Mor&Barn – det kan godt blive icky. MIB3. Husarvideo

  1. Mht. Time-forsiden, så har jeg overvejet at photoshoppe en Budweiser ind i knægtens venstre hånd – Prøv selv, den mentale øvelse 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s