11.06.12 – Sociale konventioner, Overkommandoen og mig. War on Terror gone too far. Pakistan igen-igen…

Dav! Nuddin’ much going on todayz – vi var til 40-års fødselsdag lørdag aften og den halve nat, så søndag var helt sløv og inaktiv og det mentale niveau var til at overskue.

Lige en hilsen til søn Mathias som var lidt miffed over ikke at være krediteret for at have fundet den meget udmærkede video med Dolphins cheerleaders i fredags – det skulle der hermed være rettet op på.


Sociale konventioner, Overkommandoen og husfreden

Overkommandoen og jeg er ikke helt ens mht. sociale egenskaber. Bevares, jeg kan sagtens være social og synes om at hænge ud, feste, hygge osv.; men der kommer altid et tidspunkt, hvor jeg tænker: “Nå – *nu* har vi vist prøvet det – det er tid at vende snuden hjem”.

Overkommandoen får også den tanke; men den kommer bare laaaaaaaaaaangt senere end min. Overkommandoen har derfor, henover årene, et par gange følt et akut behov for at drøfte vores ‘nå, nu må vi også videre – det var hyggeligt, det må vi gøre igen’-rutine med mig.

Jeg var rigtigt dygtig i går: Feste hele aftenen og i seng kl. 03 – op kl. 8 til fælles morgenmad; men

“rolig nu Jesper – du kan ta’ det her – det er bare lidt morgenmad og småsnak, og så skal vi hjem. Bare *rolig*, og så skal hun nok sige ‘tak for i dag’ snart”.

En time senere:

“jamen for saaaatan da – hvor effin’ fucxxxx længe kan vi sidde her – folk er for fuck’s sake begyndt at køre – det må da for fanden i rxx være OK, at vi letter nu?????”

Og en halv time senere:

“aaaarrhhhhg, jeg døøøøøør – *nu* siger jeg grftedme noget! Nej, nej, nej – din tøsedreng – nu har du holdt ud i +1.5 timer til morgenmad og tømmermænd – så kan du også tage det sidste med og bevare husfreden!”

Og det gjorde jeg!


Når krigen mod terror går for vidt

Læs lovteksten herunder og vurder så hvor præcis den er.

A person who was part of or substantially supported al-Qaeda, the Taliban, or associated forces that are engaged in hostilities against the United States or its coalition partners, including any person who has committed a belligerent act or has directly supported such hostilities in aid of such enemy forces.

Hvad betyder ‘substantially supported’, ‘associated forces’, ‘hostilities against the United States’ eller ‘has directly supported such hostilities’ ?

Det er en gummiformulering i en ny lov som ville give de amerikanske myndigheder lov til ubegrænset og uden dommerfremstilling, at fængsle også amerikanske statsborgere som en del af kampen mod terror.

Heldigvis har en dommer for et par dage siden erklæret formuleringerne i strid med forfatningen.

Uanset målet dur det altså ikke at ‘Systemet’ får lov til, efter egen og hemmelig vurdering, at beslutte hvem der skal puttes i et sort hul uden juridisk assistance – den type lovgivning hører til i bananstater og diktaturer – ikke i demokratier.

http://m.wired.com/threatlevel/2012/06/indefinite-detention-law/


Drageflyvning på stranden ved Vesterhavet i strid kuling – luvly!


Pakistan: Collaboratør, Aktiv deltager eller bare skrigende inkompetent?

Den amerikanske forsvarsminister har nu direkte kritiseret Pakistan for ikke at gøre noget/gøre nok ift. at bekæmpe terrorceller i Pakistan. Terrorister som giver store problemer i Afghanistan.

Der er ikke nogen nyhed i, at Pakistan stadig spiller på 2 heste: en vigtig del i kampen mod terror; men også en mere eller mindre aktiv samarbejdspartner for stærke militser, islamistiske fundamentalister og egentlige terrorenheder indenfor egne grænser for at holde freden hjemme og så fuck resten af verden.

Nyheden er, at USA nu mere og mere åbent siger dèt som alle ved; men ingen taler om. Pakistan løfter ikke sin del af byrden og samarbejder i visse tilfælde med terroristerne.

Som en del-konsekvens heraf har USA meddelt, at man – uanset Pakistanske protester – vil fortsætte med angribe terrorister, personer og lejre inde på Pakistansk territorium – når nu Pakistan ikke selv kan finde ud af det…

(Det der med, at man ikke taler om det åbenlyse faktum, er ligesom herhjemme med Christiania hvor Det Officielle Danmark siger, at indsatsen mod Pusherstreet og stofhandlen er vigtig og kører godt – og den menige poltimand siger noget andet).

http://politiken.dk/udland/ECE1649422/usa-har-mistet-taalmodigheden-med-pakistans-fristed-for-terrorister/Nooooooooooooo

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s