12.06.12 – Sommerfødder: mænd vs. kvinder. Klassisk flash mob og 2 flics


Husk nu fødderne høns…

Jeeezuz, der er forskel på mænd og kvinder. Kvinder skal åbenbart have en manual for, at ‘gøre fødderne sommerklar’:

KVINDER

 • fodbad
 • badesalt
 • showergel
 • fodfil
 • neglebånd
 • neglebørste
 • fod scrub
 • creme
 • negleklipning
 • underlak
 • farve
 • overlak

MÆND

 • Tag sokkerne af
Nej, for saaaaaatan – få sokkerne på igen trunte!

Sokker! Sokker! Mit kongerige for et par tykke sokker!

Well hello there – how YOU doin’?????

http://jyllands-posten.dk/ditliv/sundhed/article4715718.ece


Bolero flash mob

Den her videosnut er for mig et eksempel på hvorfor vi faktisk skal bruge skattemidler til mere end ‘the basics’, f.eks. også støtte til klassisk musik.

Kig på de publikummer der går i stå for at følge med og opleve Bolere – lige pludselig en helt almindelig dag på banegården – det er da stort 🙂

linkFilm: Safe House

Total kogersøndag ovenpå 40-års fødselsdagsfest – det blev til 2 flics: en rabalderting og en komedie.

Safe House har Ryan Reynolds og Denzel i hovedrollerne – og Denzel som medproducer – og er en OK agent/forrædder-spændingsfilm; men Denzel Washington er altså ved at blive lidt gammel og træt. I hvert fald er hans præstation i filmen lidt uinspireret og fordi Ryan Reynolds ikke er nogen Olivier, lykkes dèt der skulle være good guy/maybe bad guy-suspense aldrig rigtigt.

Men; udmærket underholdning og god action (også selvom de er pivringe til at ramme når det passer ind i handlingen, og rigtigt gode når det er nødvendigt – og astronomisk ubegavede mht. at lære af sine fejl).

Rotten Tomatoes: 54% – en fair bedømmelse.

link


Film: This means war

Meget letbenet og fuldstændigt forudsigelig; men nydelig eksekveret, actionkomedie.

De 2 best buddys forelsker sig i samme pige og kæmper så med alle midler om den skønne. En meget fin film til 1,5 timer med hjernen i tomgang.

Rotten Tomatoes: 25%, en noget hård bedømmelse og for lav hvis man f.eks. sammenligner med Safe House.

link

Advertisements

7 kommentarer til “12.06.12 – Sommerfødder: mænd vs. kvinder. Klassisk flash mob og 2 flics

 1. … så viser denne videosnut mig, at igen så gør udlandet (Israel) det bedre – Kom nu ind i kampen danmark…

  Men OK, jeg kan godt se at det er mere surfer end zen-dykker-agtigt…

 2. Dit eksempel på hvorfor jeg med mine skattekroner skal tvinges til at støtte klassisk musik er da uholdbart. Hvis det argument skal holde, så tænk over hvor mange, der ville stå og kigge, hvis f.eks. Amalie stillede sig op og sang en sang, eller tænk på hvor mange mennesker, der kommer og kigger, når Linse Kessler besøger Aalborg storcenter. Hvordan kan du bestemme, at disse mennesker ikke skal have støtte, men dem, der spiller andres gamle klassiske stykker, skal? Interessen er der jo åbenbart for det hele.

  Lad falde, hvad der ikke kan stå. Hvis folk vil høre klassisk musik, så finder markedet en måde, at få det produceret på. Den støtteorienterede økonomi, som den danske stat kører, er konkurrenceforvridende og støtter gammeldags elitære genrer, som ikke er i den gængse skatteyders interessesfære. Det holder fast i gamle ting som værende finere end nye og hæmmer udviklingen ved unfair tilskud.

  Hvis det er antallet af tilskuere på banegården, der betyder noget, så vil jeg da gerne have støtte til at iklæde mig en ninjadragt, et par carvingski, en udhulet bowlingkugle som hat og danse breakdance på banegården.

  1. Well, kvalitet i åndslivet og dermed samfundet generelt (det tror jeg faktisk på) er altså ikke Amalie. Klassisk musik, kunst og til en vis grad også duarter – og P1, ikke-kommercielle offentligt tilgængelige nyheds- og baggrundsinformationer – er en del af et nødvendigt fundament, hvis et samfund skal bevare en vis åndelige minimumsstatus og fælles historisk og kulturel ballast.

   Ellers bliver det hele Paradise Hotel og ø-råd fordi prisen for de go’e ting ovenfor bliver *for* høj. Og de mere ‘elitære genrer’ gavner flere end lige præcis de, der har råd til at støtte det.

   Det er ligesom med religion – hvis man tror *for* ensporet på en isme – i dit tilfælde liberalisme – så er man galt afmarcheret. Livet og alt det der indebærer kompromisser og en vis grad af ‘for the greater good’. Jeg mener åndsliv, klassisk musik, saglig u-købt information osv. er en af forudsætningerne for ‘vores model’.

   Men derfor vil jeg også gerne gi’ en 20’er for at se dig i ninjadragten 🙂

   1. Men hvorfor skal et mindretal bestemme, at deres interesse skal støttes af flertallets penge? Det er sådan noget man forventer sker i Kina. Problemet er hvor man sætter grænsen. Du synes, at den slags skal have støtte. Hvad skal så ikke have støtte? Hvorfor skal jeg tvinges til at støtte de ting, som du synes, hvis jeg er uenig? Det er meget svært at komme med gældende argumenter herfor og ikke lyde som en undertrykkende socialist. 🙂

    Nu har jeg allerede lovning på 40kr. Så mangler jeg kun 99.960kr før jeg gør det. 😉

   2. Det hedder Demokrati, Jacob…

    Hvis du kan finde nok meningsfæller til et Survival of the Fittest og Fanden tage Resten-samfund, kan du få det præcist som du vil ha’ det 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s