28.06.12 – En rød regering eller en blå? WTF? Sct Hans. Husarvideo

Hej igen 🙂


Politik lige nu

SF har lige pryglet sine menige folketingsmedlemmer på plads: Hvis man er i regering, så stemmer man for det der bliver besluttet. Det endte med et gruppemøde med råben og gråd – reality is a bitch.

Nå; men:

Hun er ikke vred – heller ikke skuffet. Hun er bare ikke ret dygtig…

Hun er ikke skuffet – Hun er muy muy sur…
Hvis han smiler meget mere, sprækker hovedet…
Og det er hende her der bestemmer…

Selv om jeg er af borgerlig observans, kan jeg ikke sige, at jeg er helt utilfreds med situationen på Christiansborg. Socialdemokraterne og SF’erne er tynget af ansvarets tunge åg og kan ikke længere ligge i hængekøjen og bremse alt mens de kæfter op om ‘de svage’ og ‘de brede skuldre’ og hvad de ellers plejer at skråle fra oppositionssofaen, for at obstruere og holde på sine vælgere.

Næh – de har både fået ansvar *og* de Radikale som tvungen sengemakker, så deres politik er næsten fastlagt på forhånd: de må føre ansvarlig politik, hvilket automatisk betyder en diskvalifikation af ‘rød politik’.

Og den nuværende regering er næsten i stand til at føre mere borgerlig politik end Venstre&Konservative fordi *de* var blevet taburet-afhængige og med Dansk Folkeparti (en slags Socialdemokraterne – 30 år) som garant, sikrede det blot, at der aldrig rigtigt blev ført en klar liberal, frihedsorienteret og borgerlig politik.

Så – Danmark ledes måske bedst af en rød regering der, tvunget af simpel logik og viden om hvad der virker, er nødt til at føre blå politik?


WTF?


Ahaaaaa


Sct. Hans

Vi var ude og se på bål lørdag – hyggeligt.

Sct. Hansbålet

Vidste du, at Sct. Hans er opkaldt efter Johannes (Hans er kort for Johannes) som var Jesus’ fætter (Marias søsters søn), Johannes Døberen fordi Jesus lod sig døbe af ham. Jeg hørte noget mere om dagen og navnene; men det var grftedme så effin’ kedeligt, at jeg har glemt det.

Nåh jo, heksen: det er for at skræmme onde ånder og hekse væk. Datoen: Det er 6 mdr. væk fra den anden store hedenske højtid. Religiøst indhold i Sct. Hans: ingenting… (ligesom julen stort set).

Og en detalje med blå ild (vi brændte affaldstræ og trykimpreneret træ af, så der var sjove blå og grønne flammer)


Husarvideo: Rulletrappen

Længe siden man har set en video med damer, så værs’go…

OBS! Den har ikke nogen happy ending 🙂

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s