03.07.12 – Christiania – små og store pansere. Roskilde og ‘hegnet’. Wounded by war…


Christiania: små og store pansere kan ikke begge have ret

En af parterne lyver.

Menige politifolk (anonyme fordi de, som offentligt ansatte i DK selvfølgelig ville blive udsat for repressalier hvis de stod åbent frem) er dødtrætte af Christiania og det helle for narkohandel, hæleri og voldsforbrydere det er.

Det har de skrevet om i en artikel i politiets fagblad. Bla.:

Som det er nu, er vi symbolpoliti, som kommer, når vi giver besked om det,

Og da TV2-journlisten blev overfaldet for et par uger siden, vidste politiet ikke noget om det – for de kan jo ikke tage ud på Christiania uden store styrker samlet, så de måtte ringe rundt til udvalgte christianitter (jamen; det står der grftedme: politiet måtte ringe for at høre om der var sket en forbrydelse).

Læs om det menige politis opfattelse af Christiania her.

Christiania

Men nu har den øverste ledelse i Politiet heldigvis fået afklaret det hele og også lige fortalt de menige politifolk, hvor meget de har misforstået det hele.

»Der er ikke områder i Danmark, hvor politiet ikke kan komme – heller ikke på Christiania – sådan som enhver kan forvisse sig om ved selvsyn«

…og mere i den dur.

Well – begge parter kan jo ikke have ret? En af parterne lyver – hvem mon?

Den helt kolde kalkyle er jo naturligvis (det er min holdning; men jeg kan ærligt talt ikke se nogen huller i argumentet:), at hvis det officielle Danmark åbent erkendte, at Christiania er en del af Danmark hvor love og regler ikke gælder, ville Folketing og Regering være tvunget til at foretage sig noget: enten en total accept af et helle for anarki, selvtægt og kriminalitet midt i hovedstaden – eller også nogle anderledes effektive og mærkbare sanktioner for at bringe det antidemokratiske og samfundsundergravende ‘eksperiment’ til ende – èn gang for alle.

‘standard-motto’

http://politiken.dk/indland/ECE1665019/koebenhavns-politi-christiania-er-ikke-et-fristed-for-forbrydere/
http://jyllands-posten.dk/indland/article4738893.ece


Roskilde og hegnet – total surrender

Kan du huske sidste/forrige år da arrangørerne bag Roskildefestivalen hævdede, at *nu* havde de fået styr på Hegnet og stormløbet til teltpladserne der hvert år lagde hegnet ned?

Jeg skrev om det tilbage i -10 og levnede ikke mange chancher for at styre de bissende horder.

Well – nu har de endeligt givet op. ‘Hegnet’ er nu en snor 🙂

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Roskilde/Nyheder/20120630175019.htm


Wounded by war – broken by battle

Det er en amerikansk soldaterhustru på pic’et herover. En soldat der kom hjem som helt (naturligvis); men med en gang PTSD oveni – en risiko ved udsendelser, krig og konflikter det kan være svært at se og få sat i behandlingssystem.

Well, billeder som det ovenfor breder sig nu på Facebook og internettet for at gøre opmærksom på de (ret mange) amerikanske veteraner der har traumer efter udsendelse og behovet for at give dem den rigtige hjælp.

Klik på billedet for at se en video med eksempler fra Military.com og læs den linkede artikel…

http://www.theleafchronicle.com/apps/pbcs.dll/article?AID=2012306230040&gcheck=1&nclick_check=1
Faithless – God is a DJ

Har jeg skrevet om dem her før? Nå, fårg det – så kommer det her igen. Jeg så dem på Skanderborg for nogen år siden – den sitren der går gennem publikum i den stille passage før de lukker helt op – det er fantastisk.

Ift. videoen skal du gøre publikumsarealet lidt mere lukket med høje træer omkring, så skal du pakke endnu flere mennesker sammen, slukke lyset og lade det være en subtropisk aften i Danmark – det *bliver* ikke meget bedre 🙂

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s