05.07.12 – Selvmord eller genpuljeoptimering? Bureaukrati på amerikansk. Jens has left the building

Hej alle, nuddin’ much i dag. Med lidt held skal jeg til Silkeborg i eftermiddag for at dykke 20 meter i Almind Sø – spændende.

Metereologerne siger stadig sommeren lader vente på sig; men i Svenstrup (Aalborg) i går, var der smeltende hedt og pænt over de 25 grader der kendetegner ‘en sommerdag’.

Der er håb endnu…


Selvmord eller bare genpuljeoptimering?

En kvinde døde sidste år på Roskildefestivalen. Hun kravlede over en afspærring og ud på en smal afsats på ’Tuborgtårnet’ i 30 meters højde, hvorfra hun senere planmæssigt faldt ned og døde.

Politiet betegner dødsfaldet som ’selvmord’; men dèt finder de efterladte sig ikke i – dansemusen var nemlig ikke selvmordstruet, deprim eller trist – hun var oven i købet ikke fuld eller på stoffer!

Hvis man, ved sine sansers fulde brug, kravler over en afspærring ud på en afsats i 30 meters højde (det er HØJT!) – er man så ikke enten forbryderisk ubegavet eller selvmorderisk?

Mon ikke de efterladte hellere vil have det skal være ’selvmord’ end ’forbryderisk ubegavet og selv ude om det’?

http://ibyen.dk/fokus/roskildefestival/ECE1676997/susan-doede-sidste-aar-paa-roskilde-familien-vil-til-bunds-i-mystik-om-datterens-doed/


Bureaucracy moves in mysterious ways

Kan du huske historien om det amerikanske militær der forbød et populært geværmagasin? Et magasin som tropperne købte ind for egne penge fordi det var bedre end det udleverede?

Well – nu har The Powers That Be meldt ud igen, og det hele var en stor misforståelse. Godt nok sagde de dengang, at de eneste tilladte magasiner til M4 og M16-riflerne var de udleverede standardmagasiner.

Men nu siger de så:

“At best, the message is incomplete; at worst the message allows soldiers to jump to the wrong conclusions,” Bourke said. “Maintenance Information Messages [from TACOM] are permissive. They are not an order. They are not a directive. All content and direction in those messages are optional for the recipient.”

Ineffektivt, uproduktivt, generende, selvsupplerende, ansvarsløst offentligt bureaukrati – det er allevegne…

Jeez…..

http://www.military.com/daily-news/2012/06/07/army-now-says-no-ban-on-rifle-magazines.html


+200/h og fanget alligevel?

Arh’ altså – hvis man stikker af fra ordensmagten på en raket der kan gå +200, og alligevel bliver fanget – hvor go’ er man så til at håndtere uhyret?

http://jyllands-posten.dk/indland/trafik/article4742239.ece


Jens har tjekket ud…

En kollega i en sammenlignelig alder døde tirsdag under en løbetur. Her det ene øjeblik, væk det næste 😦

Nedern…

Du forlader denne jammerdal en dag, før eller siden – og det vil sandsynligvis være en overraskelse når lyset slukkes. Så lad være med at fucke alt for slemt op med for meget arbejde, for få venner, for lidt liv og for lidt DIG!

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s