09.07.12 – Roskilde Festival: Bossens triumf, et stort udendørs pissoir og PC-kritik af Israel. Lidt eyecandy.

Davs!

Har du også fri? Jeg holder en uge fri med Overkommandoen og ungerne, vejrudsigten siger regn: det lyder som en dansk standardsommer (vi holder kun en uge nu, fordi vi satser på, at kunne tage ungerne en tur med til de varme lande senere i år).

Ikke så meget brok i dag; men hvis du kan li’ at ogle smukke damer *og* kan abstrahere fra et par slemt grimme fødder, er der også lidt eye candy nede på siden – enjoy 🙂

Sproget er ikke helt pænt i dag – sorry. Hvis du ikke kan ta’ det, ku’ du være blevet væk…

Enter at your own risk!

(Tak til Scott Sigler for intro’en)


Bossen indtog Camp Pis

Bruce Springsteen har lige været på Roskilde Festival. Overkommandoen og en veninde havde købt lørdagsbillet og var ovre og se Bossen til en fænomenal 3-timers koncert.

Aviserne (Politiken og JP anyhows) er enige om, at koncerten var helt fantastisk – og Overkommandoen var enig, ja hun var nærmest overstrømmende positiv.

Sådan ser Fuldt Hus ud på Orange Scene på Roskilde

Btw. jeg vidste det sådan set godt – det er jo svært at misse på alle billederne fra Roskilde; men Overkommandoen kom hjem og fortalte om et festivalområde der bogstaveligt sejler i pis (ja, undskyld sproget…). Affald, skrald, madrester, krus osv. allevegne – og det hele, allesteder og op til midt skinnebenshøjde på hegn og vægge, er gennemvædet med pis og stinker som et pissioir.

Overkommando et co var overlykkelige over, at de var ankommet i gummistøvler. Ikke fordi de slap for mudder og skidt; men fordi de så ikke ville blive smurt ind i tis op til knæene.

Det lyder mega klamt, og får mig til, i mit stille sind, at undres over forskellen til Smukfest (Skanderborg Festival først i august), hvor der er nogenlunde ryddeligt og en vis generel fornemmelse for, at tis – det kommer man af med *i toilettet*…

Måske det bare er folk med et meget afslappet forhold til hygiejne (sådan som en generel gennemsnitsbetragtning) der kommer på Roskilde?

http://ibyen.dk/fokus/roskildefestival/roskildeanmeldelser/ECE1682941/bruce-springsteen-skrev-historie-i-roskilde/


Apropos Roskilde

Roskilde Festival er jo en ‘de rigtige meningers højborg’ – så de har selvfølgelig også den helt rigtige Israel-kritiske og enøjede holdning til konflikten i Mellemøsten. I festivalens optik er det hele Israels skyld og for ligesom at understrege pointen, har Roskilde Festival sammen med palæstinenserapologeternes bannerfører (Folkekirkens Nødhjælp) opført et stykke mur som kopi af den sikkerhedsmur Israel har opført ind mod de besatte områder, for at beskytte sig mod selvmordsterrorister.

Terrorister der, inden muren blev opført, sprængte stormagasiner og busser i luften med hundredevis af civile som ofre.

Forløjet, enøjet, palæstinenser-forelsket, Israelskfjendtligt og så inderligt politisk korrekt…

Dèt fortæller de sidste dages hellige bare ikke noget om. Muren bliver fremstillet som et apartheidskel, en slags rascisme og Israel er Den Lille Satan må man forstå.

Israels viceambassadør har skrevet en udmærket kommentar du kan læse via vedlagte link…

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/469351:Debat–KOMMENTAR–Hvor-er-interessen-for-israelske-terrorofre


Apropos festival

Jeg spurgte en buddy om han havde et telt jeg kunne låne til når jeg skal være medhjælper på Smukfest. Jo, det havde han da – det var nok lidt stort; men det var rigtigt godt.

Jeg (og ungerne) slog det op hjemme på græsplænen i går:

Der kan stå 8 (otte!) feltsenge derinde!

Jeg er ved at ‘make alternative arrangements’ 🙂


WTF?


Se lige de tæer!
Aaaaargh!

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s