19.07.12 – Endnu en realitysinke. ‘Kulturel berigelse’ uden kvalifikation. Godt nyt fra Roskilde

I dag: En uhæmmet skidtspand ud over realitykulturen og socialt fungerende; men intelligensmæssigt retarderede no-brainers. Og så en solstråle fra Roskilde Festival – JO! jeg *er* netop så open minded, inkluderende og tolerant, NÅ!

Enter at your own risk!

(Tak til Scott Sigler for intro’en)


Pernille, realitykulturen, Gymnasiet og Danmarks Fremtid

Hvis du læser mine poster fra tid til anden, er der en chance for, at du selv har fundet frem til klippet her med Pernille.

Pernille er ‘reality-stjerne’ (Paradise Hotel) og allerede under selve udsendelsen demonstrerede hun flere gange sin utilstrækkelige mentale formåen.

Men pigebarnet har åbenbart followers som er villige til at abonnere på hendes videodagbog, hvor hun gavmildt lader folket tilflyde sine tanker og overvejelser.

Kig klippet herunder – hvis du kan undlade at krumme tæer, er du meget dygtig…

Pigen på videoklippet: Jeg er henne i nærheden af ‘velfungerende retarderet’ – måske hendes forældre glemte, at få foretaget nogle fostervandsprøver eller et eller andet. Hvis ikke mindst hun, sådan helt faktuelt, er sinke, burde hendes geografi-, dansk- og engelsklærere findes frem, Folkeskole & Gymnasium, trækkes ud foran og SKYDESudstilles til offentlig hån og fornedrelse.

Og – hvis en tåbe som Pernille kan gå i Gymnasiet, så illustrerer det – bedre end mange tal og statistikker – at gymnasiet i dag ikke længere er en studieforberedende skole; men et parkeringstilbud for selv de allermest drønhamrende ubegavede, ignorante, mentalt uformuende, dårligt formulerede, indskrænkede – og, for demokratiet farlige, fjolser.

Som et menneske man skulle kunne have et meningsfuldt forhold til – glem det…

Og realitykulturen – et kønt ansigt og patter (beklager sproget; men jeg er på en roll lige nu); men nul hjerne, intet interessant at byde ind med, mentalt underfrankeret verbal inkontinens – er det virkelig hvad der sælger?

“Danmarks Fremtid” – we be fucxxxx…

link


‘Hver 7. ægtefælle er en udlænding’

Tal fra Danmarks Statistik viser, at hvert 7. ægteskab i Danmark er mellem en dansker og en udlænding.

Der tales helt uhæmmet om alt det positive udviklingen fører med sig. Der tales om studier, udstationering, rejser og international kommunikation som vigtige faktorer der bringer flere og flere mennesker sammen på tværs af landegrænser.

De kan godt nok ikke få sig til at bruge den PC-fortærskede vending ‘kulturel berigelse’; men det er tæt på.

Tallene fra DS viser bare ikke noget om, hvor mange af disse ægteskaber der er mellem 2., 3. eller 4degenerations indvandrere, der jo stadig gifter sig med fætteren hjemme fra landsbyen.

Og så synes jeg ligesom ikke rigtigt tallene kan bruges til noget positivt – andet end at pumpe blodtrykket farligt højt op…

De meget positive mener den her type ægteskaber; men

…jeg tror der for en stor del er tale om dem her

Og jo – før du kommer for godt i gang – en 2., 3. eller 4degenerations indvandrer *er* dansker; men på samme tid har disse nye medborgere altså en uheldig vane med at importere uddannelsesmæssigt og sprogligt underfrankerede underskudsforretninger til landet.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/07/16/064247.htmI got you on tape

En buddy sendte mig et link til Roskilde Festivals hjemmeside hvorpå man kan finde en masse video fra de forskellige koncerter på festivalen.

Jeg er faldet over eet eneste guldkorn i bunken af støj, neo-grunge, selvfordybet verbalmasturbation og nøj-hvor-vi-bare-helt-rigtige-alle-sammen, nemlig ‘I got you on tape’.

Det lyder gåd’ någ’ fint!

Så kom ikke og sig, at der ikke er positive ting at sige om urincampen…

link

Advertisements

En kommentar til “19.07.12 – Endnu en realitysinke. ‘Kulturel berigelse’ uden kvalifikation. Godt nyt fra Roskilde

  1. Hvor er det sørgeligt, at vi betaler disse “forskere” med statens midler, når de ikke engang kan gennemskue den meget åbenlyse årsag til den øgede mængde af ægteskaber med udlændinge.

    Desuden tør jeg godt stikke hovedet frem og sige, at jeg ikke mener, at en 2. 3. eller 4.generationsindvandrer nødvendigvis er dansker. Det kræver en passende mentalitetmæssig samhørighed og indstilling at være dansker og en del besidder ikke en sådan. At være dansk statsborger er ikke at være dansker, og hvis man f.eks. lever i et parrallelsamfund hvor koranen står over loven, så er man ikke dansker. Hvis man som importeret borger ville holde med sit eget oprindelsesland eller sin egen race i en evt. krig, så er man ikke dansker.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s