02.08.12 – Et par Israel-facts. Brødkassen er tilbage! Bronies – yuck! Løn i DK vs. alle andre steder

Dav!

Jeg ramte 77,9 kg den anden dag – jeg bliver snart helt væk…

Det går lidt ud over Den Arabiske Verden og religion sådan helt generelt i dag – hvis du har tendens til forhøjet blodtryk, så lyt lige til Scott’s advarsel herunder før du fortsætter…

PS. Det bliver nok værre i morgen, så du har chancen for at stå af nu…

Enter at your own risk!

(Tak til Scott Sigler for intro’en)


Israel – 2 stk. info

Vidste du pt I
…at Israel tager Irans atomprogram så alvorligt, at de bygger beskyttelsesrum til atomkrig? Never mind hvad du måtte synes om Israel – en nation der trues med atomangreb af en sekterisk, middelalderlig, menneskefjendsk, religiøst formørket, intolerant, morderisk, psykotisk og indavlet bananrepublik – denne stat har lov til, at forsvare sig.

Vidste du pt II
…i alle (i hvert fald alle jeg lige kan huske) tidligere konflikter i historien hvor krigende nationer har erobret og afgivet landområder – i alle disse konflikter, pånær een, har de omgivende nationer taget sig af de flygtningeproblemer der uværgerligt opstår.

Men altså: pånær een. Hvilken? Why Israel vs. Den Arabiske Verden selvfølgelig. Alle de omgivende muslimske naboer er inderligt ligeglade med de palæstinensiske flygtningelejre, der har eksisteret i armod og tristesse i mange, mange år. Det rager dem en disse – men lejrene kan bruges internt til at vedligeholde fjendebilledet af Den Lille Satan.

Islam og Den Arabiske Verden – jeg ved ikke… What’s it good for?


Brødkassen er tilbage!

Kan du huske den her?

Med den her grænseflade?

Well – nu kan du købe brødkassen med sprit-moderne pc-indmad *inkl.* evnen til at afvikle alle de gamle 8-bit titler – det bliver næsten ikke større 🙂

(Hvis ikke du vil investere i en dedikeret C64-spillebox, er der masser af emulatorer derude 🙂 )

http://www.commodoreusa.net/CUSA_C64.aspx


T-3


Bronies – de er ikke mænd, ikke børn – de er … eeeeek

Voksne mænd som er fan af My Little Pony – jeg fattes ord…


Danske lønninger og omkostningsniveau vs. Resten Af Verden

Jeg hørte i radioen i går morges, at den lokale håndboldklub her i Aalborg har flere udenlandske end danske spillere i spillertruppen. Ikke fordi spillerne er bedre; men fordi de er billigere. De danske spillerlønninger er simpelt hen for høje til, at klubbens ambitioner og økonomi kan mødes.

Præcis samme problemstilling som i vognmandsbranchen hvor der udflages i stor stil og udenlandske chauffører (ordet er sikkert stavet forkert efter det sidste knæfald for Retskrivning, sorry) overtager kørslen af gods i Danmark – fordi de danske lønninger ikke kan klare sig i konkurrencen.

Men hvad er løsningen? Helt fri ureguleret konkurrence på tværs af landeskel eller en eller anden form for styring? Uhæmmet liberalisme dur ikke – så vil for mange mennesker få det for dårligt. Socialisme dur heller ikke (det har aldrig duet nogen steder) – men hvad så?

Hvordan skal vi både bevare en høj dansk levestandard (herunder lønninger) og integrere frit og uden ‘mure’ med omverdenen, hvor virkeligheden er en anden?

I don’t know…

PS. De Radikale har her til morgen, meldt ud, at den danske model simpelt hen ikke virker, og at vi ikke undgår, at måtte tilpasse vores lønninger til Tysklands.
Han pakker det ikke ind

Well, chump – du kan være enig og du kan være uenig og – hvis du tilfældigvis er uenig, så lykke til – det er din ret – men jeg gider ikke høre noget brok – du var advaret før du kom helt herned i dagens epistel.

Ikke noget brok; men du er meget velkommen til at præsentere rationelle argumenter for religion og gudetro – husk blot, at din argumentation skal have et minimum af logisk sammenhæng, *og* den må ikke disse en af alle de andre trosretninger du ikke selv tilhører.

De kan jo ha’ ret lige så vel som dig, yez?

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s