31.08.12 – ‘svømmeluffer’??? Not PC by a longshot: Semper Cool. På højkant i Tyskland

Davs!

Meget kort i dag – jeg er på vej til Hemmoor i Tyskland for at dykke i en nedlagt kridtgrav hele weekenden. Er både spændt og lidt nervøs – sidste gang i en sø var jo noooget fra at være en succes.

Der kommer en 12-15 danske fridykkere ned, så det bliver sjovt, at træffe nogle af ‘de andre’.

Selve kridtgraven er +50 meter dyb og med nedsænkede flyvrag, biler og lastbiler på forskellig dybde – en sigtbarhed på op til +20 meter i solskin og moderate temperaturer for en kridtgrav (ca. 18 i overfladen ned til ca. 6 på bunden).

Kan du huske at have en luvly weekend og prøv på ikke at lade dig kue alt for meget af konventionerne (‘jamen, det *gør* man da bare’ – næh! det gør man ikke bare!).

Overkommandoen står hele weekenden i bokseklubbens grilltelt på Brønderslev Marked og giver sit til det frivillige arbejde – den elskelige sjæl…

Anyhows – GOD WEEKEND!


Biartch!

Overkommandoen om min nye slimline-stil: “Jamen, når du nu har fået tynde arme; men vejer næsten det samme, må vægten jo have sat sig et andet sted. Kan det være på benene – du træner jo meget med svømmeluffer…”

‘svømmeluffer’???


Well, den er måske ikke ret lige eller jævn; men den falder da ikke ned i hovedet på nogen…


Semper Cool

Overhovedet ikke politisk korrekt 🙂

En bog om Vietnamkrigen skrevet af en amerikansk veteran der ville gøre det hele om igen, som er fuld af foragt for PTSD, som kom fra krigen uden den mindste smule traumer – eller fortrydelse.

Han kunne ha’ opfundet: “Kill’em all……..”

He’d do “everything again in heartbeat.” Yet as wistful as he is about the “discipline” and “camaraderie” of the Corps, he’s unrelenting in his scorn for the soldiers who return in psychological pieces, suggesting that soldiers should just get used to killing. Nowhere near the league of We Were Soldiers Once…and Young, Fixler is nonetheless an intriguing, rare bird: a man who survived “hell in the raw” without a trace of trauma-or remorse.

(Jeg har lige købt den på Amazon, og den ligger nu klar på readeren’en. (One-click shopping, wireless delivery worldwide < 4 minutter – det bliver ikke bedre end dèt!))

http://www.amazon.com/gp/product/0982518404?ie=UTF8&tag=sales0d-20=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=0982518404


W&M: Inkvisitionen


Film: One in the chamber

Det her er ilde – det er meget, meget ilde.

Cuba Gooding Jr, som engang var en habil skuespiller med gode roller, spiller overfor Dolph Lundgren, som *stadig* ikke kan spille skuespil.

Og handling, plot, effekter, catch frases, dialogen – og i særdeleshed Lundgren – falder helt og aldeles igennem.

En ørkenvandring i clicheer, vanvittigt dårligt koreograferede actionscener, umuligt ukvalificerede gangstere og shooters – den her film skulle aldrig have forladt klippebordet.

Hold dig langt væk – ikke engang hvis du ikke er fyldt 18 endnu og sprængfyldt af testosteron, uforstand og ungdommeligt gåpå-mod, er der noget at hente her…

Shite!

Rotten Tomatoes: Ingen kritiker-tal endnu; men publikum er på usle 34%.

link

Advertisements

En kommentar til “31.08.12 – ‘svømmeluffer’??? Not PC by a longshot: Semper Cool. På højkant i Tyskland

  1. Den simple forklaring på, at du vejer det samme som før, men er blevet “slankere på armene” må jo være, at du førhen var fyldt med varm luft. 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s