11.09.12 – 2 l. letmælk og en udmeldelse af Folkekirken, tak. POTUS uden backup. Depp uden fornyelse

77.1 kg den anden dag – fra velmagtsdagene (for maaaange år siden) på 93 kg og ned til et hulbrystet, tyndarmet skvat – hvad skal det ikke blive til. Hvis så osse jeg ku’ bli’e lidt bedre til det dykkefis, så…….


9/11

Det er årsdagen for 9/11 i dag. RIP til dem der døde. Respekt og Tak til dem der kæmper mod terroren og død over every effin’ one of ‘dem islamic fundamentalist fucktards!

Kill’em all!

Droner i Pakistan, droner i Afghanistan, droner i Somalia – hell yeah!


2 liter mælk, en håndsæbe og en udmeldelse af Folkekirken, tak

Jeg er ikke enig med den siddende regering i ret meget – altså dens principper osv. Men i praksis fører den jo stort set borgerlig politik, så skaden er ikke så stor. (Hvem skulle i øvrigt have troet, man kunne blive glad for Det Radikale Venstre?)

Den her beslutning er faktisk ret rød – de borgerlige havde i hvert fald nok ikke fundet på det; men altså: man kan nu melde sig ud af folkekirken ved blot at sende en email vedhæftet en skannet kopi af dåbsattesten. Easy as pie.

Og det er selvfølgelig galt, synes Kirken. Hvis det bliver alt for nemt at forlade den overtroiske, synkende skude, risikerer man jo, at kvæget bisser ud af klubben.

Som en biskop siger:

Jeg synes helt ærligt, at når man melder sig ud af et trossamfund, så skylder man sine medlemmer at tage det mere alvorligt. Udmeldelse pr. mail sender i mine øjne et forkert signal om, at kirken er ligeglad med, at folk melder sig ud… …

– Vi burde i det mindst gøre opmærksom på, at vi meget gerne vil have en samtale med folk, inden de melder sig ud.

Klart nok – det ville jeg også sige, uanset hvad, for at gøre det lidt mere besværligt og ubehageligt, at forlade klubben.

Da jeg meldte mig ud for efterhånden ret mange år siden, inkluderede det et besøg hjem i den lokale sognepræsts private gemakker for at gøre rede for beslutningen. Noget mere ‘tæt på’ end en email 🙂

http://jyllands-posten.dk/indland/article4835358.ece


Obama på uanmeldt vælgerbesøg – den lokale pizzeria-ejer er *meget* begejstret.


Jet noise: The sound of freedom

link


Det er ikke photoshoppet – iz da real deal 🙂
Klik på billedet hvis du vil høre historien bag billedet.


Film: Dark Shadows

Gå bare udenom den her. Det eneste den viser er, at Depp kan spille den samme quirky rolle og at han har meget markerede kindben.

Filmen er nøjagtigt som en ufarlig 50’er made-for-TV flic uden nogen særlig humor, slet ingen spænding og et ikke-eksisterende plot. Skuespil er over en bred kam mega-dårligt.

Ikke din tid værd – la’ den vær’

Rotten Tomatoes: 40%, hmmm – det må være Depp-effekten der gør det…

link

Advertisements

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s