12.09.12 – Eyes wide closed. Olivers underbukser. Gudburger og Chronicle

Smådum i dag, så nærmest ikke noget indhold – deal wit’ it!


Træning m. lukkede øjne

Svømmetrænede mandag – +50-metere, dvs. 2 baner plus en vending og lidt mere. Det bliver rigtigt træls midt på bane 2 omkring 40 meter, og så er det, at man giver hurtigt op, når vendingen ved 50 meter er overstået.

Men altså – ved et rent tilfælde prøvede jeg, at lukke øjnene under 1-1½ tags tid – og det var en helt anden fornemmelse. ’Træls’-faktoren blev drastisk reduceret, og der var en slags glide-fornemmelse, afslappet, rolig og behagelig. Det forudsætter, at dykkerefleksen er sat ind med nedsat puls osv. – så man kan først udnytte det et stykke henne i træningen; men det var superskønt.

Så – dèt skal der eksperimenteres mere med – skal bare passe på ikke at overdrive: når jeg træner alene (I’m the only gayfreediver in this village), kan jeg ikke træne til grænserne pga. risikoen for blackout. Så det er ikke tilladt, at gå helt i ’trance’ med lukkede øjne – men det er nu heller ikke nogen stor risiko, fordi mit bananflue-attention span gør, at jeg har håbløst dårligt styr på Zen.

(I øjeblikket vil jeg vurdere, ud fra alder, fysisk og psykisk formåen, at mit max i svømmehallen uden svømmefødder nok ligger omkring 100 meter og med svømmefødder måske 130-150 meter – så det bliver under alle omstændigheder aldrig til mere end en hyggehobby. De go’e i det her sjov er på ca. det dobbelte 🙂

Prøvede forresten at lukke øjnene i går tirsdag – der var bare æt’ noed’ dær virked’!


Kan du se hvad det er?
Ellers klik på billedet…


Det bliver over mit lig, at Oliver får lov at levere til min undertøjsskuffe…
Ud fra de gange jeg har set ham på TV og læst/hørt om ham, lyder han som et regulært narcissistick, dumt svinanstrengende bekendtskab. Det kan jo være, han er en fin fyr; men det ser ikke sådan ud.


Der afholdes i øjeblikket VM i fridykning for hold i Nice. Nice pic, yes?


Looks disgusting; men bliver til super grillet mørbrad i sennep/farin-glacering


W&M. Gudburger (det er bare for nemt, at gøre grin med de troende)


Film: Chronicle

Et moderne take på ’Jeppe på bjerget’ eller ’når skidtfolk kommer til ære’ – ganske udmærket scifi/psyko-flic om 3 kammerater der får telekinetiske evner ved at røre ved ’noget’ de finder i en underjordisk hule.

Slet ikke urealistisk i beskrivelsen af egne og omverdenens reaktion og meget fint skuespil hele vejen rundt – jeg var morderligt godt underholdt.

Rotten Tomatoes: a whopping 85% – fuldt fortjent!

link

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s